Alla inlägg under april 2009

Av linnsan77 - 22 april 2009 07:54

Idag känner jag mig utvilad..la mig vid 22 tiden och sov hela natten till 7 imorse..idag stänger jag sen har vi kvällsmöte till 19.30..så jag har med mig matlåda till middag..

Grattis min kära kollega som fyller stort idag..hoppas de firar dig ordentligt på jobbet och att du vet att jag är med på presenten också..har inte glömt dig..synd bara att jag inte kan vara där...

Ska snart iväg till jobbet och Emil ska iväg och köra cross i eftermiddag me efs han inte körde ngt igår för när han kom fram hade han inga knäskydd och ingen annan där hade ngra extra..typiskt...

Mötet gick bra och vi avslutade klockan 19.35 kom hem vid 20 tiden och duschade sen kollade jag tv och vid 21 kom emil hem..han hade varit i söderhamn och kört..

Han sommnade tidigt, helt slut efter träningen..


Av linnsan77 - 21 april 2009 06:28

Idag är jag trött men som sagt kunde ju lagt mig tidigare..men kändes inge bra efs johan var kvar så länge...Sen satt jag vid datorn på msn och pratade med två ansikten från förr.bl a en som jag träffade på crossen i skutskär..

Slutar tidigt idag och ska sen på cellprovtagning..inge kul men ett måste..

sen ska jag fixa med lite kort hemma efs emil ändå ska på cross träning..ska tvätta lite också.ska laga ungpannkaka tror jag..får se vi ska äta raggmunk på jobbet så det kanske blir tårta på tårta men kan ju laga det iallfall och äta imorgon då jag ska vara kvar på jobbet efs det är kvällsmöte till 19.30

När jag åkte hem började den där jäkla lampan lysa igen i bilen så jag stannade till på bilia och det var ngn jäkla uppdatering för bilen som var tvungen att göras och rensa avgasröret och hela kalaset som tog en halvtimme max kostade 1300 kr..va fan det är helt sannslöst att bilen behöver en uppdatering..som en dator...

Har nu gjort pannkakan och älsklingen hann äta med mig sen åkte han och en kompis och tränade i ockelbo..

Ska fixa lite med kort o så sen hänga tvätten och tömma diskmaskinen..





Av linnsan77 - 20 april 2009 21:32

Vaknade utan att klockan ringde...vi åt frukost ihop sen bar det  av till jobbet...dagen flöt på och det var fler barn idag efs påsklovet var slut..

Slutade vid 16 sen åkte jag hem och fick lite panik i bilen då en lampa bröjade lysa igen..tänkte om jag skulle stanna vid volvo men emil sa att han skulle fixa det..:) tur att jag har min egna mekaniker ..

Vi började med maten direkt, gjorde bacon, creamffraiche och champinjon och paprika röra med pasta till middag... efter fixade älsklingen min bil, sen krattade han hela gräsmattan och jag damsög hela huset och planterade ut lite lökar.. sen gick han ut och sprang medans jag bytte till tunnare täcken och små fixade hemma.

Vivvi ringde och tackade för påskkort och sen berättade hon att hennes 17 kusin hade tagit livet av sig..jag fick en chock har ju också träffat henne ..så ung och inte ville leva..så hemskt..tänker på alla anhöriga..vet att hon inte hade det så lätt men hon som hade hela livet framför sig..

pratade sen med Fridis och hopps verkligen du kan komma på valborg..

Svärfar ringde vid 21.30 och sa att vi var välkomna på middag på fredag då Stina kommer:)

Johan kom vid 21 fikat och de satt och kolla på cross..nämen vad ovanligt..haha själv kollade jag på tv och vid 22.30 då la jag mig efs jag ska upp vid 5 imorgon..



Av linnsan77 - 19 april 2009 20:51

Vi gick upp vid halv åtta och älsklingen bytte däck på min bil innan vi skulle åka till skutskär..

Vid  kom micke och luva och hans son och sen bar det av mot crosstävlingen..

Vi kom fram vid 10.15..synd att det var så kallt i luften men det var iallafall inte regn.. Det var så kul att se tom söderström och mats åkerblom och mats nilsson,,de är så jäkla duktiga..

träffade en del andra men de är lite jobbigt för folk kopplar fortfarande ihop mig med exet..

oohh vad kul att träffa sandra där med källänge, de hade lilla vendela en vecka med sig på cross premiär :) vi åkte därifrån vid 17 tiden sen när vi kom hem så gjorde vi hemmagjord pizza till middag..vi var helt slut båda två efter en hel dag ute på banan.

Vi kollade sen på tv och mös och la oss vid 22.30 tiden..

Av linnsan77 - 18 april 2009 15:14

La oss i tid igår vid 23 tiden och sov till 7 sen gick älsklingen upp men jag låg kvar till 9..

Strålande väder idag sen fixade jag frukost och sen vid 11 åkte han iväg och tränade..själv hängde jag en till tvätt som tvättades i natt..har tagit undan påsken..satt på diskmaskinen..varit ute en sväng..gjort bullar men blev inte nöjd med de alls..dammtorkat lite och strukit nya dukar till köksbordet och blusar..ikväll ska vi äta fläskfíle, klyftpotatis och sen bea till.. ;) och sen vid 18.30 ska vi till emils kusinbarn som fyller..

Vi åkte dit med svärfar och carina och där åt vi smörgås tårta lite grann och sen en jättegod efterrätt som lotta gjort:)

vi åkte hem vid 22.30 tiden..imorgon ska vi upp tidigt micke o luva kommer vid 9 tiden..



Av linnsan77 - 17 april 2009 07:28

Ja vad härligt inatt sov jag som en prinsessa och vad mysigt att ligga kvar och mysa en stund innan älsklingen gick upp..

Idag har vi 4 barn varav en är inskolning som går hem vid 13 tiden..

Emil ska handla efter jobbet och sen till johan och hjälpa han en timme så jag får se om jag svänger förbi rusta en snabbis efter jobbet..

 Naglarna blev jättebra men inte lika fejkade som de var när jag hade gele..nu har jag provat en ny akryl och de ser mer naturliga ut men de lär väl hålla bättre antar jag men näst gång tar jag kanske gele igen ;)

Vi ska äta tacos till middag idag..

Imorgon ska jag städa och ta undan påsken och emil ska träna och köra cross sen ska vi till walle på kvällen som fyller år.

Söndag ska det bli kul då är det tävling i skutskär och då ska vi kolla micke och martin m.fl

Jag kom från jobbet i tid så jag åkte förbi johan där emil var och sen åkte vi till sammans ch handlade..vi åt ute på altanen och mööös..är riktigt nöjd med altanen måste jag erkänna..


 

Av linnsan77 - 16 april 2009 06:29

Ja sov lite inatt me men kan inte åka hem och vila eftersom  jag ska fixa naglarna och handla present efs Emil fyller år..är sååå tröööött..men men sova får man göra när man blir gammal som jag brukar säga..men det är lite skillnad att gå upp 5.30 varje dag mot förr då jag gick upp tidigast 6 när jag öppnade och 7.30 när jag stängde och 7 när jag gick mellantid..

Skönt att man slutar tidigt iallfall..vi har bara 8 barn idag och imorgon 4 men då stänger jag..

Det snöar lite lätt och tur att jag har kvar mina vinterdäck...det var kallt ute idag..undrar när värmen kommer tillbaka..

Emil ska lämna in datorn till dataaffären idag så jag hoppas att de  får iordning på datorn..eventuellt ska han iväg och köra cross i eftermiddag...

På söndag ska vi på tävling och kolla när Micke har sin crosspremiär :) kul och sen helgen efter är det Emils tur då Stina är här också :)


Nu är resan bokad i septermber..härligt vi blir 15 personer och vi ska till Kroatien en vecka..ska bli så skönt måste jag säga att åka iväg...


Datorn kom tillbaka idag och det var ett virus som gjort att den dummade sig..

Vi åt korv och makaroner till middag sen kom dolmen med flickvän så vi satt på altanen och pratade till 21.30

Imorgon stänger jag så jag börjar vid 8.30 och slutar 16.45

Av linnsan77 - 15 april 2009 12:49

Älsklingen däckade tidigt i soffan vid 21.30..kul tänkte ja..de blir nog alltid så när han har varit och tränat cross..men som sagt jag borde ju vara van vid det...

Sov lite dåligt inatt..efter jobbet idag ska vi gå på bio och se män som hatar kvinnor..sen blir det lägga sig efs jag öppnar imorgon..sen ska jag fixa naglarna igen..ska bli skönt att få fina naglar efter vedkapningen då en och annan gick av...


När vi kom hem från jobb åt vi och duschade sen åkte vi in till stan och gick på bio..måste säga att filmen var väldigt bra..men konstigt att se peter haber i en sån roll som han hade...Filmen var 2½timme så när vi kom hem så åt vi en macka och drack te sen la vi oss..


Jag låg länge och funderade hur det är att bo så här..tänkte konstiga tankar på biografen med..tänkte vilka som är gamla ragg till emil här på bion..hmm det har ju jag inte med att göra vad som hänt honom tidigare innan han träffa mig men det är lite jobbigt när alla känner alla måste jag erkänna och som tjej är det nog ganska vanligt att tänka så här speciellt efter det som hänt denna vecka så finns det väl anledning till de..vi låg och pratade en stund och det kändes skönt..


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards