Alla inlägg under april 2009

Av linnsan77 - 14 april 2009 19:22

Blir så less daton funkar ej vad gör jag..


Hade bara fem barn idag efs det är påsklov..så de var inga barn efter 15.30

älsklingen skulle handla efter jobbet och sen springa men han ringde och sa att han ska åka till ockelbo och träna cross med micke och martin efs de skulle dit...så jag fick äta själv..åkte förbi åhlens och dollarstore och hittade fina bordstabletter och löpare till bordet på altanen..ska ta kort sen så ni får se..

Och som sagt sitter nu och skriver på den bärbara datron men får inte igång den staionära fast jag skriver i det rätta lösenordet..så jag vet inte vad jag ska göra nu..alla kort och allt ligger under den administratören..är det ngn datakunnig själ som kan hjälpa mig..


Av linnsan77 - 13 april 2009 19:11

Vaknade av att det ösregnade, och att emils klocka ringde efs han ksulle åka cross i gävle men han skippade det efs de regnade...

Vid 8 gick han upp sen var han nere i garaget till 10 då han kom upp och vi åt frukost sen åkte han ner igen och fixade med corvetten..vid 13.30 gick jag ner för vi skulle få god lax av carina till lunch...jag och hon satt sen och pratade i 2 timmar om allt möjligt..kändes bra att prata med henne..

Emil åkte upp och böt om efs de slutat regna och gick ut och sprang en runda..själv fixade jag här hemma..

Vi åt sen ostbricka med kex, päron och vindruvor och sen kom johan förbi efs han skulle åka till stockholm vid 20.30 tiden..

ÄLsklingen och jag låg sen i soffan och mös och kollade på parlamentet sen på van veteren filmen på fyran..


Av linnsan77 - 12 april 2009 12:22

Vaknade vid 7.30 av vedkapning nere hos svärfar..vi gick upp vid 9.30 och skulle sen hämta mamma och pappa vid 12 tiden efs vi skulle till svärmor och ingvar vid 13..emil tänkte gå ner och hjälpa till en timme med kapningen och tvätta av min bil men sen ringde svärmor och sa att hon ville att vi skulle komma vid 12 innan vi skulle äta...så jag ringde mamma och pappa och sa ändringarna och emils pappa blev väl lite sur efs han ine fick hjälp alls av emil denna dagen och han själv var helt slut i kroppen..

Vi stannade på vägen till spörs östansjö och handlade blomsteruppsättning sen när vi kom fram blev det rundtur i ladugården med alla 90 kor,tjurar, kalvar..det var strålande väder ute..

Vi åt god mat och hade trevligt sen innan fikat åkte vi till sommarstugan och fick visa mamma och pappa det där jag kommer tillbringa en del av tiden i sommar om det är fint väder;)..sen åt vi god chokladtårta och vid 16 tiden åkte vi hem..vi köpte pizza på kvällen och åt de hos oss sen körde vi hem mamma o pappa till hotellet vid 22 tiden..

Somnade gott den kvällen..lite sorgligt bara att mamma och pappa ska åka hem till storstan..kommer sakna de..



Av linnsan77 - 11 april 2009 12:10

Ja vaknade när älsklingen gick upp och skulle ner och kapa ved..själv så sa jag attjag skulle städa efs idag kommer mamma och pappa och baka kladdkaka och fixa införmiddagen ikväll..

Med vid 10 så mådde jag inge vidare..kräktes tre gånger och var orolig att jag blivit magsjuk efs de går de på jobbet och en av kollegorna var det hela fredagen.

Carina ringde och frågade om jag ville komma ner och äte lunch med de vid 13. tiden men jag hade inte kunnat äta ngt då så jag tog en alvedon och försökte vila..tänkte att jag ska hämta mamma och pappa snart och vi ska ha middag här ju..kan ju inte vara sjuk..carina frågade om jag skulle ställa in middagen men nej så jag..hade de varikt magsjuka borde jag fått feber som jag brukar..vid 14.30 så mådde jag bra..tror de var så att jag inte drack ngn vätska nästan under hela gårdagen då jag kapa ved mellan 10-17.30 och sen började jag dricka alkohol som gjorde att jag blev dålig..

Vi gjorde oss klara och jag dukade så allt var klart, vi skulle äta ute på den nya altanen och inviga den..emil började med älggrytan som vi skulle äta, den skulle stå och småputtra i två timmar och jag skalade potatisen och gjorde sallad så de mesta var förberett..

Vi åkte vid 17 och hämtade mamma och pappa på herrgården där de bodde och sen åkte vi hem och de fick se huset och vi gick ner till svärfar och de fick se deras hus och sen fick de se corvetten..vi gick sen upp och vi åt god mat och drack massa alkohol igen :)..Svärfar och pappa och mamma och carina hade en massa att prata om och tror vi alla hade lika trevligt som jag hade.

Vid 22.30 tiden gick olle och carina hem och mamma och pappa tog en taxi hem vid 23 tiden.. jag och emil plockade undan en del så vi kunde sitta där ute på altanen på morgonen och äta frukost..

Så härligt att ha päronen här..


GLAD PÅSK ALLIHOPA !!!


Av linnsan77 - 10 april 2009 12:01

Ja då var det dags för den årliga vedkapningen..bilder kommer..

Älsklingen gick upp vid 7.30 själv åkte jag ner vid 9.30 men då var det ngt fel på en av maskinerna och de hade hållit på i två timmar att få igång den men vid 10 då gickdet :)

Jag fick ansvara för klyven...så det var inte så tufft för naglarna ;)..de var jag emiö, olle och vaina som höll på och det gick undan..men vi hann inte klart allt efs vid 18.30 skulle vi på middag hos carina och olle och då skulle även carinas barn johan med flickvän och hennes dotter elin komma dit..
Vi hade tur att det var fint väder..

Vi åt god påskmat till middag och även goda vänner stig med fru kom dit..sen gick vi till skolan som är en villa 200 meter från oss där det var pubafton, där var det massa folk och emil tyckte det var bra att jag var me så alla fick träffa mig som nykomling i byn..pratade en del med åsa jinder och hon pratade massa med älsklingen hur han ska hantera mig i olika situationer och vara förstående efs jag flyttat från storstan till lilla byn efs åsa också har gjort det..gulligt av henne tycker jag :)

Träffade många stockholmare som har landställen här och bland annat en familj som vi blev bjudna till på midsommarsom brukar ha stor fest hos sig och den ena yngre dottern sjunger tydligen i koren för E-type och har gått på rytmus med min kusin joakim på gymnasiet..världen är liten...

Vi kom hem vid 1.30 tiden..



Av linnsan77 - 9 april 2009 13:34

Ja sov bra i natt me..stänger idag men har nog inga barn kvar efter 16.30 sen ska jag hem och fixa med altanmöblerna och duka fint där ute..älsklingen ska köpa planteringsjord och blommor så det blir riktigt fint där ute..köpte fina dukar att ha till bordet..ska ta kort så ni får se sen...

Morgondagen blir lång..då ska vi kapa ed...haha men jag har sagt att jag tänker inte ta i för mycket med tanke på min rygg och mina naglar..jäkla 08 men så är det faktiskt..tänker ej betala en massa pengar för att fixa naglarna och så går de sönder..av den anledningen...

Har varit och handlat på lunchen fläskfile och cognac och kantarellsås som vi ska ha till middag...

Skickade hem ett barn som var magsjuk så hoppas man inte ligger i magsjuka i helgen när mamma och pappa kommer..

Är lite smånervös efs de ska träffa svärmor och svärfar i helgen...

Kom hem itid, sen lagade jag middag och sen städade lite efs morgon dagen då var det vedkapning sen på lördag kommer mamma och pappa..



Av linnsan77 - 8 april 2009 07:55

Jag sov som en prinsessa i natt och älsklingen med efs han inte hörde mitt alarm när jag gick upp..

Öppnade idag och vi hade påsklunch...gott med sill och janssons etc..

efter jobbet åkte jag hem och slängde in en maskin tvätt..mötte älsklingen på vägen hem i en korsning men han kom inte hem förrän vid 16 tiden..

vi åkte sen till ekmans möbler, till jysk och kollade ute möbler att ha på altanen..vi hittade en serie som var snygga och hela kalaset kostade 12000 men det blir nog väldigt snyggt..vi åkte till bolaget och bunkra upp inför påsk sen åkte vi till karlssons och det var en bra affär..som ullared fast mycket mindre..samma märken också som den kedjanhar...de hade verkligen allt :) köpte en del där me..tankade bilen, sen åkte vi och käkade på en kina resturang..gotti..undertiden började det regna, sen åkte vi och handlade på hemköp inför påskhelgen och avslutade att åka förbi Poffen med familj..fick lite fika där och sen kom vi hem vid 21. 15 tiden då försökte älsklingen fixa med tv:n som var lagad men det jävla ljudet funkar ändå inte..sjukt..men bara i det hdmi uttaget, i de andra kontakterna funkar ljudet..

la oss vid 22.30

natti



S

Av linnsan77 - 7 april 2009 20:23

Åkte samtidigt till jobbet..dagen flöt på bra och jag handlade på min lunchrast..ska hem sen och börja pynta och göra fint inför påsken..

Vi hade bara 8 barn idag och imorgon blir det 15 för då är et påsklunch..

Mötte emil på vägen hem hos jannebanan..han som skulle hem och springa..hmm

Jag slängde ihop köttfärssås och spagetthi till middag och sen tog älsklingen och svärfar upp min sängbotten och ner emils..så skönt nu kommer jag kunna sova som en prinsessa igen..äntligen kommer jag få min skönhetsömn..slippa vakna på morgonen med svarta ringar under ögonen och så kanske han slutar snarka på nätterna ;) efs min sängbotten är hårdare..

slängde in en maskin tvätt sen satte jag på diskmaskinen och har skrivit en handlingslista inför påsken...vi ska handla imorrn och kolla karlssons en nyöppnad affär och gå på bolaget och hämta min tv som nu ska vara fixad :)

 Nu ska jag kolla lite tv en stund och koppla av..har ont i magen...mensfia igen då... :(


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards