Alla inlägg under juli 2009

Av linnsan77 - 23 juli 2009 12:05

somnade sent hade svårt att somna och vaknade när hans jäkla klocka ringde 7.30..blir så less när jag inte får sova..behöver min skönhetssömn..vet inte varför jag är så trött bara...vill ha sol då mår jag bra.

Han gick upp och jag somnade om men sen kom han in vid 8.30 då ösregnade det och han ville mysa och hade kissarna med iupp i sängen..då blev jag less och sa att jag vill sova en timme till..förlåt älskling att jag sa så men behöver sova..är inne i en sån period...

Vid 10 vaknade jag och var glad igen..han höll på att måla för det hade slutat regna och var väldigt varmt ute..

Vi åt frukost sen har jag inte gjort mycke..satte på en tvätt och diskmaskinen och ska väl egentligen åka in till stan men orkar inte..tar de senare i eftermiddag när emil drar till träningen och så åker jag dit sen och så följer jag med till brännbollsträningen vid 20 tiden..efs det är brannbollsyran imorgon..

Har grinat och tycker allt är så jobbigt nu..

Vi åt varma mackor till lunch med skinka, tomat och kantareller på..gotti sen blir det wallenbergare om några timmar.

Nu är ena sidan färdigmålad..bra jobbat älskling och nu håller svärfar och älsklingen på att plantera ner två ekar längs vägen upp hit..så jag får det som han sa efs jag heter ekdahl och vi har redan massa björkar här och han heter björklund..gulligt tänkt av dig älskling det betyder så mycket...


Jag funderar på hur jag kan få en extra inkomst..kanske barnvakt eller jobba i mataffär eller klädaffär på helgerna..vill ha en bättre ekonomi..

Av linnsan77 - 22 juli 2009 11:53

Vaknade av att emils väskarklocka ringde vid 8..hmm

vill ju sova..tur att de var fint väder annars hade jag inte varit en glad tös...

Emil klippte gräset och jag lagade wallenbergare och potatismos till middag..sen började han med att måla huset...

Jag hängde tvätt ute på torkvindan..den är ju så bra att ha..

Vid 13 gjorde jag lunch stuvade makariner och stekt falukorv..

Vickan med sambo är visst här..såg de jogga över plan nere hos svärfar..

Vi ska fiska ikväll med jonke och sara..färse om michael o helena kommer dit om de får barnvakt..

Vid 16 ringde svärfar och de ville bjuda oss på grillat så vi tar wallenbergarna imorrn till middag innan emil drar på cross träning..

Vi åt jätte gott kött med bea och pommes och annat gott till..

Sen vid 19 åkte vi och bytte om till fiskarkläder och tog med oss att elda om de blir kallt..

Vi åkte ner vid 19.30 och meta mört att ha som bete sen till gösen..men vi fick inte en enda gös :( massa hugg men ingen fisk på kroken..vi förlorade ett sänje också för de fastna i botten när vi fcik napp en gång...

Men mysigt var det iallfall att sitta där vid vattnet och en eld..och trevligt med jonke och sara som kom vid 21.30 tiden

vid 23.30 åkte vi hemmåt..

När vi kom hem somnade vi väldigt fort..


Natti


Av linnsan77 - 21 juli 2009 13:46

Tack Karin och Ingvar för igår! jätte trevligt att ni kom förbi oss och fick se våra små kissar..


Vaknade idag och de var ingen bra morgon..jag mår bra men varför är jag så känslig..tur att du står ut med mig älskling och stöttar mig och att vi pratar om det.. Älskar dig!!


Vad gulligt ann och lars, grattis till er att ni äntligen ska få bli föräldrar..


Kissarna var med oss ute i skogen igår glömde jag säga..de skuttade med oss hela vägen in i skogen och sen tillbaka..så duktiga de är våra små..

Idag efter frukosten åkte vi  in till stan och fixade med ett gemensamt bankkonto för mat och sådant..vi handlade lite på beijer till räcket på baksidan till trappan och sen en torkvinda att sätta upp..

Vi åt lite kräm och mjölk och smörgås till lunch sen blir det middag vid 17 tiden..emil ska ner och fixa med hojjen sen ska han träna i eftermiddag..

Själv ska jag äta matrester från igår..

Oj nu tittar solen fram..känner att jag behöver sol är så trött..men varför jag gör inte mycket nu när jag har semester.

Älsklingen satt upp torkvindan..så bra så jag kan hänga tvätten ute :)




Av linnsan77 - 20 juli 2009 13:32

Idag skulle vi åka o handla och fixa med staket och göra klart rabatt men de blev att handla för vid 11 ringde svärmor och sa att de skulle komma hit och då sa jag att vi fixar middag och sen måste vi städa för de ser för taskigt ut..

Vi städade först sen åkte vi in till stan och hanldade..vid 18 kom de och jag hade gjort den goda räkgrytan och ris och sallad och vitlöksbröd till det..blev jätte gott som alltid..mums..

Räkgrytan fick stå och små puttra och under tiden gick vi ut i skogen en sväng och hittade kantareller, karljohansvamp och blekt taggsvamp så imorrn ska vi göra varsin svampmacka att bjuda svärfar och carina på vid 21 fikat..

Räkgryta :

vitlök, tomatpure, paprika, curry,lök, salt, peppar, annanas bitar, champinjoner, grädde, vatten och räkor.


Till efterätt bjöd vi på vanlijglass, krossadchoklad och hallonbalsamvinäger.jättegott de me som vi fick äta hos vivvi och robban i torsdags..


Vid 21.30 cyklade vi ner till svärfar för emil ville visa corvetten och sen ville de se växthuset ..carina hade hittat en jättefin kristallkrona hon köpt i huddik idag att ha i växthuset...

sen cyklade vi hem igen och kollade lite tv och mööös...



Av linnsan77 - 19 juli 2009 13:27

Vi ska fiska idag eventuellt om det inte regnar..men det regnar så vi får se..Även joncke ville följa med och såklrt michael..

Jag var så trött o less idag när jag vaknade vet inte varför..men känner att det är något jag saknar...sen var de kanske extra känsligt nu när man är mensfia och sovit för lite..

Vi gjorde ingenting idag..kollade på tv och läste lite..och vilade lite...Emil snickrade ihop ett nytt trappsteg vid entren för den gamla var sliten och sen fixade han en ny rabatt och plantera ner en buske och sen la han småsten längs husväggen..

Vi åt pajen till middag och den blev lite misslyckad för jag hade köpt nyttig yogurtdeg men det blev inge gott tyckte jag men emil tyckte de...



Av linnsan77 - 18 juli 2009 16:05




Emil gick upp vid 6.15 ..jag gick upp vid 9.30..skönt o sova ut..

Jag ska in till stan o handla i dag och köpa blomjord och blommor till en ny rabatt emil gjort iordning..köpte också blomma till jonas efs han fyller år idag..jag bestämde att jag skulle gå dit och sen fick jag samtal av svärfar att han fått mess idag så vi ska gå dit..tur att emil hade avbokat fisket med michael efs det är lördag..fiska kan man göra en annan dag..vi bestämde imorrn eventuellt beronde på väder.. jag tackade nej till sara..hade varit trevligt men får ta det en annan gång..

Kissarna tycker livet är härligt..de leker ute och går in o sover ..de äter och sover..nu går de mestadels ut och går på toaletten..skönt...

Jag har gjort en ost o skinkpaj som vi kan äta imorrn till middag..

ska snart göra mig iordning..ska till svärfar först vid 18.30 tiden..

Bubblerna kom förbi westberg och vi tog varsin jordgybbs margerita.så somrigt och gott sen gick vi till Jinder och Jonas skulle komma hem vid 19.15 och inte veta något..kul att få se hur fint de bor..Åsa visade mig runt efs jag inte varit där tidigare..Vi var ett 20 tal som var där de närmsta grannar och vänner som hon tror jonas skulle vilja fira med..:)

När ham kom blev han helt chockad..hihi och sen åt vi goda pajer, sallad ostar av alla dess slag..och drick..så trevligt..åsa och jonas är så fina människor..supertrevligt var det att vara hos dem och umgås..där känner jag mig verkligen hemma..konstigt att man kan känna sånt...Super tack för att vi fick komma till er!!

Emil kom dit vid 21 tiden och sen stannade vi till halv ett..då ville svärfar gå hem så då gick vi också hem..

Träffade Åsas dotter josefine som också är i musik branchen..hon sjunger jättefint hon med...hon ska förresten ha spelning på Harrys i eskilstuna i helgen som ´kommer..

http://blogg.passagen.se/asajinder/entry/godnatts%C3%A5ng3  

Kissarna skulle få sova hos oss men vid halv fyra tröttnade jag av att de tassadw omkring på täcket och busade oså då la jag de i soffan och stängde dörren till sovrummet..

Av linnsan77 - 17 juli 2009 19:16

Så skönt att sova i sin egen säng igen...

Vi vaknade vid 6.30 och gick upp o gav missarna mat sen somnade vi om igen..vid 8.30 gick vi upp och åt frukost..det var jättefint väder ute :)

Idag åkte vi på premiärtur i corvetten till bollnäs..emil köpte ett par solglasögon, sen blev det en slang och en bakaxel till min cykel så vi kan laga den.. och sen blev det en kattlucka att sätta in senare under semestern..kollade också på en torkvinda att sätta upp på tomten efs den gamla hänganordningen är så dålig..

Emil klippte gräsmattan som har växt så mycket igen..

Vi fixade med rabatterna och gjorde iordning så jag kan planera små blommor imorrn..måste åka och köpa mer planteringsjord och blommor imorrn så har jag något att göra medans emil är i malung på tävling..jag ska lägga de fina runda stenarna som jag plockat från vadstena på något sätt runt tänkte jag..får se hur det kan bli..

Cykeln är klar och efter middagen som jag gjorde pizza i ugn och att emil har packat iordning crossbussen för morgondagen ska vi ut och cykla en sväng..

senare kommer kusin jonke förbi med fiskargrejer..

Vi cyklade ch stannade itll hos poffen en stund sen vidare hem..jonke o flickvän kom så vi fikade kladdkaka och sen blev det åktur med corvetten igen efs vi skulle till stan och hämta emilscrosskläder som micke hade..micke hade lagt ut de för han var ej hemma..vi cruisade lite runt club terrassen men de var inga där..sen åkte vi förbi sara o johan och vad fint de bodde i lägenhet med stor uteplats..mysigt..jag blev bjuden dit imorgon på vin o kex men tackade nej efs vi skulle eventuellt fiska med michael..men jag vill till jinder..får se hur de blir imorrn..

kom hem och stannade till hoss svärfar där molins var..de hade ätit på växbo kvar o sen efterrätten hos svärfar..trevliga stockholmare :)

Sen blev det sängen klockan var redan 23.30 o emil ska upp 6 imorrn..

natti natti

Av linnsan77 - 16 juli 2009 14:22

Vi gick upp vid 8.30 och sen duschade vi och packade iordning efs vi skulle vara hos vivvi och robban vid 12 och äta lunch..Jag sa hejdå till mamsen som gick till jobbet vid 7.30 sen lämnade vi papsen vid 10.20..vi stannade till i vällingby och handlade en blomma att ha med sen blev det dalarö..tur med vädret hade vi också..

Vad kul och träffa dem igen och lille elias..¨å  så söt...jättelik pappan när han var liten..vi åt en jättegod bacon och kyckling pasta sallad och sen till efterrätt blev det glass och krossad choklad med hallon balsamvinäger..jättegod den kan jag rekommendera..

Vi åkte mot bollnäs vid 15.30 och var hemma vid 18 tiden..sen blev det middag hos svärfar där nere där kissarna var..vi gick upp och packade ur bilen sen ner och äta tacos så gott sen blev det mumsiga jordgubbar med grädde och glass till efterrätt..

Vid 21 tiden kom michael och helena med teo förbi och surrade med dem ett tag..vid 21.45 åkte jag upp med kissarna och packade upp resten..

var helt slut..vid 23 kom emil in efter att ha fått klar corvetten äntligen..

imorrn blir det premiärtur..


kommer kort sen..men orkar inte lägga upp de nu bara


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards