Alla inlägg under april 2009

Av linnsan77 - 6 april 2009 16:59

Nu känns det som våren är kommen..i stockholm var det sopat på gatorna och de var krokus och snödroppar i rabatterna och blåsippor i skogen..så mysigt..

Mycket av snön har smält bort men trist att de blir så geggit här bara..och bilen blir skitig :(

Idag stänger jag och Emil ska på cross möte ikväll så vi ses sent ikväll..han ska laga korv och mackaroner till middag så jag bara kan värma sen..

På jobbet var de bara 7 barn..vi påskpysslade lite sen gick vi o plockade björkris och pyntade..

Ska se vad jag har mitt påskpynt hemma ngnstans..

Sista barnet gick vid 17.15 sen åkte jag raka vägen hem..vi hann äta ihop sen duschade jag och så följde jag med på wmk möte..vi kom överens att vi ska ha en prova på dag på banan..kom hem vid 21.30

La mig och läste sen somnade vi..


Av linnsan77 - 5 april 2009 16:41

Vaknade vid 8 då älsklingen skickade ett sms men somnade om igen..vi sov till 10.30 sen duschade vi och åt frukost..jag orkade inte åka förbi lägenheten och Nettan var så trött och ville komma hem..åkte till kälvesta o lämnade nycklar och sen bar det av hemmåt..mycket trafik efs de är påsklov i stockholmsområdet..många som ska åka norrut efs de ska åka skidor..

Kom fram vid 16.45 då hade Emil lagat kyckling, ris och currysås..han hade varit innne och kollat vm i cross me micke o johan och käkat pizza tidigare.

Jag visade korten för han och han tyckte de var skitsnygga ;) 

Sen ble det soffan för resten av kvällen efs jag var så trött.. vi mös och kollade på Van Veteren..imorgon stänger jag...



Av linnsan77 - 4 april 2009 18:30

Sov dåligt inatt trots att de var en relativt hård säng hos mamma o pappa...det var väldigt ljust också så kände mig inte utvilad men de var bara att gilla läget..

jag gick upp och duschade och sen käkade frukost..de som skulle köpa skostället och hatthyllan ringde så jag fick skynda mig och packa ihop sakerna efs jag skulle till carina sen...

De var strålande väder och så mysigt med barmark och krokus och snödroppar i rabatterna..och så varmt..de var ju 15 grader i skuggan :) tur att jag tog med mig min skinnjacka...

Åkte till Carina och vi tog en sväng till öb och handlade lite schampo sen blev de HM för de hade balsam och hudkräm som jag skulle ha..

När vi shoppat klart skyndade vi oss hem och skulle prova ut de tre plagg var vi skulle ha på korten..vi stressade i oss lite mat sen åkte vi in vid 15 tiden..

Louise kom och mötte oss vid hötorget och solen sken..

Vi checkade in oss på en dator sen fick vi vänta på att bli uppropade för sminkning..sen fixade vi själva håret och sen fick vi vänta ytterligare innan vi blev fotade..sen fick vi vänta igen innan vi fick se korten och tyvärr blev gruppkorten jättedåliga så vi skippade dem..jag blev väldigt nöjd med mina kort om man jämför med för tre år sen då jag tog kort..Louise åkte hem efter fotot och kom sen till stället och mötte upp oss i kön..johan däremot han blev nekad att ställa sig med oss utan skulle få stå 2 timmar till så han drog till garbo istället..

Vi trodde vi skulle hinna hem och byta om och lämna väskor och äta middag men så blev icke fallet utan vi fick gå direkt till kön utanför golden hits och stå där och vänta på att komma in, vi var jättehungriga...

Eter en timme kom vi in och hängde in jackor och väskor sen gick vi utanför och tog varsin korv så hungriga som vi var.. Mötte upp Fridis därinne så kul också och petter sen dansade vi och hade kul...vi 2 tiden var vi trötta efter denna långa dag och gick på donken sen tog vi tuben hem.. louise åkte taxi med fridis och petter efs de också bor vid gullmars :)

Vi kollade korten igen när vi kom hem vid 3.30 tiden sen la vi oss...


Tack för en härlig kväll ute i vimlet i storstan...trots stressen ;)




Av linnsan77 - 3 april 2009 09:49

Trött imorse när jag gick upp...kom till jobbet i min nytvättade pärla fullpackad inför helgens bravader..

Vi hade bara fem barn med inskolningen som går hem vid 11..

Jag och majsan gick på teater med 5 åringarna..den var jättebra sagan om dollan hette den med tittut teatern.

Vi mötte tvillingarna som bara kom dit och kollade sen gic hem efs de är lediga annars..

Vi gick tillbaka och åt lunch sen var det vila och då åkte jag till storstan..

Kom fram till gamla jobbet strax efter 15 och fick träffa många barn och personal så kul har vekrligen saknat er alla..kände att jag verkligen var saknad...jag gav Mackan pokemon kort som jag köpte i usa 1997 när jag var barnflicka som jag hittade när jag flyttade..han blev jätteglad men vet nog inte värdet i dem..konstigt att de är popuärar igen..

Sen åkte jag och Carina till vällingby och shoppade, jag behöver en massa som jag inte kan köpa i bollnäs. Vi åkte till mina föräldrars hus eftersom carina inte vet var jag är uppväxt och packade in lite efs jag ska sova där i kväll och hämtade garagenyckel och nyckeln till lägenheten. Tack mamma o pappa för påskägget så gulligt och behövligt..

Vi käkade kebab i vällingehus och sen åkte vi hem till henne och vad fint du har fått i din nya lägenhet..

Jane kom med familj vid 21 tiden och söt lilla flickan hennes är..

Hon fixade två av mina naglar som var trasiga och två av carinas :) tur att hon har gått nagelutbildning och kunde fixa våra naglar..så snällt ett jätte tack!!

Jag åkte hem till kälvesta och la mig vid 23.30 pratade med älsklingen som skulle lägga sig då me..

Imorgon ska vi på makeupstudion och sen ut och dansa och jag ska sälja skoställ o hatthylla..

Natti natti



Av linnsan77 - 2 april 2009 06:27

Ja sov väl inte så tungt som igår men har inte vaknat av att mannen snarkat iallafall..

Slutar vid 16 idag sen ska jag packa in allt i bilen för imorgon åker jag direkt efter jobbet..ska få min bil tvättad idag me ska bli härligt och få den skinande vit i ett tag iallafall sen blir den väl skitig på E4:an.

Dagen flöt på bra på jobbet..de var en ny inskolning på besök som börjar imorgon.. en arabtalande flykting familj. Blir tufft för de tror jag med tanke på att de inte kan språket och att  barnet ej har varit ifrån sin mamma ngt och är 4 år..

Älslingen hade gjort pannkakor när jag kom hem men jag åt de till efterrätt och åt min köttfärssås och spagetthi innan..tycker pannkakor är efterrätt..

Har nu packat klart väskan och den är proppad som vanligt och Bettan är skinande ren.. så fin den blev..

Pratade med mamma och de var nu i sundsvall och skulle bo på strand hotell där:) sen fortsätter de upp till skellefteå där släkten bor. De hade nu bokat boende så de kommer till oss på påskafton..ska bli så kul :)

Ska kolla lite tv och göra allt klart för helgen..


Ha en trevlig helg om jag inte hinner blogga ngt i helgen

kram


Av linnsan77 - 1 april 2009 07:35

Ja strålande väder när man vaknade..har sovit jättetungt inatt..skönt och så härligt när solen skiner..

Får se om man blir lurad ngt idag då :)

Idag ska vi så gräs på jobbet med barnen till deras påskpyssel..

Jag stänger idag så emil ska handla efter jobbet när han slutar..

Lycka till idag med tentan Frida!!

När jag kom hem så slängde jag in en maskin tvätt igen och sen började jag med maten..de blev kokt dillpotatis och köttbullar som mannen skulle steka sen och göra brunsås, jag gjorde god sallad med fetaost till..

Fick ett lustigt samtal av en gammal dam som frågade efter alice..lät som emils mormor,,,men hon sa att hon hörde dåligt och såg inte vilka siffror hon ringt..sen frågade hon gång på gång vem hon pratade me..sen sa hon att olle i skogen är död och sen att hon varit hos flink..jag bara skrattade..tröt att de var ngn av emils kompisar som skojade med mig..men är inte helt säker heller.. ;)

Efter maten pratade ja me mamma o pappa o de sa att de skulle kolla boende under påskhelgen..kul om ni kommer...sen fick ja veta att de var ett buggfel på min tv som gjorde att de inte gick att koppla en kabel från datorn uppe till min tv nere och så de inte kom ngt ljud..så på måndag får vi tv:n tillbaka..

Vi åkte ner till emils garage och jag städade min bil invändigt så den blev jätteren och luktade gott..imorgon ska emil tvätta av hela bilen så den är fin inför stockholmsresan.. han ´själv höll på med några rör som han lödde ihop som skulle vara till pappans kontor...

Nu ska ja kolla lite tv sen lägga mig..hoppas jag får sova inatt me..men nästa vecka ska emil ta upp min sängbotten hit istället för den är lite hårdare än hans som vi har nu.. :) tack älskling fast jag vet att det är krångligt och svårt efs det är så trångt i trappen upp...puss



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards