Alla inlägg under juni 2009

Av linnsan77 - 14 juni 2009 15:09

Tack för igår..jätte trevligt att ha lars och lena på middag..vi bestämde att vi kanske ska fira midsommar med de..de ska nämligen åka och campa efs hon har barnen den helgen..så vi kanske tar bussen då fredag till lördag..men beror lite på väder också..

Det ösregnar ute och har gjort det sen igår och stormar..

Eftersom kissarna gick runt i sovrummet med oss så fick man inte sova något..låg på spänn..sen kom de upp i sängen och då somnade vi..men vid 6 bar emil ner de för han kunde inte sova ordentligt heller...han satte för med citron och allt men då gick jag upp och baddade ättika på plasten och det har funkat än så länge..vi gick upp vid 11 tiden och då messade kusinbarn til emil  och de ville komma och titta på kissarna så när vi ätit frukost och emil skulle åka till sandström kom de..så vi fikade och han stannade kvar och tur var det för vi såg att det började läcka in vatten i badrumsfönstret och på den inglasade altanen..så han fick klättra upp på taket och täta och lägga silikon...

Vid 14.30 åkte dem och han till till sandström..Själv ska jag tömma diskmaskinen och tvätta en mörk tvätt och sen slappa vid tv:n..

Emil ska handla på vägen hem och köpa pizza till middag..han ska också fixa stora spånskivor istället så katterna verkligen stannar i köket när vi är på jobbet under dagarna.. Vi gav de sin första dos av avmaskningsmedel idag..ska göra det i två dagar till..



Av linnsan77 - 13 juni 2009 11:52

Vi la oss vid 23 tiden och jag vaknade vid 3 gick upp o kissade..då sov de så sött itllsammans och med leksaksråttan som är tigers favorit..

De sprang till matskålen för de var hungriga så ja gav de lite mat sen gick ja upp igen och la mig..vi sov till 7.30 då emils klocka rigde efs han ska till viken då de är tävling..han ska vara bårbärare.. micke ringde 23.30 precis när vi somnat..typiskt..

Vi gick upp och åt frukost..sen de första tiger gör när emil gått de är att hoppa upp på grinden..jag satte då plast för så att han kanske inte kan de eller halkar men det gick lika bra att komma ut så då la jag citron på golvet..får se om det hjälper..den lilla terroristen..lillan hon klättrar upp på stol och bord men är iallfall kvar i köket:)

Svärfar kom och tittade på tillskotten i familjen :)

Har gjort jordgubb och rabarberpaj till ikväll då lars och lena ska hit och

grilla med oss..trevligt ska det bli..


Westberg kom förbi en sväng och gosade med kissarna..

Gjorde även monas tårta med ricecrisp som vi tog till efterrätt, pajen frös jag in istället..

Vi grillade och det regnade ute..skönt och vara inomhus..

Vi åt, drack och hade jättetrevligt..och spelade spelet jag fic av Fridis hur fan visste du det :)

De åkte hem vid 1 tiden..Lena körde efs hon var bakis från gårdagens fest med jobbet...

Vi la oss vid 2 och kissarna hade nu lärt sig att komma ur grinden trots citron skivorna så vi tog upp de i sovrummet och kattlådan..

Av linnsan77 - 12 juni 2009 11:05

Jobbade till 16 men fick gå 15.30 efs vi inte hade några barn kvar då..vi hade bara 4 barnpå jobbet idag..efs de var skolavslutning för syskonen..

Vi gick med barnen till kyrakan och så alla elever från skolan komma ut ur kyrkan som de har som traditíon att ha avslutning i..

det var så vackert med alla fin klädda barn och ungdomar..och de som gick ut 9:an åkte flak precis som när man tog studenten hemma i storstan..

Efter jobbet mötte jag upp emil på statoil och sen hämtade vi kissarna..

De var så snälla i bilen..hon sov men han mjauade lite..sen när vi kom hem i huset fick de gå runt..de hittade maten direkt och kattlådan..som de invigde.:)

Emil åkte till bolaget innan han kom hem..jag värmde köttfärssås från häromdagen och kokade pasta till middag..enkelt...

Tiger ska hanen heta och lillan ska honan heta..

Tiger han är så smart..han listade ut direkt hur han skulle komma ut genom grinden..då satte vi fasy nät men då hoppa han och klängde sig fast och klättra över..

Tiger kissade i sängen så vi fick byta lakan..

Carina kom upp och  hälsade på kissarna när de låg i soffan uppe med mig..

Hoppas de kan sova inatt nere själva i köket..


Av linnsan77 - 11 juni 2009 07:55

Vaknade vid 5.30 då emil gick upp sen somnade jag om..det regnar ute:(

Stänger idag och på lunchen ska jag handla på ica och sen avmaskningsmedel på apoteket til katterna som vi hämtar imorgon..

Emil ska till Dolmen på hans och evas inflyttningsfest på kvällen men jag är hemma med bebisarna..på lördags är det tävling i viken då vi skulle varit funktionärer men jag avstår det..ska inte vara något bra väder heller...

Får se om emil är hemma när jag kommer hem eller om han är och tränar..


Av linnsan77 - 10 juni 2009 07:08

Grattis Linda Schager på studenten och din 19 årsdag!!Synd at tjag inte kan vara i storstan och vara med och fira dig men mamma och pappa får fira från mig me:)


Sov tungt inatt..vaknade vid 5 och gick upp efs jag öppnade idag..

Efter jobbet ska jag hem och vila lite sen tvätta..dammsuga och laga köttfärssås till middag..

idag ska jag ringa och prata med hyresvärden därhemma i storstaden..får se vad de säger..Pratade med de och jag skulle skriftligen skicka in en uppsägning av lägenheten och att det är på tre månader..så 1 oktober har jag ingen lägenhet kvar i stockholm..känns konstigt.. pratade även med min chef i stockholm och vi ska skriva uppsägningspapper den 26 när jag åker ner..efs jag likaså där har tre månaders uppsägning..känns jätte konstigt..


Skönt att det är 3 månaders uppsägning för då är det bara att jag och emil åker ner under semestern och hämtar allt från källaren och i lägenheten..


Emil och Olle ska börja sätta ihop växthuset..stackrs emil han får aldrig lugn och ro..men det regnade så det blev bara en stund sen fixade han med crossen så han kan köra imorgon..sen harhan corvetten att fixa så den kan skickas in för lack..


Vi la oss vid 22.30

Natti Natti

Av linnsan77 - 9 juni 2009 07:13

Idag är det sommarfest på jobbet...Mycket att förbereda, blåsa ballonger, hänga upp tipspromenad , handla korv etc...

Slutar vid 16 men stannar kvar då den börjar 17.30 sen blir det hem vid 20 tiden..emil ska till viken och köra cross...

Idag fick jag veta att de som hyr lagligt min lägenhet i andra hand har hittat radhus så de säger upp den nu så de har tre månaders uppsägning..så antingen säger jag upp den nu eller så kan jag hyra ut den lagligt fram till december..

När emil kom hem hade han ramlat på hojjen så han hade ont i nacken och armen..stackarn..imorrn ska han hjälpa min svärfar att sätta ihop växthuset..jag slutar tidigt så jag ska göra köttfärssås till middag..

Sommarfesten blev lyckad...tror föräldrarna var nöjda också...

Ska öppna imorrn så nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla lite tv..


Av linnsan77 - 8 juni 2009 19:34

Grattis peder och kicki till frieriet!!! Kul att få gå på stort hälsinge bröllopp nästa år :)

Emil och jag poströstade så vi behövde inte gå till vallokalerna igår som många andra gjorde...

Dagen har flytit på bra på jobbet..imorrn är det sommarfest..så det är mycket att förbereda..

Det kliar i mina ögon..jobbigt med pollen..och hur ska det bli sen när kissarna kommer till huset..på fredag hämtar vi de små liven :)


Efter jobbet idag så handlade jag..emil kom hem vid 18 tiden då gjorde jag iordning pizza och senare på kvällen undertiden jag tvättade och diskade gjorde jag rabarberpaj...

Ska gå ut och gå nu en sväng sen kolla på tv..ska gå ner förbi garaget också där emil är och fixar med sin corvette..sandström skulle visst komma förbi där efs han ska till Stockholm senare ikväll...


Av linnsan77 - 7 juni 2009 21:33

Sverige förlorade igår i fotbollen..sämst men de gjorde väl så gott de kunde..

Idag är det fint väder och så typiskt då ska vi åka hem..

Har haft det så bra i helgen..

Vi vaknade vid 8 tiden och solen sken..drog oss till9.30 sen åt vi frukost och packade ordningbilen..vi gick förbi grannaran på landet och sa hejdå sen åkte vi hemmåt..stannade till vid järnevi där jag brukar bada..lång sandstrand och sen vidare in mot vadstena och tittade på slottet..sen hemmåt..vi åkte en annan väg hemmåt..det tog lite drygt 5 timmar och då stannade vi på Mc donalds på vägen och sen ett stopp till ;)..

När vi kom hem packade jag upp allt och gjorde pyttipanna till middag medans emil klippte gräsmattan..

Vi la oss vid 22.30 tiden..



Tack mamma och pappa för en underbar helg!!

Ses snart igen.


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards