Alla inlägg under februari 2009

Av linnsan77 - 4 februari 2009 20:04

Somnade tidigt igår trots att det kändes som jag bara sov hela dagen..vaknade idag med febergräns men fortfarande hostig och snorig..men imorgon ska jag till jobbet..

Fick såld tre tavlor nu på kvällen :)

Har också betalat den där jäkla boten på 2000 :( det var pengar som jag fick i julklapp de...men jag kanske lär mig..men ska bli så skönt att slippa detta pendlande..tur att jag fick jobbet iallfall efs det var på väg dit på intervjun som jag körde lite för fort 105 på 90 väg...;)

Längtar till fredag då älsklingen kommer..ska packa bussen full då med kartonger så vi får upp så mycket som möjligt i helgen så jag har att fixa med nästa helg och sen de tre dagarna veckan därefter då jag tar ut semester efs mina semesterdagar försvinner efs jag flyttar till en annan kommun...fast några dagar försvinner då jag är tjänstledig i ett halvår...


Ska städa lite här nu.., det har börjat eka i lägenheten..haha ,,livet i en flyttkartong är inte så roligt alla gånger men jag står ut för vet ju att det blir så bra sen :)


Imorgon öppnar jag sen efter jobbet ska jag iväg till ikea en snabbis...


 


Av linnsan77 - 3 februari 2009 20:00

Ja mycket rikgtigt hade jag feber på kvällen igår och nu när jag vaknade..jag var hemma hela dagen och låg under täcket i soffan hela dagen trots att jag egentligen behövde packa..


Chefen ringde från den tjänsten jag sökte och var på arbetsintervju i fredags..och jag fick vikariatet på ett år..jippi så skönt nu behöver jag inte oroa mig ekonomiskt..fick också den lön som jag kunde sänka mig till efs det är 2000 kr lägre i lön där uppe än här nere i storstaden...men jag kommer söka vidare så det blir lite närmre där vi bor..efs jag nu kommer att köra 35 mil i veckan...




Av linnsan77 - 2 februari 2009 17:16

Kände mig inte så pigg när jag vaknade..men tryckte i mig en alvedon...

K var sjuk fortfarande och många av kidsen också..under dagen har jag fått ont i ögonen och det trycker innifrån vid näsa...mår inge vidare..


Tack pappa för hjälpen med besiktningen och sen att du körde till glasmästaren som fixade stenskottet..tusen tack för hjälpen :)


Ska äta lite pannkaka från frysen nu sen lägga mig så jag blir bättre..



Av linnsan77 - 1 februari 2009 18:19

Tack älskling för att bilen blev så ren och fin..

Kul Peter att snacka med dig igår..de var länge sen ;)

Vaknade vid 4.30 hade svårt att somna om...igår hände de ngt som gjorde att jag blev lite sårad och besviken..för att de påminde om ngt som hänt förrut..men vi pratade ut om de innan vi somnade... tur att vi kan prata ut om saker och ting så det inte blir en massa missförstånd...

Gick upp vid 7.30 och åt frkost och gjorde picknick och packade in allt i bilen..jag skulle åka min bil efs ja skulle fortsätta sen mot Stockholm och de andra skulle åka bussen till tävlingen..Hos jannebanan så var martin, micke, och claes..Jannebanan åkte med mig..han är mickes styvpappa och martins pappa och arbetar som brandman..

Väl framme så fick jag gå och anmäla min älskling som skulle åka långtspår idag...

Han hade lite otur..precis innan han skulle köra så låste sig bussen sig..o nycklarna satt i..mentur så hade en annan av de som kör likadan buss så han tog sin nyckel o då gick de att låsa upp konstigt nog med lite fingerfärdighet...:)


Jag såg E köra sina 4 varv a 20 minuter per varv sen åkte jag mot Stockholm...börjar kännas så jobbigt att åka till storstan men snar tså slipper jag detta eviga bilåkande..ska bli så skönt..


Vill också slippa tjafset med dig syrran..jag orkar inte..jag har gjort de jag kan nu..får bli olöst trots att jag flyttar ...


När jag kom hem så började varningslampan lysa om lamp postionsfel..så då tänkte ja att de kanske e glapp igen så ja försökte som E hade gjort men de var helt mörkt..ringde Tobbe och han kom och sa att de var fel på båda lamporna på vardera sida..så jag åkte till okq8 och köpte sen satte han dit de..tack igen ...vilken tur att jag har dig och Nettan :) hoppas verkligen ni kommer upp och hälsar på oss :) de MÅSTE ni!!!!


Imorgon kommer papsen till jobbet och ska köra min bil på besiktning..så slipper jag gå från jobbet 1½timme....puss på dig pappa :)


Håller på och packar ner i banan och flyttkartonger...efs älsklingen kommer på fredag och ska ta med lite redan då :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards