Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

Söndags besök hos familjen nydahl

Av linnsan77 - 12 juli 2009 14:01

Vi vaknade vid 7 men somnade om till 9 sen gick vi upp och det var molnigt ute ingen sol men sen blev det lite sol under dagen..

Efter frukosten gjorde vi en utflykt till djurkälla vid Omberg och hälsa på familjen nydahl och vad kul och träffa sara och fredrik med barn..ungarna badade i poolen 24 grader och sen åkte vi hem och käkade god korv med bröd..ikväll ska vi in till stan och äta middag..gootttiii..

Pratade med vivvi och vi ska till dem på torsdag när vi ska hem och äta lunch där..

Pratade med svärfar och de sa att kissarna var så vilda och hängde i gardinerna men de visst vi ju redan..haha...så de fick sova uppe hos oss i huset i deras soffa så de blev lugnt för de under natten..

Fick mess av jinder och vi ska eventuellt till dem på lördag då de är överaskningsfest för jonas..trevligt.. :)

Ska ut strax..emil ska springa och jag ska cykla bredvid :)  men det ser ut som det ska bli regn..typiskt

Vi åkte in till stan vid 18.30 och handlade lite mat på vägen sen åt vi en spergod mat men jäkligt dyrt...324 kronor för kalvfile och färskpotatis jättegott men inte så mycket mat..emil åt kyckling som han tyckte var jättegod sen drack han en jättegod öl som hette munkens klosteröl..från vimmerby som han ska kolla upp om han kan beställa till bolaget...

När vi kom hem vid 21.30 så åt vi sen jordgubbar och glass och kladdkaka..gotti..

Vi la oss vid 23 tiden..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se