Alla inlägg under maj 2009

Av linnsan77 - 1 maj 2009 14:27

Vi gick upp vid 9.30 tiden och åt frukost sen tog vi en härlig promenad tillsammans med westberg och Stina och fick se ett fint vattenfall vid ån som jag inte hade fått se tidigare..vi mötte dolmen och micke på vägen och senare bubblerina och frida som också var ute och promenerade, vi såg en lite ödla synd bara att jag inte hann ta kort på den.


Vid 14 tiden åkte vi in till stan och skulle handla efs vi skulle grilla ikväll..vi kollade efter bord och stolar till bussen också efs Emil och Hans-olov skulle åka ikväll och sova i bussen inatt då de har tävling i Surahammar..

Synd att inte jag fick följa med..men de får bli en annan gång..påminner mig om de goa minnena från sm tävlingarna och när vi hade slingshot teamet med den stora bussen då vi sov i den..mysigt..

Vi åkte och kollade på Karlssons, Albert och Herbert, dollarstore och sen tillslut Jysk där var det ett bra bord med stolar som vi köpte...

Vi började med maten när vi kom hem..strålande sol och vilken värme..rena sommaren.. Vad gott det var med grillad kyckling, och fläksfile med klyftpotatis i ugn och sallad med fetaost i och bea och tzatsiki..mm gotti ;)

Sen kom Jocke förbi i sin mercedes cab och skulle hämta kylväskan han glömt igår och lite sprit och svärfar och Carina kom förbi och Sandström skulle hämta ngra däck så vi bjöd på fika som bestod av tårtor som fanns kvar och kladdkaka..Vid 21 tiden kom Hansolov och då skulle han och emil åka neråt landet..

Svärfar och Carina satt kvar länge och snackade och drack whiskeyn som emil fått av mig :)

Fridis och jag la oss vid 23.30 tiden..imorrn ska vi upp vid 8.30 så Frida hinner handla i klädaffären såfin innan tåget går..


ANNONS

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se