Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

Lill lördag :)

Av linnsan77 - 3 juni 2009 07:56

Inatt var det kallt..sov ju bara med påslakan och de var bara 5 grader ute i natt..

Det blåser enormt ute och är bara 7 plusgrader..vilket konstigt väder men hellre blåst än regn..

Jag stänger idag och sen är det bara att åka hem och duscha efs vi ska till svärfar och äta middag..vi ska grilla lax men tror det kan bli svårt om det är så här blåsigt ute..då blir det nog i ugnen..

Imorgon åker Stina och David till Stockholm och sen på lördag tillbaka till Brighton..tråkigt..alltid kul när ni är här..och nu blir det inte att vi ses  förrän i september då vi alla åker till Kroatien en vecka..

Nu regnar det ute och det är lite sol me..och det blåser storm..

Ska ringa mamma och pappa ikväll och höra hur vi ska göra om vi pker till landet..hoppas på bättre väder bara..var så länge sen jag var där..var inte där förra året..inte vad jag kan minnas iallafall..de var  ju sm tävlingar i cross nästan varje helg kändes det som :)

Nu är rasten slut och jag ska tillbaka och jobba igen...

Ha det så bra allihopa


På vägen hem ringde jag hem till mamma och pappa och de sa att vi ska åka till landet..ska bli rätt ok men kallt på lördagen därnere..

Kom hem vid 17.40 och hoppade in i duschen men då hade inte mannen kommit hem ännu..ringde han då jobbade han fortfarande och hade inte koll på klockan...vi gick ner vid 18.50 och då var maten klar och de satt och väntade på oss..vi hade sallad med oss från igår..

Vi hade tur med vädret för det var soligt så vi åt honungsgrillad lax med potatis och creamfraichesås med krabba, räkor och äpple i och sen till efterrätt blev det god jordgubb och rabarber kompott med grädde :)

vi kom precis hem därifrån nu när jag skriver klockan är snart 21.30

Kusin frida var där..fick hennes c-uppsats att läsa i helgen..sen kom susanna också..

Vi tackade för oss och sa hejdå till stina och david men sa att vi ses kanske i sommar under semestern..kul och åka till england :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se