Alla inlägg under juli 2009

Av linnsan77 - 15 juli 2009 22:03

vi gick upp vid 9 och bestämmde att vi skulle åka och bada..vi ´hämtade upp carina och brors sonen och var där vid 11 cid hässelby strandbadet..vi köpte med oss sallad och stannade där till 14.30 sen hem och göra oss iordning efs vi skulle in till stan och gå i affärer och så skulle jag visa emil runt efs han inte har varit i stockholm och sett runt omkring..vi åkte till centralen och gick mot  skeppsbron och såg slottet sen blev det att vi åt god hummer på patricia uppe på däck och sen gick vi till gamla stan och där fikade vi sen på cafe art blåbärspaj och vaniljsås och sen gick vi vidare längs västerlånggatan ner mot centralen och kungsgatan och på galaways och tog en drink och öl sen hemmåt..vid vällingby tog vi en promenad hem..

Natti natti

Av linnsan77 - 14 juli 2009 21:55

Ja idag fyller Vickan år..grattis! Kul att Daniel får vara med i år på firandet..

Vi gick upp vid 9 och åt frukost sen började vi packa ihop allt efs vi ska hem till stockholm idag..

Vi kom iväg vid 11 tiden och stannade i linköping efs vi skulle på biltema där och sen jula och köpa bultar till corvetten..och hoppas att de passar..vi hittade lite annat också sen lunchade vi där i köpcentret..thai mat gotti sen fortsatte vi hemmåt..vi stannade till i trosa och emil visade husområderna johansson och karlsson har byggt för jm.

vi kom till stockholm vid 15.30 tiden då hade mamma och pappa kommit hem redan.. vi städandeundan i källaren där vi skulle sova..vi tyckte de var enklare än att sova hos carina efs hennes brorsson  och rille skulle sova där..sen är de alltid krångel att få parkering där..

Vi gjorde oss iordnng för kvällen och åkte till kista gallerian och kollade i affärerna och sen åt vi på o learys..sen blev det hem till carina och där fick vi fika god jordgubbspaj och kaffe..


Tråkigt syrran för det men hoppas det blir bättre..kram på dig!!

Sen kom vi hem vid 22 tiden och la oss...


Av linnsan77 - 13 juli 2009 18:50

Vi gick upp vid 9 och sen åt vi frukost..sen åkte jag och älsklingen in till vadstena..vi skulle tanka bensindunkarna till gräsklipparn och sen tittade vi efter en mjölkkanna att ha som vas hemma på ladan som har antika saker och en annan inne i stan men hittade inget..

Vi gick genom centrum och så tog vi en varsin bägare med glass..jag tog polka och choklad och emil tog bara choklad.....sen åkte vi hem igen..

vi åt god silllunch med färskpotatis från grannens potatisland..såå  gott.. vill också ha egen odlad potatis..

Efter maten klippte pappa gräsmattan och emil satt och läste sin bok som han är som förslukad i..Han klippte sen runt träd och sånt med en maskin coh det var flugor till tusen ute..

Jag åkte ner till badet och plockade fina runda stenar att ha som kantstenar runt en rabatt och sen badade jag..emil kom ner sen.. mysigt...

Sen sprang han och jag cyklade och sen blev duscha och sen fixa med middagen..min köttfärssås som jag gjort..till efterätt ska vi äta punchflamberad banan som pappa ska göra..gotti..

Imorrn åker vi hemmåt mot stockholm och stannar där till torsdag då vi åker till dalarö och hälsar på vivvi med familj och sen hemmåt till kissemissarna :)


Nu ska vi äta..kanske ska se beck ikväll på tv..

Pratade med svärfar och lillan hade fångat en fågel och sprang in hos dem så det var fjädrar överallt..

Vi tackade nej till jinder efs enil har tävling i malung då..och sen ska inte svärfar dit heller...


Kram vännen..tur att det löste sig för dig..

Nu regnar det lite grann ute :(

Av linnsan77 - 12 juli 2009 14:01

Vi vaknade vid 7 men somnade om till 9 sen gick vi upp och det var molnigt ute ingen sol men sen blev det lite sol under dagen..

Efter frukosten gjorde vi en utflykt till djurkälla vid Omberg och hälsa på familjen nydahl och vad kul och träffa sara och fredrik med barn..ungarna badade i poolen 24 grader och sen åkte vi hem och käkade god korv med bröd..ikväll ska vi in till stan och äta middag..gootttiii..

Pratade med vivvi och vi ska till dem på torsdag när vi ska hem och äta lunch där..

Pratade med svärfar och de sa att kissarna var så vilda och hängde i gardinerna men de visst vi ju redan..haha...så de fick sova uppe hos oss i huset i deras soffa så de blev lugnt för de under natten..

Fick mess av jinder och vi ska eventuellt till dem på lördag då de är överaskningsfest för jonas..trevligt.. :)

Ska ut strax..emil ska springa och jag ska cykla bredvid :)  men det ser ut som det ska bli regn..typiskt

Vi åkte in till stan vid 18.30 och handlade lite mat på vägen sen åt vi en spergod mat men jäkligt dyrt...324 kronor för kalvfile och färskpotatis jättegott men inte så mycket mat..emil åt kyckling som han tyckte var jättegod sen drack han en jättegod öl som hette munkens klosteröl..från vimmerby som han ska kolla upp om han kan beställa till bolaget...

När vi kom hem vid 21.30 så åt vi sen jordgubbar och glass och kladdkaka..gotti..

Vi la oss vid 23 tiden..


Av linnsan77 - 11 juli 2009 13:53

Vi gick upp vid 9 och åt frukost sen klippte mannen gräsmattan eftersom vi ska vara borta till torsdag kväll..

Vi gick ner med kissarna till svärfar vid 12 tiden och tog med kattmat sen åkte vi in till rockweekend och såg hur det såg ut..vilken syn..bara en massa svartklädda rockare längs gatan och vilken lervällng där på campingen..Men det verkade vara en härlig stämning..svärfar och westberg kom hem vid 2.30 inatt efter att de varit där :)

Vi åkte till tönnebro sen blev det äta korv och mosbricka til lunch och tanka bilen sen bar det av vid 13..vi åkte från strålande sol och 22 grader till regn ch 14 grader..

vi stannade till och handlade inne i vadstena sen kom fram vid 17.30 så det tog 5 timmar om man åkte örebro hållet..

Vi åt mammas goda hemgjorda köttbullar och färskpotatis och sallad till middag sen till efterrätt blev det jordgubbar, banan och glass..vi såg sommarkrysset på tv och lite senare tog vi en promenad ner till vattnet och sen kollade vi på tv..vi la oss vid 23.30 tiden..


Hoppas det löser sig för er mina nära och kära..tänker på hur ni har det och är så luyckligt lottad som har en sån underbar sambo..


Natti natti


Av linnsan77 - 10 juli 2009 13:37

Det har regnat konstant i snart två dygn och det verkar inte sluta heller..imorn drar vi till landet Vadstena ska bli så skönt att byta miljö för några dagar...svärfar ska ta hand om kissarna..

Har bara varit inne hela dagen och myst i soffan med kissarna..det är är tur vi har dem..

Idag jobbar emil så jag sov till 9.30 sen gick jag upp..skönt att sova länge. :)

Tänker på dig syrran och Carina..finns här för er det vet ni..

Har gjort köttfärssås till middag och vi ska ta med oss till landet också..

ska göra en kladdkaka snart hade jag tänkt..då blir älsklingen glad...

Pratade med papsen för en stund sen och han skulle hämta mamma och de åker ner till landet redan ikväll..

Vi åt middag och sen blev det att plantera två röda vinbärsbuskar emil köpt..sen åkte han ner och fixade med corvetten...

Jag packade iordning inför imorgon och sen kollade jag på tv..vi la oss vid 22.30 tiden och hörde rock från kilafors rockweekend..det regnade iiunte nu iallafall...



Av linnsan77 - 9 juli 2009 12:30

GRATTIS MAMMA OCH PAPPA PÅ ERAN 42:a BRÖLOPPSDAG !!


Vi vaknade vid 9 och åt frukost sen kollade vi lite på motocross och sen vattnade jag alla blommor inne och dammsög av lite..kissarna ville inte gå ut i regnet..sen har jag rensat i min garderob och då låg kissarna ippp i sängen och mös.. älsklingen är nere och fixar med sin cross för han ska nog träna ikväll om det inte ösregnar då..sen ska han kolla om de går att laga min cykel..

Rockweekend börjar idagmen de regnar ju hela tiden så vi får se hur vi gör med de..kanske går imorrn kväll en sväng..för på lördag åker vi till vadstena..

Vi ska in till stan en sväng och handla fågelnötter och hampfrön på lantmanna som mamma och pappa vill ha till fåglarna på landet..ska också handla lite mat och Imorrn ska jag göra köttfärssås och kladdkaka kanske de blir också att ta med till landet..emil jobbar imorrn..

Vi åkte in till stan men de blev inga fågelfrön för de var sån kö..emil tar de imorrn efter jobbet..

Jag åt fiskgratäng till middag och emil åkte iväg och tränade cross i ösregnet..

Han kom hem vid 21 tiden...

Sen blev det mys i soffan..



 

Av linnsan77 - 8 juli 2009 17:25

Vi vaknade vid 9 och det regnade ute.. vi åt frukost sen blev det för emil att åka till janne banan och fixa med något till corvette däcken..Själv gjorde jag en fiskgratäng och kissarna blev som galna när de fick smaka räkor som jag skalade..

Sen åkte jag in til stan vid 11.30 och var på bolaget köpte massa torrfoder i tre smaker, räkfrossa, kyckling och oxe..sen blev det en sväng på stan och kolla lite kläder, hämtade mitt pass som var klart och sen fixa naglarna :)

Det blev hårförlängning på salongen också ;)

Pratade me mamma och pappa och vi ska åka ner på lördag till landet..sen stod det att min bil ska på service igen så då sa papsen att emil kanske känner någon annan bra här uppe ön bilia som kan fixa den och det gjorde han men då blir det efter semestern....

När jag kom hem åkte jag förbi garaget nere och där var han och polerade bilen..sen skulle vi äta fiskgratängen..

Efter middagen ska vi ut och promenera en sväng..

Vi gick en promenad runt Fly och det tog en timme att gå..skönt att få frisk luft..sen dukade älsklingen fram ost och kex och vin på altanen när vi kommit tillbaka och tände ljus..

Vi stannade till hos svärfar och tittade på deras utemöbler de köpt till växthuset..likande våra..snygga..

Sen blev det att fixa lite i trädgården..sen mös vi framför tv:n med kissarna




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards