Direktlänk till inlägg 25 maj 2009

Känns ensamt

Av linnsan77 - 25 maj 2009 07:06

Gick upp vid 5 och emil en kvart innan..så typiskt vet inte om kameran tog mig i morse..körde 75 på 70 väg..skule bara ha den jäkla oturen..bläää..

slutar tidigt ska handla lite sen hem och sova..mår inge vidare..så trött..har hemlängtan till tusen...och en kass ekonomi.. :(

Tur att det är fint väder iallfall.. något positivt

När jag åkte hem mådde jag inge vidare så stannade jag till hos sandra och vendela och var där en 45 minuter..sen fortsatte jag färden hem men skulle handlat på vägen men det struntade jag i och åkte hem och sov..så skönt..sen gjorde jag korvstroganoff och när emil kom hem vid 17.45 så åt vi middag...sen fixade vi ute med blommorna vi fått och jag planterade om vissa växter och han planterade den fina kaprifolen vi fått.. sen sputade jag ner honom med vattenspridaren ;)

Vi gick in och la oss i soffan nere och kollade lite cross och åt sen äppelpajen som var kvar och sen fixade han med räkningarna och det ska jag göra den 27:e då jag får mina pengar här uppe...

Vilken tur att jag slutade tidigt idag så jag fick sova..


Saknar dig Carina det känns så tomt utan dig här uppe..och saknar jobbet och bara det att veta att man har en massa folk omkring sig.. La oss och kolla lite tv men vi slocknade i soffan båda två vid 22 så vi gick och la oss i sängen då.

gonatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se