Direktlänk till inlägg 17 juli 2009

Fredag

Av linnsan77 - 17 juli 2009 19:16

Så skönt att sova i sin egen säng igen...

Vi vaknade vid 6.30 och gick upp o gav missarna mat sen somnade vi om igen..vid 8.30 gick vi upp och åt frukost..det var jättefint väder ute :)

Idag åkte vi på premiärtur i corvetten till bollnäs..emil köpte ett par solglasögon, sen blev det en slang och en bakaxel till min cykel så vi kan laga den.. och sen blev det en kattlucka att sätta in senare under semestern..kollade också på en torkvinda att sätta upp på tomten efs den gamla hänganordningen är så dålig..

Emil klippte gräsmattan som har växt så mycket igen..

Vi fixade med rabatterna och gjorde iordning så jag kan planera små blommor imorrn..måste åka och köpa mer planteringsjord och blommor imorrn så har jag något att göra medans emil är i malung på tävling..jag ska lägga de fina runda stenarna som jag plockat från vadstena på något sätt runt tänkte jag..får se hur det kan bli..

Cykeln är klar och efter middagen som jag gjorde pizza i ugn och att emil har packat iordning crossbussen för morgondagen ska vi ut och cykla en sväng..

senare kommer kusin jonke förbi med fiskargrejer..

Vi cyklade ch stannade itll hos poffen en stund sen vidare hem..jonke o flickvän kom så vi fikade kladdkaka och sen blev det åktur med corvetten igen efs vi skulle till stan och hämta emilscrosskläder som micke hade..micke hade lagt ut de för han var ej hemma..vi cruisade lite runt club terrassen men de var inga där..sen åkte vi förbi sara o johan och vad fint de bodde i lägenhet med stor uteplats..mysigt..jag blev bjuden dit imorgon på vin o kex men tackade nej efs vi skulle eventuellt fiska med michael..men jag vill till jinder..får se hur de blir imorrn..

kom hem och stannade till hoss svärfar där molins var..de hade ätit på växbo kvar o sen efterrätten hos svärfar..trevliga stockholmare :)

Sen blev det sängen klockan var redan 23.30 o emil ska upp 6 imorrn..

natti natti

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se