Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Fredag jippie

Av linnsan77 - 16 januari 2009 07:37

Kallt igen.. sov lite konstigt men de är väl stressen inför allt..att inte glömma ngt och hinna med allt också...


Har precis käkat frukost och ska strax åka ill jobbet..ska hämta journaler innan lunchen sen bär det av uppåt i eftermiddag..


Dagen flöt på bra..VK hade planering så vi skulle vara ute från 8.45- 10.30..de var kallt..så vi gick in vid 10 och hade lite sångsamling... jag åkte en snabbis till läkarhuset och hämtade mina journaler..Köpte med mig citronmuffins till fikat på lunchrasten....


Fick gå lite tidigare så jag kom iväg vid 16.15..när jag kom till uppsala så funkade inte spolarvätskan..fick lite panik efs jag inte såg så bra..typiskt att jag var tvungen att vänta till gävlebro till besinmacken för att kunna göra rent rutan..den hade nämligen frusit..var ju nämligen -13 i uppsala...


Kom fram vid 19 tiden då hade älsklingen tänt ljus och höll på med middagen..förätt med advokado, rom och skagenröra, till varmrätt, sallad med fetaost i, oxfile i cognacsås och klyftpotatis med möröttwr iugnen..sååå jättegott och dricka till det...så gulligt..ÄLSKAR DIG!!

Efter middagen så visade han mig understället som kommit..så himla skönt de var i kashmirull..de var värt de 700 kronorna :)

Sedan duschade vi och då hade han också tänt massa ljus i badrummet..massa myyyyys..sen la vi oss i soffan och kollade på tv...


Pratade med N och vad gulligt av er att ni kan hjälpa till.. Och vi kommer den helgen den 6-7 till er och ser hur fint ni fått det...Det kommer verkligen kännas konstigt att flytta..kommer verkligen sakna er...tur att det finns MSN ;) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se