Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

Trevlig Midsommarafton

Av linnsan77 - 19 juni 2009 16:47

Vi gick upp vid 7.30 och packade iordning allt,,det duggade ute..vi kom iväg vid 9.15 sen kom vi fram till orsa camping vid 11.30 tiden..det regnade nu..Vi parkerade bussen bredvid Räven och Lenas husvagn..de hade tjejerna med och Evelina..

Svärfar ringde och sa att Victoria och Daniel varit och sett det fina växthuset som äntligen blivit klart och Olle tog åt sig äran helt såklrt..;) fast det är mycket Emils förtjänst..

Vi fikade lite sen vid 14 gjorde vi i ordning midsommarlunchen..det regnade in i förtältet så emil och lars tömde massa vatten hela tiden..Vi åt nubbesallad, janssons, sill, och mera sill och färskpotatis och drack nubbe....till kaffet blev det kladdkaka..sen var det dusch och bastu och vid 17.30 gick vi till tivolit och där var det dans kring midsommarstången..det var nu uppehåll och lite sol..sen var det dags att fixa inför middagen..jag snacka till mig så att slam bilen kom till våran husvagn och sög ut massa vatten..likaså de andra grannaran på campingen..jag gav han lite kladdkaka som tack för besväret..det började dugga igen när vi skulle grilla....

Vi drack och sjöng och åt gott och det kom folk till vårat förtält hela tiden..härligt var det och vid 1.30 gick vi in till oss och la oss :)
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se