Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Nu känns det som hösten är här...

Av linnsan77 - 13 augusti 2009 07:56

Vi hade fönstret stäng i sovrummet inatt..då är det höst när kylan kommer.. :(

 ..Nu känns det som att allvaret börjar när vi ska tömma lägenhetetsförrådet och allt som jag har haft kvar i lägenheten.. vilken tur att jag älskar dig min Emil annars hade det varit svårt..


Idag ska det regna ute..typiskt när jag stänger jag som ville vara ute på eftermiddagen..och jag och sara som ska plocka svamp ikväll..


Har nu ätit en tallrik gröt  att bara värma som älsklingen gjort och ett kokt ägg och en solrosfrösmörgås..ska snart bege mig till jobbet..


Vi hade 2 barn och två inskolningar vid 11.30 gick två av kollegorna hem så jag och en var var med två barn..vid 14 gick ett barn hem då var det bara jag och en kille kvar så jag skickade hem kollegan som slutar 16..vi gick och handlade på ica sen gick han hem vid 14.30 så jag åkte hem vid 14.45

Sara kom vid 16 och emil strax efter så vi åt pajen och sen drog han på crosstärning i växbo.

Jag och sara satt och pratade länge sen vid 17 gick vi ut i skogen och hittade en del kantareller..vi kom tillbaka vid 19 och sen åkte hon hem..mysigt och snacka tjejsnack och umgås :)

Vid 19.30 när jag rensade svampen kom carian förbi så vi cyklade 8 km..sen har jag packat inför stockholm imorrn och brännt ut en skiva att lyssna på i bilen..

Ska nu kolla lite tv sen väntar sängen och mannen på ingång..


Älsklingens kusin irngde precis och vill att vi fiskar kräftor nästa helg och äter :) 
ANNONS
 
Nettan

Nettan

13 augusti 2009 22:37

Ja, hoppas verkligen att vi hinner ses nånting när ni kommer till storstan.

Åh, kan verkligen se er när ni går ut där i skogen och plockar svamp, JAG VILL OSSÅ!!!!

Glöm inte tröjan!!!!!

Kramisar

http://www.skorpan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se