Alla inlägg under maj 2009

Av linnsan77 - 17 maj 2009 09:32

Sov till 9 idag och emil gick upp vid 8 sen åkte han ner och fortsatte med växthuset igen...

Vi kom hem vid 23.30 igår och så gullig lillan är..Caroline en kompis till sandra kom över så jag bjöd henne på festen också..hon pluggar till förskollärare i Gävle :) Sandström och Micke kom också dit..trevligt..och lillan somnade i Mickes famn men hon grät lite och spottade ut nappen men då sa han nää inte spotta ut nappen..du ska sova nu..såå gulligt...han som är så tuff annars..Emil höll henne också och han var orolig att hon skulle börja gråta men de gjorde hon inte..man smälter närman ser dem hålla henneoch jag höll henne länge..så snäll och söt Vendela är och blev 5 veckor igår..de kommer på inflyttningsfesten en sväng :)



Synd att Marlena fick så dålig placering..men Norges låt var väl helt Ok har hört den på radion tidigare men inte vetat att de var deras bidrag..Men annars var de andra låtarna rätt kass måste jag säga..

Idag ska jag gå ut och gå..det är strålande väder ute..

Var nere och fikade hos westberg..ska ner igen sen vid 13.30 då vi ska äta lunch..

Har tagit fram köttfärs för att göra köttfärssås till middag..

Pratade med systeryster och vi har gjort att hon och david och ev. lilla my och fredrik kan sova inne hos svärfar i varsitt rum så de kan stänga dörren om sig :)..

Har hittat gardiner att sätta upp upp vod datorn och bytte ut de nere i badrummet till bredare så man kan dra för de i hela fönstret så man inte behöver oroa sig att någon ser in när man gör sig i ordning i badrummet ;)

 Gjorde ytterligare 25 negerbollar idag inför fredagen..

 Det är mycket man ska tänka på inför festen..kommer säkert glömma hälften..om det är någon som kommer på något så påminn mig jättegärna..har så dåligt minne nu förtiden här uppe i lugnet..

Av linnsan77 - 16 maj 2009 10:16

Inte strålande väder som jag hade hoppats på..men de är 14 grader nu så det blir väl finare under dagen hoppas jag..har precis ätit klart frukosten och ska göra drömmar nu..sen kanske jag ska slänga ihop en äppelpaj såg receptet på pernilla wahlgrens blogg :)

Emil gick upp vid 7 och har varit nere hos svärfar sen dess.ska hålla på hela dagen med växthusgrunden..

Jag ska plantera om växterna jag fick av westberg sen ska jag gräva upp lite andra växter i rabatten som ska bort och sätta dit nya.. ;)

Ikväll ska vi till Lars och Sandra så då ska bebisen få de fina kläderna jag köpte en liten brun kjol och en rosa top så gullig från lindex..här är länken på dem och deras lilla sötnos

 http://helahalsingland.se/familjenytt/valkommentillvarlden/1.1017944


Sen kollar vi nog på Marlena hoppas jag..



Av linnsan77 - 15 maj 2009 06:37

Han kom in från garaget vid 21.30 igårkväll och sa att han skulle ut iallfall och springa..jag låg och kolla tv men somnade i soffan så jag gick och la mig vid 22 sen kom han in vid 22.30 tiden..

Idag öppnade jag och slutar vid 13..så skönt..det verkar som det ska bli fint väder idag..och värme :)

Efter jobbet ska jag handla inför grillningen ikväll och sen ska jag gå en sväng på stan innan jag ska hemmåt och göra två  köttfärspajer till att frysa in..ska också prova på en ny efterrätt som jag fick recept på igår av Westberg..spännande och se om jag lyckas..

Sen blir det att dammsuga av huset och dammtorka...Skönt att sluta tidigt och få en del gjort så är int hela helgen uppbokad med en massa måsten..

Ska också plantera om växter i helgen..

Efter jobbet åkte jag in till stan och tog en sväng genom stan för att se om jag hittade klänningen som frida ville köpa som jag har men den fanns inte kvar :( tänkte om de fått in den så kunde hon fått den i födelsedagspresent efs hon fyller år i veckan..men tyvärr fanns den inte kvar..

Åkte sen och handlade och sen tanka bilen och sen raka vägen hem...

Kom hem vid 14.30 och sen var det bara att stå vid spisen..jag la kött och kyckling i marinad och sen gjorde jag griillspett med cmapinjoner, lök, paprika och tomat..det fick bli pommes stripes till för jag orkade inte göra klyftpotatisi ugn...cider till maten var väldigt gott och såklrt bea och tsatsiki..

Det blev tre köttfärspajer och sen två efterrätts pajformar..Under tiden dammsög jag av nederväninngen och sen tog jag emot samtal om vilka

 som kommer och inte kan komma på festen..Vad kul om Lilla My och Fredrik kommer, har ju inte träffat dig på länge..

Efter grillningen kom svärfar och Westberg förbi och sen kom Bubblerina förbi så vi bjöd på den ena efterrättspajen som var ricecrispes i..väldigt god blev den..ska göra en sån plåt til festen tror jag..sen garnerar man med grädde och bär..blev väldigt god men lite för smetig så nästa gång ska den få svalna mer så inte krämen smälter ...

Imorrn kväll ska vi till Sandra och Lars ochh hälsa på vid 19 tiden..ska bli kul och se hur de bor i sitt nya hus och träffa lillan..

Nu kom Sandström förbi..själv ska jag kolla lite på tv..e så trött..

Imorrn ska Emil upp tidigt för de ska börja med växthuset nere hos svärfar..



Trevlig Helg allihopa och kom ihåg imorgon att Heja på Marlena!!!!

Av linnsan77 - 14 maj 2009 12:53
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av linnsan77 - 13 maj 2009 07:53

Skönt att få prata med mamma i telefon..blir alltid lugnare av att ha pratat med henne..hon vet att jag stressar upp mig inför festen för att jag vill att allt ska bli så bra som möjligt..


Vilket strålande väder att vakna upp till..känns som detta blir en underbardag..

Förresten grattis Tösen..idag har jag namnsdag.. :) Fick ett gulligt namnsdags sms av Wiveca och Robban och Elias. Tackar !!

Idag stänger jag och Emil ska handla efter jobbet så får se vad han fixar för mat till ikväll..

På jobbet är det pannkaka och sylt och glass..ingen vidare lunch mer efterrätt men men...det är ju gott iallfall och ungarna älskar de ;)

Vad kul att höra från gamla arbetskollegor som grattade mig på namnsdagen..och tack till alla andra som gratulerat mig idag !!! KRAM


Nu har halva dagen gått och det ser ut som det ska komma regn:(..imorgon är det förskolans dag och hoppas på fint väder då. V har delat upp vad vi ska göra och jag ansvarar för fotograferingen och ska pumpa ballonger och skriva ut sångtexter inför morgondagen..

Älsklingen ringde vid 17 och sa att han beställt bord på spicy cow..super god mat..gulligt..han kom hem vid 17.30 då han handlat och sen var det bara att duscha och göra sig iordning..

Av linnsan77 - 12 maj 2009 06:19

Ja igår kväll mådde jag inge bra..magen som det krampade i och jag vet inte vad det är som gör det..jag är orolig över något eller stressad..vi la oss vid 22 och jag grät och pratade med Emil och jag sa att jag saknar livet hemma..kanske flyttar hem..de var nästan bättre att sitta och pendla upp hit varje helg då fick jag min del av livet här uppe och sen trivdes jag så bra på jobbet hemma och närheten av alla...Men vi vet ju båda att det funkar inte i längden heller..speciellt när han har tävlingar nästan varje helg så då kan inte han åka ner till mig och alla andra projekt här uppe.. Och utan varandra för mycket fungerar inte heller..

Han förstår mig och tycker det är lika jobbigt han..men såklrt tänker jag inte ge upp och flytta hem igen..men när jag har så ont i magen så blir allt så jobbigt och jag så nere och så vill jag veta vad som är fel och göra så att jag blir bra igen..Visst är det jobbigt att jobba en hel dag sen hem och göra mat och man måste veta vad som finns hemma i kylen annars måste man handla på vägen hem sen laga maten sen äta och sen försvinnner han ner i garaget eller kör på träning..jag vill ha en kombination precis som han inte bara vara hemma och pyssla..men har bestämt mig nu att jag ska gå ut och gå varje dag en runda och sen hoppas jag att han fixar så jag kan ta över hans gymkort som han inte använt på 5 månader för då kan jag komma igång med träningen..Visst är det jobbigt periodvis i ens liv men det är bara att vara stark och tänka positivt och framåt..

Vi har planer på katt och de blir härligt om det blir så..för det är lite tomt här uppe...

Älskar dig Emil över allt annat!!


Idag öppnade jag och ska hem sen vid 13.30 och göra pajer till festen att frysa in...Har varit på apoteket och köpt compeed för skavsåren..de är helt fantastiskt vad bra de är men dyr också.. Köpte också link föär magen om de är magkatarr som gör att jag har ont..hoppas på att det hjälper..idag har jag peppar peppar ta i trä inte haft så ont i magen...Pratade med syrran och hon och david har nu bokat tåget hit den 22:a..Vad härligt att få träffa er, ska bli så kul systeryster..saknar dig!!!

Nu har vi ätit och det blev pasta, chorizo, champinjoner och broccoli till middag..Pajerna är klara som blev två skink och ost och broccolipaj och håller nu på med kladdkaka att frysa in.. Ska ut och gå om en stund när det slutat regna...Emil har nu åkt till Viken på träning och frågade om jag ville med för han hade lite dåligt samvete men det behöver han absolut inte ha och det är skönt att få detta gjort med mat och sånt inför festen så jag inte behöver stressa i nästa vecka för då får jag väl magsår.. ;)


Av linnsan77 - 11 maj 2009 12:45

Vi somnade tidigt men ändå är man lika trött när man ska upp..vi åt frukost och sen åkte vi iväg..Soligt men blåser kallt, och lite regn kom det men sen slutade det regna..som sagt rena aprilvädret.

KOm att tänka på diskussionen jag och emil hade igår om sura flickvänner..att han haft det tidigare och micke och erik ..m.fl. men att jag inte är det och vi pratade om sommaren då de är vm i cross och att de alltid varit så de sista åren att flickvänner ej får åka med..men att jag ska åka ner och åker ja inte med de så åker jag med egen bil och stannar på landet samtidigt men det gick inte emil med på utan han och jag ska åka tillsammans..men jag vill inte vara den som förstör deras traditioner samtidigt så ändras saker efs han har sambo nu och att jag inte är en suris men det lär väl grabbarna märka..sen är jag äldre än vad deras tjejer varit och jag har ett intresse för cross och känner många andra på tävlingarna och klarar mig själv,,behöver inte sitta och hålla handen...men vi får väl se hur det blir..de är första helgen på bådas semester så vore ju kul att hitta på ngt tillsammans iallafall...


Idag slutar jag klockan 16 likaså emil. Men får se om han ska stanna och hjälpa johan med huset idag efter jobbet..själv ska jag köpa compeed på apoteket för jag har sånna skavsår..

Vi var på brandstationen idag med alla barnen utom de tre minsta.vi fick åka runt i bilen men inte upp i stegen som vi får hemma...men det var en upplevelse för barnen...Vi har en praoelev som går i årskurs 3 jätte gulligt tjej men hon skulle bara vara här i en dag..

Magontet kommer och går.. :(

slängde in en maskin tvätt när jag kom hem sen gjorde jag falukorv med ost och äpplen och senap till middag och emil gjorde mos sen efter maten åkte han ner och fixade med corvetten och sandström kom förbi där nere..själv kom Westberg förbi och vi tog en promenad, skönt att prata av sig med henne.. fick 6 planter av henne också..kul med tomat, physalis, chili, ochsvartöga, se om jag kan hålla dessa vid liv..

Måste tacka Åsa Jinder för skivan vi hade fått i brevlådan också..så snällt..

 Saknar mitt gamla jobb och vännerna och närheten av mamma och pappa..hoppas magontet går över..Tack Carina för att du alltid finns och stöttar mig..blir alltid glad av att prata med dig..Ska bli så kul när du kommer upp hit nästa helg på inflyttningsfesten :)




Av linnsan77 - 10 maj 2009 14:05

Vi hade ställt klockan på 6.20..snoozade i tio mnuter..magen kändes bättre idag men ändå lite ont..

Vi åt lite frukost sen packade vi ihop och åkte vid 7.20 och hämtade Englund.. Hans fina ferrari stod ute och glänste när vi kom och hämtade honom..ska lägga in kort på den och bilder från tävlingen så klrt...

Det var fint väder hemma och plus 7 så vi antog att det skulle bli fint i hofors med men de var inte alls så varmt när vi kom fram och det blåste och solen kikade fram ibland.. :(..tur att jag hade mer kläder med mig för sen började det regna ett tag..usch..

Emil kom till kval 3 av 5 och körde bra han hade inte alls ont i kroppen eller var slut som han brukar..men han kanske kan ta i mer i finalen :) vet inte ännu vilken final han kör det har ej kommit upp startlistor ännu..

Han kom i c-final av fem( upp till d final)  och fick placering 14..rätt nöjd efs han blev påkörd i start pch var då sist ut..

Kom hem vid 18 och åkte och hämtade jobbbussen hos janne och körde till firman sen åkte vi hem och åt pasta med köttfärssås sen blev de ett mx1  heat med johan carlsson från vm i portugal sen titta på tv  och la oss 21.30 helt slut var vi och somnade nog direkt..




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards