Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Härliga slö söndag :)

Av linnsan77 - 17 maj 2009 09:32

Sov till 9 idag och emil gick upp vid 8 sen åkte han ner och fortsatte med växthuset igen...

Vi kom hem vid 23.30 igår och så gullig lillan är..Caroline en kompis till sandra kom över så jag bjöd henne på festen också..hon pluggar till förskollärare i Gävle :) Sandström och Micke kom också dit..trevligt..och lillan somnade i Mickes famn men hon grät lite och spottade ut nappen men då sa han nää inte spotta ut nappen..du ska sova nu..såå gulligt...han som är så tuff annars..Emil höll henne också och han var orolig att hon skulle börja gråta men de gjorde hon inte..man smälter närman ser dem hålla henneoch jag höll henne länge..så snäll och söt Vendela är och blev 5 veckor igår..de kommer på inflyttningsfesten en sväng :)Synd att Marlena fick så dålig placering..men Norges låt var väl helt Ok har hört den på radion tidigare men inte vetat att de var deras bidrag..Men annars var de andra låtarna rätt kass måste jag säga..

Idag ska jag gå ut och gå..det är strålande väder ute..

Var nere och fikade hos westberg..ska ner igen sen vid 13.30 då vi ska äta lunch..

Har tagit fram köttfärs för att göra köttfärssås till middag..

Pratade med systeryster och vi har gjort att hon och david och ev. lilla my och fredrik kan sova inne hos svärfar i varsitt rum så de kan stänga dörren om sig :)..

Har hittat gardiner att sätta upp upp vod datorn och bytte ut de nere i badrummet till bredare så man kan dra för de i hela fönstret så man inte behöver oroa sig att någon ser in när man gör sig i ordning i badrummet ;)

 Gjorde ytterligare 25 negerbollar idag inför fredagen..

 Det är mycket man ska tänka på inför festen..kommer säkert glömma hälften..om det är någon som kommer på något så påminn mig jättegärna..har så dåligt minne nu förtiden här uppe i lugnet..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se