Alla inlägg under juli 2009

Av linnsan77 - 7 juli 2009 17:07

Vi sov till 8 sen hörde vi svärfar med grävaren så då var det dags att kliva upp..

Vi åt frukost sen åkte emil ner och fixade med corvetten..han inväntar saker till den som aldrig kommer..

Jag städade och bakade kladdmuffins med jättegod vitchoklad glasyr..sen fixade jag med pappaer som skulle sättas in i pärmar..

Vi 16 tiden åt vi paj och sen åkte emil iväg itll växbo och skulle köra cross med gissa vem..jo micke..han ringde när vi satt och åt och då var allt som vanligt igen..jag sa till emil och undrade varför han inte sa till micke om hur han betett sig i helgen..men då sa han att micke ringde iallfall först och det räckte...ja ja..ska inte lägga mig...

Vid 18.30 gick jag ner till svärfar och vi skulle till soldattorpet.. de var spelning på fiol och dragspel bl. a av en i Westlings släkt..så det var trevligt vi satt på filtar och fikade;) Jag kände mig verkligen kulturell ..

Jag träffade min arbetskollega som var där också..

Vid 20.30 tiden gick vi hem igen och Hedda och Evy följde med mig hem och ville gosa med kissarna..och vi kollade lite på michael jackson minnes cermoni..

Sen kom hjärtat hem från träningen och inga brutna ben..vi fikade lite sen blev det soffan...


Av linnsan77 - 6 juli 2009 12:19

Vi gick upp vid 9 tiden och åt fruksot..sen skulle vi handla efs kylen var rätt tom..emil skulle klippa gräset och sen fixa med corvetten som han ledsnar på att den aldrig blir klar efs han aldrig får grejerna..

Men vid 11 ringde svärmor och frågade om vi kunde komma till dem och sen åka till sommarstugan och få råd av emil hur de ska bygga ut och sen visa mig västergården som de ska flytta till nästa år då dick tar över djuren och gården heros föräldrahem där de bor nu..vi åkte dit och var där till klockan 14.. emils styvbror med tjej var där de som ska ta över gården och höll på med båten som ska ut till sommarstugan,vi fikade sen åkte vi till sommarstugam och sen hem och göra sig klara och vi åkte till västergården..de var en crossförare som bor där nu och det var verkligen svinigt, överallt var det intryckt grejer och en massa s.k.i.t....hero var så less på att flytta till det stora huset när det såg ut som det gjorde och det skulle behöva renoveras så mycket och han har ingen ork..64 år.. men jag förstår svärmor som vill och jag tycker det är så starkt av dem att göra det..det kommer bli så fint..tänk att få inreda ett helt hus med massa rum och allt blir nytt...emils firma ska dit och göra allt och de lär gå på 1,5 mille..

Sen åkte vi till växo kvarn där jag och emil hade vår första officiella dejt ..så god mat och så mysig natur runt om...

Jätte trevligt hade vi..Bamse tack till er!!

Vi stannade och handlade på hemvägen och sen blev det lite tv tittade i soffan med kissarna..


Av linnsan77 - 5 juli 2009 12:12

Vi gick upp vid 8 igen och åt en god frukost tillsammans med några kända förare..sen folket från stockholm som jag känner...

Vi checkade ut och kom till banan vid 10..smockat med folk redan.vi parkerade längre bort från entren..

Vi tog med oss ryggsäckarna med kläder för regn väder och paraply och kylväskan såkrt..

Jag är så glad att vi inte bodde på campingen som det var tänkt från början i crossbussen för man såg hur äckligt och skitigt det var på crosscampingen..och förstörelse också..

Vi gick upp på berget där man ser bäst och sen när det var heat för tejerna gick vi ner till ett outlett tält där de säljer kläder..emil köpte en jätte fin fox munkjacka till mig..och två plagg till honom..puss älskling..

Vi åt baugette till lunch och igår blev de hamburge tallrik till lunch..

Tänkte att vi kommer få äta middag på donken så vi struntade i hamburgare till lunch..

Synd att flera svenskar skadade sig men kul att Alex Eriksson effectum körde så bra..kul för dig G och likaså jonatan dahlgren var jätte duktig..

Vi åkte hemmåt igen vid 17.30 inte träffat på micke och grabbarna något bara gusse o claus en snabbis..tänkte om någon velat åka bekvämt med oss i volvon men de hörde inte av sig..stackare älskling, han är ingen vän som bara ger dig negativ energi.. men det är du som måste inse det själv..


 

Vi kom hem efter en sightseeing tur ..jag körde två timmar och gps:n visade en konstig väg..men vi kom ut tillslut på vanliga vägen..kom hem vid 23.45 och då var vi helt slut...

Natti




Av linnsan77 - 4 juli 2009 12:04

Bra början på semestern var det verkligen strålande sol och värme.

Vi gick upp vid 8 och gjorde oss klara..vi åt en god frukost med allt där till och träffade välbekanta människor sen förr...kul..

Sen åkte vi och handlade lite frukt och chips och nötter..salt att ha under dagen..

Vi parkerade nere vid vägen och sen gick vi in och köpte biljetter för hela helgen och ett depaband så man kan gå in i depån och se förarnas trailers och hur de bor..sen promenerade vi med stolar och kylväska upp på berget där vi sen satt..inte ett ord från micke har vi hört..stötte på claus och han o tusse kom upp och hälsa på emil och mig men inte micke..surpuppa säger jag bara..väx upp..

Kul och se alla förarna riktigt duktiga var de alla...´men det är imorgon det gäller..synd att turesson skadade sig på träningne så han inte kan vara me imorgon..

Såg två männsikor från förr så de var lite pinsamt men men...

Rönn hörde av sig också så får se om vi hinner träffas något..

Vi åkte tillbaka till hotelet vid 17 tiden och då var det bara att gå ner från hotellet till badstranden bredvid efs de var så varmt..

sen gjorde vi oss iordning för kvällen..vi promenerade ner till stan och åt god grillbuffe på ett av ställerna där..gotti sen promenerade vi till ett glass stånd och köpte kulglass..gotti..

Vi var så trötta..vi hade tänkt stanna kvar och gå ut och partaja men vi orkade inte..vi gick till hotellet och satte oss i baren där med alla andra cross männsikor..trevligt och tog en drink sen blev det sängen nästa..

imorrn ska det vara sämre väder.. :( vi ska checka ut vid 10 tiden..


Vi fick mms av svärfar när de visade hur kissarna hade det bra nere hos dem och att de låg i deras soffa på altanen..de fick lite glass också..

det kännns bra att de älskar att ta hand om kissarna..de vill gärna ha egena men nu har vi de nästan tillsammans istället..och svärfar har klippt upp en gång från vårat hus ner till deras i åkern så kissarna kan springa emellan ;)



Av linnsan77 - 3 juli 2009 11:58

Vi ställde klockan på 8 och lämnade kissarna vid 11.. Vi åkte bil i 6½ timme innna vi var nere i uddevalla..hotellet bohusgården hotell och konferens låg vid vattnet..jätte fint.

http://www.bohusgarden.se/


När vi kom fram så bokade vi bord på kvarterskrogen http://www.kvarterskrog.nu/     till klockan 20 så vi hann ner och bubbla i poolen en sväng sen upp och duscha och göra oss iordning..träffade niklas som var med i slingshot motocross teamet förrut..

Micke och gänget kom inte iväg förrän vid 17 så de kom ner till campingen runt halv ett..

Vi promenerade till stan som tog en 20 minuter och sen åt vi gott på kvarterskrogen såå himla mysigt och super god mat som jag minns från förr..

Såg Isgren på andra sidan gatan på hotell carlia..sen när vi ätit så tog vi en promenad genom centrum och då stötte vi på herr Isgren igen och det blev lite konstigt..men kul att se han igen..han presenterade oss som gamla bekanta för sin kompis han hade med sig..

Vi gick vidare ner till hamnen och sen tog vi strandpromenaden tillbaka till hotellet..

När vi kom tillkabka så var  en av de kända åkarna på hotellet..vi stannade nere i baren och jag tog en drink och emil en öl.. sen blev det sängen och massa mys..

vi somnade runt 13 sen skulle vi upp vid 8 dagen efter..


Av linnsan77 - 2 juli 2009 12:27

Tack för igår..det var jätte gott med räkor och trevligt sällskap..och gulligt att älsklingen hämtade mig så jag fick dricka ett par cider till maten ;)

Kul att lars körde så bra igår på motorspeeden..mer av det!!


Idag klev jag upp vid 7 och busade lite med kissarna sen åkte jag till jobbet..idag var det inte lika varmt tur det..

De var några nya barn som jag inte träffat..jag stänger idag och sen blir det hem och packa och städa undan och tvätta..

Fick sms att mitt pass är klart men kan inte hämta de förrän nästa vecka..

Vad skönt det ska bli nu med semester..ska vila upp min stackars rygg och hoppas på nya tag efter semestern..


Av linnsan77 - 1 juli 2009 07:57

Idag begravs michael jackson..tragiskt att det blev så men det var väl menat..


Öppnade idag och sen efter jobbet åkte jag till kilafors och lämnade röntgenbilderna från stockholm så de kan jämföra med de som ogs i förra veckan..jag undrar vad som kommer att hända med mig..för ryggen läre aldrig läka :(


Efter jobbet så var jag bara hemma och tvättade lite, vilade och det åskade ute och kom någon regnskur..sen körde emil mig till scandic dock inte i corvetten för den är fortfarande inte klar..jag och arbetskollegorna skulle äta räkbuffe där..gotti..Sen hämtade älsklingen mig där vid 22 tiden för då hade han under tiden varit på motorspeed..som slutade vid 21 tiden..

När vi kom hem kollade vi lite på tv sen blev det sängen..

Imorrn stänger jag och sen är det semester..ska bli så härligt att åka till uddevalla på fredag :)

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards