Alla inlägg under mars 2009

Av linnsan77 - 8 mars 2009 16:30

Sov för lite inatt..

hade velat sova lääänge men vaknade vid 8 och sen låg vi och drog oss...

Käkade god frukost sen skulle älsklingen ut och tvätta bilsarna men vattnet hade frusit i garaget så det blev inget av med de..men vi fick upp tavlorna i vardagsrummet och jag har dammtorkat allt och dammsugit hela huset... älsklingen har fixat med dörrarna och varit i garaget och burit ner till källaren etc..vi fikade blåbärspaj med vaniljsås och sen gick vi en promenad...det snöar...vill inte ha mer snö nu...

när vi kom tillbaka så var Micke, Martin och Sandström hemma och väntade på oss..de hade satt på kaffe..Det tar nog ett tag innan jag vänjer mig vid att folk bara kliver in fast man inte är hemma...känns lite jobbigt att man måste alltid vara fräsch..så typiskt mig...

Ikväll ska vi käka pizza..ska bli gott..och inte egengjord denna gång utan från pizzerian.. :)


Av linnsan77 - 7 mars 2009 11:59

Innan vi somnade pratade vi lite om inflyttningsfest och efs emil fyller år i slutet av april så brukar han ha fest på valborg mende kändes som de blir fel att ha inflyttningsfesten då med tanke på att folk ska åka från stockholm  på torsdag efter jobbet o då är de här så sent så vi får ta inflyttningsfesten i slutet av maj någongång..så alla mina vänner boka in krisithimmelfärdshelgen preliminärt :)


Pratade med Annapanna..vad glad jag blir..grattis till bebisen och vad kul om ni kommer hit och hälsar på till helgen...


Har nu packat upp den sista kartongen..jippi så skönt..Nu är det bara en garderob kvar som emil ska fixa snickra ihop i sovrummet så vi kan förvara extra täcken och kuddar, filtar och sånt..



Ska köra Poffen och Lotta till tåget i eftermiddag..sen handla inför ikväll..ska också baka en blåbärspaj till ikväll när det är melodifestivalen..

får se om sara och johan kommer förbi en sväng och säger hej för de ska ner till svärfar och låna en resväska efs de åker till egypten på tisdag..


Efter att jag kört Poffen och Lotta så handlade jag på ica...och tankade bilen sen åkte jag hemmåt och bara tog det lugnt..bakade blåbärspaj till ikväll..

E kom hem vid 17 tiden och vid 18 så började vi med maten..klyftpotatis med grönsaker, fläskfile, rödvinsås och eric lallersteds beasås..mm den var sååå god..drack cider till maten...

Vid 20 ringde Micke och då ville han att vi skulle dit och kolla melodifestivalen andra chansen...men det blev att åka till Totte istället där Mr X, Buppen, Micke satt och groggade.. Jag slapp köra så jag tog med mig cider och malibu och cola..gotti..

Totte och Julias hus var jättefint synd att inte hon var hemma bara för det blev jag och sex grabbar..och sen kom ytterligare en grannkille..

Vi åkte hemmåt igen vid 12 tiden för att E och Micke var så trötta efter dagen..

Vi kom isäng vid 1..


Tråkigt att fel låtar gick vidare till finalen i melodifestivalen..




Av linnsan77 - 6 mars 2009 11:51

Jag var så trött idag efs jag sov lite dåligt...men vi hade bara 5 barn idag så det var väldigt lugnt..en kollega var ledig hon skulle åka till Stockholm idag...Vi tog en promenad runt i området så jag fick se skolan,, affärerna etc..

Jag slutar vid 13.30 idag och ska sen fixa naglarna i stan..ska bli kul och se om materialet håller...Träffa svärmor i stan på väg till nageltjejen..blev nöjd med naglarna och fick höra en massa skvaller om folket i byn...haha


Grattis Lena på födelsedagen!


Jag kom hem samtidigt som Emil och han fixade iordning massa hyllplan i en liten garderob till förvaring där nere så vi kunde ha pärmar och cd skivor m.m


Efter middagen så åkte E ner i sitt garage och fixade med hojen inför morgondagen då det är enduro i hovfors och sen skulle jannebanan komma dit med martins cykel...

Jag packade upp det sista och sen tänkte jag ta den allra sista banankartongen imorgon som står i badrummet...jippie sen är jag klar med allt upppackande..

Vid 20 la jag mig i soffan och kollade på tv sen kom E och johan in och vi fikade och såg på Hjälp..det är så sjukt roligt...la oss vod 22.30 efs E ska upp och köra imorgon...

 Pratade en snabbis med Carina och hon var så stressad efs hon nu håller på att flytta...lycka till gummsi..ser frameot att få se kort..



Av linnsan77 - 5 mars 2009 11:47

Dagen flöt på slutade vid 16 tiden..blev påkörd bakifrån på väg hem så jävla sur jag blev..tur att det inte blev några märken på bilen med tanke på att jag var i chock och inte tog regestreringsnummer eller ngt..tjejen sa förlåt och sa att hon måste köpa en bur till sin hund som hoppade fram i framsätet..ja sa bara ja det kan vara bra..

Visade en kollega min facebook sida efs hon var ny facebookanvändare :)


Vi åt kyckling och ris och uncle benssås till middag som emil gjorde medans kag forsatte att packa in kläder i garderobern..fick ha min spegel garedrob i sovrummet där jag kunde ha alla långklänningar och tunikor ;)


E åkte enduro i skogen här runt huset efter maten och sen mööös vi i soffan..

imorgon börjar jag 6 så blir att lägga sig tidigt ikväll



Av linnsan77 - 4 mars 2009 12:52

Idag stänger jag så börjar senare idag...

E ska till johan sen och jobba med huset så jag får härja med alla kartonger o allt själv...

VI var och simmade med barnen på jobbet..de var  lite kul..hade 9 barn på tre pedagoger och barnen var jätteduktiga ..vissa ville inte vara i stora bassängen...

Mobilen pajade när jag satte i telia simkortet så tur att jag hade en annan gammal men har förlorat många kontakter som jag inte kan få tillbaka efs jag inte får igång telefonen...

Fick sms av svärmor att hon o hero och morrmor skille komma förbi och hälsa på..tänkte att de var lite jobbigt efs jag stänger och skulle fixa med allt..

jag hann hem och duscha o stöka undan de värsta sen kom hela gänget..älsklingen skulle komma vid 19 tiden men kom senare..

Poffen och walle kom också förbi och vi åt alla en god smörgås tårta...tack svärmor för blomman och maten och det var så mysigt att ses igen..var länge sen sist..och mormor för den fina tulpan buketten...


Vid 21 tiden åkte de hem och sen blev de lite tv och mys i soffan...

natti natti




Av linnsan77 - 3 mars 2009 15:30

Har nu jobbat andra dagen och man kommer som sagt snabbt in i rutinerna..de hade föräldramöte igårkväll men jag var inte me på det efs de bara skulle till skolans lokaler som vi ska flytta in i till hösten..

Jag åt kkött och klyftpotatis med bea till middag igår när emil inte var hemma..måste ju få unna mig ngt gott när det är min första middag som hälsingebo ;)

Dagen flöt på bra och jag slutade tidigt..då åkte jag in till banken och satte in en massa pengar och sen betaldade jag emil för hyran och fixade en nageltid på fredag hos en tjej som faktiskt från början är från stockholm också..dock gör hon bara gele men vi sa att jag skulle testa det..hon ska om 6 veckor börja göra akryl också..men jag vill ha snygga naglar nu för de ser för taskiga ut efter flytten och allt...

Emil ska storhandla efter jobbet sen kommer han hem och hjälper till med kartonger etc..

Till middag ska jag göra köttfärssås men tänkte nu att fortsätta packa upp


Imorgon stänger jag och då kommer jag hem vid 18 tiden och lär inte orka så mycket med kartongerna..


ska lägga upp kort sanart från helgen och hur det blir här hemma i helgen


Av linnsan77 - 2 mars 2009 19:00


Ja vi gick upp vid 5.30 åt lite frukost och sen åkte vitill våra jobb...

Kom dit vid lite efter 7 och packade in alla mina jobbkläder...

Det var mycket att ta in...många andra rutiner så som att barnen har inga fasta platser vid borden, olika personal vid olika samlingar en för stora en för små, inga kläder är märkta, en personal tar hand om alla blöta kläder som läggs i en hög på golvet, olika scheman för vem som dukar, samling, vyssar, skär upp frukt etc, sago läsning för de större barnen, utevila i sina egna vagnar för de mindre barnen.. man kommer väl snabbt in i rutinerna men många barn har inga gränssättningar och det tänker jag ändra på..


Så här dagen efter flytt och allt så har jag ändå anpassat mig helt ok..har hunnit med en del att få i ordning på mitt rum som jag ska inreda med mina möbler :) och jobbet funkar bra det me..


Svärfar ringde och kollade hur de var med allt..gulligt..


Jag handlade lite efter jobbet sen packade jag upp och älsklingen skulle till Johan och fixa med hans hus..sa att det var bra så jag får härja som jag vill och lyssna på musik så högt som jag vill :)


Han kom hem vid 20.30 tiden..Ska snart sussa efs jag öppnar imorgon men det räckte att jag kom vid 6.30 istället för vid 6 tiden..


Saknar er alla på gamla jobbet..och likaså familj och vänner..puss


 

Av linnsan77 - 1 mars 2009 19:00

Gick upp vid 7.15 och sen började vi städa bakom spis etc...ooohhh vad äckligt de var därbokom...sen hämtade vi busen och släpet och började packa in lite lätt..vid 10 kom Nettan och Tobbe...det tog typ 45 mnuter att packa in allt..så smidigt och tack för all hjälp..så snällt av er..vad tomt det blir att inte ha er som grannar...kommer sakna er så framförallt dig Nettan vi som är så lika på många sätt...

Jag fortsatte med städningen och vid 11.15 var det helt tomt i lägenheten och allt inpackat då tog jag en snabbdusch sen skulle mamma och pappa komma och sen vid 12 skulle han som ska hyra garaget av mig och hämta nycklar... Mamma och pappa känner honom så de började prata gamla minnen:)

Sen kom Carina och det var lite stressigt då för jag hölll på att svabba golv och sen kom de som ska hyra lägenheten av mig..tack ´C att du erbjöd de hjälp om de var ngt och att du har lite koll på de efs du går förbi där till och från jobbet :)

 Sen visade det sig att de som ska hyra ska få tillökning runt september...gulligt

Vi skrev på alla papper och jag sa hej då till Carina..de blev i all hast så jag hann inte börja gråta men de kom sen i bilen då jag åkte själv...


Sen sa jag hejdå till mor och far och de var också i all hast så hann liksom inte tänka..

Jag satte mig i bilen och Emil i bussen vid 13 tiden och sen bar det av uppåt..han frågade om jag klarade mig och jag sa att de funkar..vi åkte til Väsby och käkade en burgare.. tur att vi hade sån tur med väder för de var stråladen sol hela vägen...

Jag körde efter honom så körde ju inte lika fort som jag brukar:) vi kom upp vid 16 tiden då visste vi att vid 17.30 skulle vi få middag hos svärfar...

Johan kom vid 16.30 och grabbarna tog in allt från buss och släp...jag packade upp inne..

Vi gick och åt middag och tack så gulligt jag fick ett jättefint halsband av svärfar och Carina med blingbing på som inflyttningspresent och att de var så glada att jag flyttat upp hit till Emil...


När vi kom tillbaka till huset så packade ja upp lite men sen la vi oss i soffan..var helt slut..vi tog en dusch sen blev det parlamentet...jag låg och grät i Emils famn..tycker det är jätte jobbigt och tomt...vi pratade om allt och han älskar verkligen mig..känns så tryggt och stabilt...jag är så lycklig att jag har honom. Vi skulle sen se Beck men somnade till den..det var en lång dag för oss båda och specilett för mig känslomässigt var den tung...



Skulle upp vid 5.30 efs jag började 7.15 på nya jobbet imorgon..Nervöst inför morgondagen...



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards