Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Regnet det bara öser ner..

Av linnsan77 - 14 juni 2009 15:09

Tack för igår..jätte trevligt att ha lars och lena på middag..vi bestämde att vi kanske ska fira midsommar med de..de ska nämligen åka och campa efs hon har barnen den helgen..så vi kanske tar bussen då fredag till lördag..men beror lite på väder också..

Det ösregnar ute och har gjort det sen igår och stormar..

Eftersom kissarna gick runt i sovrummet med oss så fick man inte sova något..låg på spänn..sen kom de upp i sängen och då somnade vi..men vid 6 bar emil ner de för han kunde inte sova ordentligt heller...han satte för med citron och allt men då gick jag upp och baddade ättika på plasten och det har funkat än så länge..vi gick upp vid 11 tiden och då messade kusinbarn til emil  och de ville komma och titta på kissarna så när vi ätit frukost och emil skulle åka till sandström kom de..så vi fikade och han stannade kvar och tur var det för vi såg att det började läcka in vatten i badrumsfönstret och på den inglasade altanen..så han fick klättra upp på taket och täta och lägga silikon...

Vid 14.30 åkte dem och han till till sandström..Själv ska jag tömma diskmaskinen och tvätta en mörk tvätt och sen slappa vid tv:n..

Emil ska handla på vägen hem och köpa pizza till middag..han ska också fixa stora spånskivor istället så katterna verkligen stannar i köket när vi är på jobbet under dagarna.. Vi gav de sin första dos av avmaskningsmedel idag..ska göra det i två dagar till.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se