Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

Inge vidare

Av linnsan77 - 24 maj 2009 06:56

Emil gick upp 8 och åkte ner till corvetten och fixade med den..vid 9.30 kom han upp och vi åt frukost..sen åkte han ner och hökll på med växthuset...Vid 11 tiden åkte carina och jag ner och sa hej då till svärfar och carina och emil..lotta och poffen kom just då förbi :)

När jag kom hem igen så kändes det så tomt..frågade westberg om vi kunde ta en promenad..hon skulle bara hnga tvätten sen skulle hon komma upp till mig..på vägen upp så mötte jag säpo igen och såg ett känt ansikte :) sen när vi var ute och gick så hälsade vi på hela gänget och säpo som stod ute och pratade vid vägen...kul och se så vanlig men ändå inte...

Vi stannade till hos nenna och jennie hennes hund..så go..saknar hund...sen gjorde vi lunch till olle och emil som snickrade för fullt..

Sen gick jag upp och tvättade, fixade med alla blommor jag fått..var helt slut..blev ledsen för det kändes så tomt..jag är van att ha folk omkring mig och så är det inte nu..grät en säng och det känns jättejobbigt igen..vill inte känna så här...men det känns så ensamt..ska bli mysigt med en liten kattunge..vi ska titta på den på torsdag..

Vid 17 gick jag ner och fikade ostkaka med de sen gick jag upp och gjordem ig iordning var så trött.sen blev det soffan och tv:n hela kvällen och käkade lite själv..emil kom hem vid 21 tiden..han var lite orolig över att jag var så nedstämd..men han förstår att jag är ensam här..har ju inga egna vänner...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se