Alla inlägg under juni 2009

Av linnsan77 - 6 juni 2009 16:01

Ikväll ska vi se fotbollsmatchen såklrt..sverige-danmark..heja sverige..lite kul att det är på nationaldagen ju..

Vi gick upp vid 9.30 och det regnade lite men sen slutade det.. vi åt frukost och sen blev det en långpromenad..emil fick se hur lilla standen ser ut nedanför oss och sen hälsade vi på grannarna..sen satte pappa honom i arbete..han fick en skiva som han skulle såga av att göra om bakytterdörren..som vi ska te hem..sen åt vi lunch kassler och färskpotatis..och ananas..gotti..jag målade mammas naglar och sen duschade jag..emil hjälpte pappa att klippa gräset..

Vi ska åka till grannarna hemma hos mamma och pappa som har landställe i djurkälla vid 16.30..och ta en drink..vi ska få se deras pool de byggt..och vi emil ska få se hur fint de bor...sen blir det till borghamn och äta middag på resturang...jag erbjöd mig att köra...sen blir det hem och kolla fotbollsmatchen...Heja Sverige och heja Zlatan!!!

Vi la oss efter förlustmatchen mot danmark...

Imorrn ska vi försköka åka hem runt 12 tiden..så man kommer hem någongång...

Av linnsan77 - 5 juni 2009 15:52

Vi möttes vid 6 allihopa och satt med utvärderingen..vid 7 kom chefen så vi gick till skolanslokaler för det var några saker angående ombyggnaden som inte var klart ännu som han ville prata med oss om inför hösten..sen pratade vi om personalantalet i höst efs en kollega slutar och börjar på en annan stuga och en går upp i tid och hon som jag vikarierar för vill komma och jobba 20 procent trots att hon har en halvåring hemma..så varje fredag kommer hon in och jobbar..

Vid kvart över 8 gick han och vi åt vår frukost vi hade med oss sen vid 9 gick en av kollegorna för hon skulle på begravning.. vi jobbade vidare och vid 11.15 gick vi ner till pizzerian där jag var i somras på sm:et..lika god pizza som jag minns :) åt halva och tog med andra halvan..vid 13 åkte vi hem och sa att vi skulle ha ett möte till veckan därpå..

Vid 13.30 kom jag hem och emil åt pizzabiten och packade in sina saker i bilen och sen bar det av vid 13.45..vi åkte till gävle sen mot örebro för vi skulle tjäna in en timme på det..sen stannade vi i sala och hämtade upp fjädrinen till crossen sen fortsatte vi och trots att det inte var några 110 vägar så kom vi till vadstena vid 18.45 och då stannade vi och köpte en bloma inne i centrum..

Vad mysigt det var att komma fram..solen sken...men de var kallt..

Vi fick sen äta god rökt regnbåge och potatis sallad och örtsås..till efterrätt åt vi jordgubbar och glass..

Vi la oss 23 tiden..


Av linnsan77 - 4 juni 2009 06:32

Tack Nettan för att du hörde av dig igår om American Express..:)

Det stormar och regnar ute idag..det är bara inne och mysa väder idag...så länge det är fint väder imorgon när vi åker 50 mil till landet och hela helgen så är jag nöjd.

 Ikväll ska jag packa bilen och emil ska iväg på möte vid stadshuset..efs han nu är politiskt insatt..Vi ska äta pyttipanna till middag som går lätt och snabbt att göra..

Åkte hem och stannade till på albert och herbert där jag hittade lite bra saker bland annat fina ljus till mamma som doftar och är fina rosor på glaset..köpte även ramar..likadana trä som ikea har och billigare :) köpte hårsnoddar som var 40 stycken för 20 spänn..stannade också på coop och handlade frukost till imorrn då vi har utvärderingsdag..köpte bagett och risifrutti..till lunch ska vi käka pizza elelr någon sallad..

Åkte till såfin och hittade en fin tunika som jag ska ha till landet..

Emil mötte jag i dörren..han skulle på mötet..han hade lagat korv och makaroner som stod och väntade på mig..inge pytt här inte.. nu väntar jag på att han ska komma hem..själv har jag gjort lite nytta och packat mina saker jag ska ha me..väntar på emils sen..har fixat naglarna lite efs de ser för taskiga ut nu och ska inte dit förrän dan innan midsommar..

Imorrn bär det av till landet..ska bli så mysigt trots vädret..men det är bara att ha rätt kläder med sig så blir det kanon...åker hemom och hämtar upp emil...på vägen ner ska vi hämta hans fjädring till hojen i Sala..


Hörs vi inte i helgen så ha det så bra allihopa

Kram



Av linnsan77 - 3 juni 2009 07:56

Inatt var det kallt..sov ju bara med påslakan och de var bara 5 grader ute i natt..

Det blåser enormt ute och är bara 7 plusgrader..vilket konstigt väder men hellre blåst än regn..

Jag stänger idag och sen är det bara att åka hem och duscha efs vi ska till svärfar och äta middag..vi ska grilla lax men tror det kan bli svårt om det är så här blåsigt ute..då blir det nog i ugnen..

Imorgon åker Stina och David till Stockholm och sen på lördag tillbaka till Brighton..tråkigt..alltid kul när ni är här..och nu blir det inte att vi ses  förrän i september då vi alla åker till Kroatien en vecka..

Nu regnar det ute och det är lite sol me..och det blåser storm..

Ska ringa mamma och pappa ikväll och höra hur vi ska göra om vi pker till landet..hoppas på bättre väder bara..var så länge sen jag var där..var inte där förra året..inte vad jag kan minnas iallafall..de var  ju sm tävlingar i cross nästan varje helg kändes det som :)

Nu är rasten slut och jag ska tillbaka och jobba igen...

Ha det så bra allihopa


På vägen hem ringde jag hem till mamma och pappa och de sa att vi ska åka till landet..ska bli rätt ok men kallt på lördagen därnere..

Kom hem vid 17.40 och hoppade in i duschen men då hade inte mannen kommit hem ännu..ringde han då jobbade han fortfarande och hade inte koll på klockan...vi gick ner vid 18.50 och då var maten klar och de satt och väntade på oss..vi hade sallad med oss från igår..

Vi hade tur med vädret för det var soligt så vi åt honungsgrillad lax med potatis och creamfraichesås med krabba, räkor och äpple i och sen till efterrätt blev det god jordgubb och rabarber kompott med grädde :)

vi kom precis hem därifrån nu när jag skriver klockan är snart 21.30

Kusin frida var där..fick hennes c-uppsats att läsa i helgen..sen kom susanna också..

Vi tackade för oss och sa hejdå till stina och david men sa att vi ses kanske i sommar under semestern..kul och åka till england :)


Av linnsan77 - 2 juni 2009 06:21

Idag öppnar jag och slutar vid 13.30..ska då handla inför middagen..vi ska äta tacos med David och Josefine..ska även handla lite inför kattungarna som vi hämtar om en och en halv vecka.. :)

Har sovit i natt men inte tillräckligt ska försöka hinna med och vila en halvtimme så jag orkar vara social ikväll..


Har handlat för middagen och allt till katterna..kom hem vid 15.30 vilade en halvtimme och sen hoppade jag in i duschen så jag kunde fixa med maten sen..

Gott var det med tacos och så trevligt med Emils lillasyster och sambo..hoppas de flyttar till stockholm..

Till efterrätt blev det glass, grädde och jordgubbar..så mumsigt..sommar...har tyvärr inte tagit några kort ikväll..

Emils systers sambo David jobbar på american express så han söker jobb inom den branchen och Stina är biträdande butikschef  för HM.. så hojta till om det är någon som söker arbetskraft inom dessa områden..


Pratade me mamma o pappa o de sa att vi kanske inte ska åka till landet efs de ska vara så dåligt väder :( men vi får se idag på hur vädret ska vara..annars får vi åka till stockholm i helgen...


Av linnsan77 - 1 juni 2009 16:39

Sov skitdåligt inatt..det var så varmt inne trots att vi hade båda sovrummsfönstrerna öppna och ett ute i andra rummet så de blev korsdrag..jag hade också tagit bort täcket så de bara var lakan men ändå fär varmt för att kunna sova..likaså emil sov dåligt inatt..tur att vi ska äta snabbmat ikväll..fiskgratäng :)

Tur att barnen var så snälla..vi hade bara 8 barn idag..tur det när man  var lite små irriterad på allt och alla efs man sovigt dåligt...

dagens upplevelse var idag en groda  på gården som hoppade ner mot vattnet..

Jag höll på med lite frågor till tipspromenaden nästa vecka då vi har sommarfest..

Imorrn slutar jag tidigt då ska jag handla och sen handla kattlåda, kattsand, katt mat, kattbur och lite annat smått..

Lika varmt idag som i igår men imorrn ska det bli svalare..



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards