Alla inlägg under maj 2009

Av linnsan77 - 24 maj 2009 06:56

Emil gick upp 8 och åkte ner till corvetten och fixade med den..vid 9.30 kom han upp och vi åt frukost..sen åkte han ner och hökll på med växthuset...Vid 11 tiden åkte carina och jag ner och sa hej då till svärfar och carina och emil..lotta och poffen kom just då förbi :)

När jag kom hem igen så kändes det så tomt..frågade westberg om vi kunde ta en promenad..hon skulle bara hnga tvätten sen skulle hon komma upp till mig..på vägen upp så mötte jag säpo igen och såg ett känt ansikte :) sen när vi var ute och gick så hälsade vi på hela gänget och säpo som stod ute och pratade vid vägen...kul och se så vanlig men ändå inte...

Vi stannade till hos nenna och jennie hennes hund..så go..saknar hund...sen gjorde vi lunch till olle och emil som snickrade för fullt..

Sen gick jag upp och tvättade, fixade med alla blommor jag fått..var helt slut..blev ledsen för det kändes så tomt..jag är van att ha folk omkring mig och så är det inte nu..grät en säng och det känns jättejobbigt igen..vill inte känna så här...men det känns så ensamt..ska bli mysigt med en liten kattunge..vi ska titta på den på torsdag..

Vid 17 gick jag ner och fikade ostkaka med de sen gick jag upp och gjordem ig iordning var så trött.sen blev det soffan och tv:n hela kvällen och käkade lite själv..emil kom hem vid 21 tiden..han var lite orolig över att jag var så nedstämd..men han förstår att jag är ensam här..har ju inga egna vänner...


Av linnsan77 - 24 maj 2009 06:37

Emil hade ställt klockan så han gick up vid 8 för att hålla på med corvetten och sen kom han hem och åt frukost med oss vid 10 sen åkte han ner igen för svärfar var lte irriterad för att han inte fortsatt med växthuset..

Där var han hela dagen..Jag åkte med Carina till bussen vid 11 tiden och vad tomt det blev här nu..saknar henne :(


Av linnsan77 - 23 maj 2009 18:10

Men ett stort tack till Carina och Anna som hjälpte till enormt på festen..Puss på er!! Utan er hade jag nog svimmat..kändes som jag bara sprang ut och in hela tiden med pajer och efterrätt etc..kändes som jag inte han vara social med vännerna.. :( blev lite lack för Emil satt mycket och snacka och sen gick han ner till garaget och visa corvetten..då blev jag lack..va fasen jag ville umgås med mina vänner som kanske kommer hit en gång detta året..hans polare bor ju faktsikt här uppe.. men men festen blev superlyckad och tack till alla fina presenter jag / vi fick.

Virre, fidde, syrran och david bodde nere hos svärfar..Tack Olle och Carina för att de fick husrum hos er.


Ja vaknade vid 7.30 då emil gick upp..vi la oss vid halv två så det blev inte så sent..

Han började med att skura golvet och så...Vid 10 gick jag och carina upp och sen plockade vi fram till frukosten som vi skulle servera vid 11 då de andra kom upp och skulle äta..sen plockades party tältet ner och sen gick några av oss å en lite promenad och de var ju lite kul för då kom säpobilen och två kändisar i trakten som skulle vara här..

Sen åkte Emil med syrran och de andra till tåget vid 13.30 tiden..När han kom tillbaka åt vi paj från gårdagen..Carina och jag låg inne och kollade tv och små slumrade medans emil körde bort tält och stolar och bord..vid 17 kom emil in och han däckade i soffan..vi skulle grilla till middag så carina och jag gick ut och tog en promenad till för att piggna till  och så tog vi lite kort på omgivningen.

När vi kom in så gjorde vi iordning potatisen och grönsakerna och emil grillade..Det blev så gott..sen satt vi och snackade och plockade undan...

Vid 21 kom Olle och Carina över och vi åt äppelpaj och sen vid 22.30 gick vi och la oss... vi var alla helt slut...



Av linnsan77 - 22 maj 2009 09:58

Gick upp vi 8.30 kunde inte somna om utan låg och funderadeom över dagen..

Vi åt frukost och sen plockade jag ner tvätten..satte på diskmaskinen..ska nu göra klart monas ricecrisp och sen städa badrummet..emil ska hämta bord, stolar, porslin..och tältet...hoppas vädergudarna är med mig idag så det är fint väder..de har sagt att de ska bli regn men kan alltid hoppas att de har fel..

Ska göra salladen sen.. emil får handla de sista vi glömt när han hämtar virre, fredrik och carina vid bussen i kilafors och syrranoch david kommer vid 18 tåget så de åker hit med anna och erik som bor på scandic i stan :)


OOhh vad kul det ska bli men lite stressad e jag och de att vi promt skulle ha vanligt porslin när det är enklare med papperstallrikar..men men älsklingen får väl jobba häcken av sig för sen imorgonbitti ska vi äta frukost..


Ha en underbar helg allihopa

Kram

Av linnsan77 - 21 maj 2009 09:51

Vi gick upp vid 8 sen klippte emil gräset och jag tvättade och plockade undan en del kläder..

Vid 11 åkte han hoj med micke martin och någon mer i granbo medans jag åkte till bollnäs och handlade mer skinka till en paj till och lite annat bra att ha inför festen. pratade med lilla My och vi pratade katter också :)

Kom hem vid 13.30 och stannade till i granbo och pratade lite med monica..De ska åka imorgon eftermiddag till västerås efs de är tävling på lördag så micke kommer ej imorgon..synd men men..

Sen gjorde jag sista pajen och sen gjorde jag monas ricecrisp..Jag gjorde även klart för att göra lite tilltugg.. Emil putsade fönstrerna uppe och sen dammade han..jag damsög sen och vid 18 blev vi bjudna på middag hos svärfar..god kyckling med nyplockad sparris ooch tomatvin sås och god sallad..så gott..till efterrätt blev det citron parfait.. :)

Jonas skrev ett sms till mig att han och Åsa Jinder kommer till oss på inflyttningsfesten :)

När vi kom hem vid 21 kollade jag på bonde söker fru...

sen var vi så trötta så vi la oss vid 23 tiden

Imorgon blir en lång dag..


Kom hem vid 21 och ti

Av linnsan77 - 20 maj 2009 06:38

Idag öppnar jag och slutar vid 13.30 så skönt sen ska jag fixa naglarna och efter det ska jag möta älsklingen så ska vi handla inför festen på fredag..

Ska slänga in en maskin tvätt när jag kommer hem..

Dagen flöt på och sen på vägen till nageltjejen så åkte jag förbi sandra och bebisen och sa snabbt hej till dem och sen vidare till bollnäs..

Blev nöjd som alltid med naglarna och sen åkte jag till emils jobb efs han ej svarade på telefonen efs vi skulle handla..sen åkte vi till hemköp och handlade för 1200 kr..inför fredagen...

Vi åt kyckling och wok och äggnudlar till middag och sen kom westberg förbi så vi gick ut och promenerade en sväng sen kom dolmen och eva förbi så vi fikade monas tårta som jag hade fryst in den som blev misslyckad..men fasen så god..men imorrn ska jag göra den botten inför festen så har jag bara på grädde och garnering på fredagen...

Emil tvättar min bil nu så den blir lite renare :)

Av linnsan77 - 19 maj 2009 06:14

Sov bra inatt..det var kölsvart i rummet efter att vi satt upp gardiner också i sovrummet..

Tog tablett igår mot mjölken och magen verkar må bra av dessa :)

Tyvärr är det inge fint väder..duggregn men det kanske kikar fram nån sol nå tag..hoppas de..blir så deppig av att det är dåligt väder ute..

Ja de blev en kort vecka denna vecka..skönt att vara ledig fredag...

Idag slutar jag vid 16 och efter jobbet tänkte jag dammtorka lite och sen inga mer måsten..Emil ska iväg och träna hoj i viken så jag kan göra precis vad jag vill :) tänkte ta in rabarber och frysa in också..

Imorrn öppnar jag och slutar tidigt sen ska jag fixa naglarna så jag blir människa igen..för de ser för taskiga ut...


Köpte tre lådor av en kollegas son på jobbet som innehöll chokladaraks bollar, choklad drömmar och kola toppar..gotti..tänkte dryga ut de andra med de på festen. :)

Skippar rabarberna idag det regnar här..ska  damma lite nu..

Emil åker ingen hoj heller utan snickra nere hos svärfar istället med växthuset..ska ta kort vartefter..men det är mycket jobb och vet att emil inte var så glad att svärfar hade gjort en del själv igår på dan och idag..det blir bara fel då...typiskt svärfar..allt ska gå så fort..


Vad kul att lilla My kommer med kille men synd att Fridis inte kan komma men så är det..du vet ju hur jag bor redan efs du varit här två gånger redan sen jag flyttade hit ;)..Du får komma hit någon annan helg så kan vi parta och gå ut på krogen..


Är det någon som är intresserad att köpa en bärbar dator med mobilt

bredband så hör av er..överlåtelseavtal 400 kr i månaden tom mars 2010..


Bärbar Acer med Telia mobilt bredband   Nästa »

Säljes av Emil Björklund. Insänd 18 maj 15:44. Ta bort, ändra, förnya      Klicka för att se nästa bild 
          Pris: - Typ: Bärbara datorer Plats: Bollnäs
Bärbar Acer med Telia mobilt bredband säljes
Inköpt i Mars år 2008. Det är Orginal Windows Vista med.
Datorn säljes mot överlåtande av Telias mobila bredband. Bindningstid till mars 2010. Överlåtelseavtal från Telia finnes.
Kostnad 400kr i månaden för bredband och avbetalning på datorn. Den säljes pga. överflödigt inköp. Kvitton och garantier finnes. 
 Mejla Handla tryggtSpara annonsInternetgirotSMS-bevakaSkriv ut denna sida 
Av linnsan77 - 18 maj 2009 15:14

Hade ont i magen och halsen och sov dåligt inatt...tog tag i saken efter att de på jobbet sagt att det kan vara min allergi mot laktos efs jag har det..men inte så starkt..men ju mer jag dricker och äter det desto värre kan det bli..

Ringde till hälsocentralen och de sa att jag skulle åka dit..tog med mig mina journaler från stockholm med.. Sýnd att läkarvården är så kass här uppe..man kan inte ha en egen husläkare utan de hyr in olika läkare pga nedskärningar..Fick tabletter att ta varje dag och sen ringde jag jobbet och sa att de skulle beställa laktosfri mat till mig hedanefter.. fick också en massa andra allergitabltter utskrivna för att de är mycket pollen i luften..synd bara att man blir så trött av dessa..

 Har också tagit tag i gynekolog och allt vad det innebär..likaså där är de så att de hyr in gynekologer från olika delar av landet..och de i bollnäs ska stänga nu i första veckan i juni och öppnar i mitten av augusti igen..sjukt va..så då ska man kontakta de i gävle istället...


Tack för att du är så förstående..det betydde allt de orden du sa till mig igår innan vi somnade..Jag saknar det i mitt liv och att du sa att du märkte det starkt häromdan.och att om nå tag så..Jag älskar dig ännu mer och det värmde så i hela mitt hjärta när du sa det till mig..

Jag tycker bara att livet kan vara så orättvist ibland...


Till middag gjorde jag fiskgratäng med egen potatismos..gott blev det iallafall sen under kvällen hjälpte jag emil med att skriva upp alla sponsorer för WMK motorklubben och se vad de  har för reklam om det är tröjor el skyltar eller annons i tidningen..kollade sen på tv..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards