Alla inlägg under maj 2009

Av linnsan77 - 9 maj 2009 20:04

Vi gick upp vid 8 och jag hade fortfarande ont i magen..men de skulle inte få hindra mig att åka till ikea..så jag tog alvedon och vi åkte..

Vi åkte till gävle centrum och hittade en skitsnygg skinnjacka till emil och sen en snygg vit jeans kjol till mig ;), jag köpte katt öron och svans att ha på torsdag då det är förskolansdag när vi ska vara utklädda..tur nu behöver jag inte ha ångest över att jag inte hittat ngt att ha på mig...

Sen fikade vi varsin sandwich och jag hade lika ont i magen..

Vi åkte sen vidare till Valbo där ikea finns..köpte två par leggins på gina och sen ett par svarta sandalletter och emil köpte jättesnygga jeans på jc och en sjorta på carlings och sen bar det av till ikea..vi hade tur att vi kompletterade min svarta service med fler stora mattallrikar, små assietter, och djupa skålar och även stora sopp tallrikar, de är nämligen på utgående..efs de var så billigt köpte vi lika många i vitt också :) sen blev det lite växter och annat smått o gott som man behöver och sen en svart rullgardin att ha i sovrummet:) för den som vi har nu är vit och jag tycker det är för ljust.. puss älsklingen för denna dag..Vi köpte mjukglass innan hemfärden..Vi stannade till på nya coop i kilafors och handlade lite inför morgondagen då det är crosstävling för emil i hovfors..

Vi åt kycklingrester från igår och jag gjorde klyftpotatis med morötter och champinjoner till middag och sen kollade jag på tv och E åkte ner och fixade med hojjen inför imorgon..vi ska upp vid 6 imorrn..


Fortsatt trevlig kväll!!!

ANNONS
Av linnsan77 - 8 maj 2009 07:56

Älsklingen kom hem vid 23.15 hade somnat men jag har ändå svårt att sova djupt när han inte ligger och gnosar i sängen bredvid mig..


Härligt att vakna imorse, strålande sol ute och sen sovmorgon, jag stänger idag..och det är ju Fredag..underbart med helg igen..Emil har ont i halsen så hoppas han kan köra tävling på söndag..Vi kanske åker till ikea imorrn om han mår bättre..

Funderar på vad jag ska vara för djur på torsdag då vi har förskolansdag och alla ska klä ut sig..svårt när man e så kass på att sy och hitta något att klä ut sig som är svårt..kom gärna med förslag..

Ikväll ska vi nog grilla..får se om svärfar med sambo kommer över och äter med oss...

Har ont i huvudet..tror det är den där jäkla allergin :( kliar i ögonen också..

Kom hem och vid 18 började vi med maten, svärfar kom inte vi orkade inte ha gäster,,jag känner mig kass i magen...vi grillade och sen kollade vi på i am a legend med will smith, rätt bra film men lite overkligen måste jag säga..

La oss vid 23 tiden var så trötta..imorrn ska vi till ikea om vi orkar..

gonatt


ANNONS
Av linnsan77 - 7 maj 2009 06:37

Ja såklrt att jag är supertrött..men sova kan man göra när man blir gammal ;)

Vilken dimma det var när jag åkte till jobbet såg nästan inget på vägen..Idag slutar jag vid 13.30 så ska handla lite inför morgondagen efs jag stänger imorgon..sen blir det hem och städa efs vi får gäster imorgon :)

Fick reda på att lillen är jättesjuk och skulle till doktorn så gästerna kommer inte :( vad tråkigt efs de skulle upp på begravning också som de nu inte kan gå på.. Krya på er!!

Åkte hem och städade och sen har jag gjort köttfärspaj..

Måste bara säga ett stort tack till Jinder och Otter för att vi ska få skivan..Jonas Otter skriver väldigt bra texter och Åsas texter de berör verkligen.  By the way emil är på Lilla K ikväll med jobbet..alla chefer hade möte och sen skulle de dit och äta och Jonas spelar där ikväll

http://www.jonasotter.se/


Längtar tills älsklingen kommer hem så jag får gosa med honom...här har det ösregnat men nu är det soligt igen..det är aprilväder nu fast det är maj...


Skönt imorgon är det fredag igen..


 

Av linnsan77 - 6 maj 2009 06:31

Gick upp som vanligt med älsklingen 5.30 och åt frukost..Dagen flöt på bra på jobbet..edfter jobbet åkte jag hem och duschade och böt om efs vi skulle med micke på motocross ( motorspeed i gävle) som började vid 19.30 Det var kul att se, kortare heat och de körde tävling i lag mot varandra..typiskt att Mazrtin ramlade han som var precis bakom Mats Nilsson..hade ju varit kul om Mats fick lite konkurrens..men icke.. Vi hade sån tur med vädret att det inte kom regn när vi stod utomhus..de var mörka moln men vi hade paraply med oss och de behövde vi inte använda.. Tävlingen var klar vid 21.30 sen åkte vi hem igen..kul att vi träffa Lena och Lars där också..och sen Julia förstås och Källänges Malin..såg att Sandra kom med bebisen i bilen men hann aldrig träffa henne på banan..

Kom hem vid 22.45 då var det raka vägen ner i sängen eftersom jag skulle öppna imorgon..

Gonatt

Av linnsan77 - 5 maj 2009 07:44

Vi la oss vid 22.30 och jag somnade direkt..vaknade utvilad i morse..sov som en prinsessa..

Idag stänger jag och Emil ska handla efter jobbet idag blandannat mat till fredag då wiveca och robban och lillen kommer..vi ska grilla tänkte vi..

sen ska han till viken och träna om det inte börjar regna idag me.

Jag får se om jag svänger förbi där när jag ändå jobbar så nära...

Igår regnade det hela dagen så vi gick inte ut med barnen men idag blir det utgång iallafall för min del även om regnet kommer för jag stänger och vill inte vara inne en hel dag..

Fick jätte söta bilder på en kattunge som är 2 veckor..så liten..

Gick ut iallfall idag, det duggade bara.

När jag åkte hem från jobbet tog jag en sväng till banan och pussade lite på karln..sen åkte jag hem och stannade på karlssons och köpte underlakan till sängen..och såg en jättefin regnbåge på hemvägen.. ska fixa lite här hemma nu..sen blir det soffan..huvudvärk har jag haft nästan hela dagen och har de fortfarande..undra om jag är stressad över något eller om det är vädret.hmm


Av linnsan77 - 4 maj 2009 06:44

Sov lite dåligt inatt..likaså mannen..

Det har regnat  inatt och regnar lite fortfarande..öppnade idag och ska direkt efter jobbet¨åka och handla ska göra paj till middag..

Bilen lät inte konstigt idag..skumt..det gjorde den inte igår när emil körde den en sväng heller..jobbigt att vara orolig att det ska hända ngt med den..men han skruvade åt bultarna igår och sa att det kanske var ngn kvist som fastnat som gjorde att det lät...vem vet...så länge det inte låter konstigt så är jag glad..

Handlade efter jobbet..köpte också ett tegnställ att ha på jobbet..kände att jag inte orkar släpa fram och tillbaka hela tiden..

Gjorde skink och ostpaj som blev väldigt lyckad..gjorde en fräsch sallad till..

Har sån huvudvärk..ska lägga mig i soffan nu och kolla tv och hoppas att huvudvärken går över..Emil är nere och fixar med corvetten nu så den blir åkbar, jag vill ju ta premiärtur snart ;)

Av linnsan77 - 3 maj 2009 15:29

Ja då är det söndag igen..känns underbart att varit ledig så länge..imorrn öppnar jag så då slutar jag tidigt :)

Vi klev upp vid 9.30 och åt frukost på framsidan..Sen har jag tvättat bilen och Emil har hållt på med sin córvette hela dagen..

Känns som det ska komma regn nu..jag har väntat p de nu..det är bara för att jag har tvättat bilen..så typiskt..

Grattis Wiveca på födelsedagen..hoppas ni blir bättre snart och så ses vi ju på fredag..ska bli så kul att se er igen..var ju sist på dopet sista februari.

Vi åt lite pyttipanna vid 13.30 tiden sen har jag bara fixat och donat hemma med tvätt och annat..ska förbereda inför festen den 22 maj så planerar sovplatser för alla och vad jag ska ha för mat..har nu skickat iväg en inbjudan via mail till folk..pratade en snabbis med syrran..kul att ni kommer..pratade med carina en sväng..va bra att du kommer och kanske stannar hela helgen så vi kan umgås lite mer efs det är fullt upp hela fredagen..

Vi åt grillat till middag och sen kollade vi lite cross på tv sen blev det soffan uppe framför parlamentet och en massa myyys..


Av linnsan77 - 2 maj 2009 14:39

Emil messade att de var framme igårkväll vid 24 tiden..sen vaknade jag imorse vid 7.30 av att han messade och sa att de vaknat nu..träningarna började inte förrän vid 10 imorse.. Mesnfia blev jag idag då ...

Frida och jag åt frukost sen packade hon ihop och vi åkte in till stan..

Klänningen som jag har köpt där fanns inte kvar som Frida ville köpa..så typiskt men kommer den in så köper jag den till henne.. Men vi hittade lite andra kläder :) Det var lite jippon på stan med fina bilar, crossar etc..

Jag gjorde lite ärenden när jag ändå var i stan och sen köpte jag mer blommor till att plantera och åkte förbi johan en sväng...

Bilen börja låta konstigt :( 

Hemma på vägen mötte jag en liten läskig huggorm...usch jag rysre bara jag nämner den..inge kul med ormar..finns inge värre men jag är stolt att jag inte skrek..

Slängde in en maskin tvätt och diskmaskinen när jag kom hem..Gjorde köttfärspaj till middag..visst inte om emil skulle äta med mig men tänkte han är väl hungrig när han kommer hem så jag åt själv..

 Sen slappade jag i soffan och kollade lite såpor jag spelat in..

Vid 20 tiden kom de hem från tävlingen.  Vi låg bara och mös i soffan sen och såg bland annat en bra film på canal plus drama om trollkarlar som hette Prestige..väldigt bra..den kan jag rekommendera..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se