Alla inlägg under augusti 2009

Av linnsan77 - 23 augusti 2009 18:44

Idag vaknade vi vid 10 tiden och det var strålande väder ute.. vi gick ner och skulle äta frukost var det kattbajs i köket :( fasen vem är det som gör de och varför..undrar om de är könsmogna, men de kan också vara för att han blev skrämd häromdagen av en vildkatt ute.. våra små bebisar. för de är ju trygga och inte stressade och de kan ju inte vara instängda hela tiden heller..de vill de inte..visst de är bara 4½månad gamla men de har det ju så bra här..

Mannen åkte iväg på cross vid 11 tiden och jag gjorde en äppelsmulpaj sen blev det att storstäda och tvätta och förbereda för ikväll ska vi grilla som vi egentligen skulle gjort igår..

gjorde klyftpoatis och mörötter i ugn och sen en sallad med god dressing som jag tog från jinders blogg..

Svärfar och carina var förbi och vi ska fika vid 21 tiden..kissarna sprang ner med dem genom åkern...

Av linnsan77 - 22 augusti 2009 18:40

Vi gjorde inte mycket idag..vi käkade frukost sen blev det småstadsliv 2 men den var inte alls så rolig som 1:an va..

Sen skulle vi städat men de orkade vi inte..vi tvättade en maskin tvätt och sen små plockade emil undan..vi beställde pizza till middag vid 16 tiden och skulle kolla på beck filmen i guds namn men de visade sig ju att vi sett på bio när den gick..

vid 17 så cyklade vi ut och plockade svamp och gud så mycket svamp jag hittade på ett ställe..vi kom hem vid 19 och sen rensade vi allt och förvällde det och gjorde varsin svamstuvad smörgås till kvälls fika. Sen blev det en massa myyys..

 Vi kollade på tv och sen blev det sängen vid 23.30 tiden..


Av linnsan77 - 21 augusti 2009 18:34

Mötte sara vid volvo och åkte med hennes bil till jobbet..

Ja de var fint väder när vi gick upp men sen blev de sämre under dagen...

Vi hade bara fyra barn varav två inskolningar de älder..de gick inge vidare..en av de bara skrek och var arg efs hon blir tillsagd av pappa att göra det..fattar inte att de får vara så..vad ska vi då göra..

Efter 13.30 hade vi bara ett barn kvar óch tre personal..

Vid 15.30 kom sara och hämtade mig..emil handlade på vägen hem.

De regnade ute nu..vi ska cykla till poffen och fiska pch äta kräftor...gotti gotti..

De var uppehåll så vi åt mat som de lagade nere vid ån och de hade lagt ut 23 burar..vid 20 tiden så tog vi upp de och kollade fick ca 60 kräftor sm vi kokade och sen åt..de var så gott och mysigt och vi eldade så de var varmt för oss..

Vid 23 tiden regnade och de gick ner och fiskade upp lika många till men då var jag kvar för jag ville inte ramla för de var så halt på vägen nere vid ån och kolsvart ute..

Vi stannade till halv två..sen cyklade vi hem iregnet och emil körde ner i diket..haha han var riktigt på lyret.. ; De var kattkiss inne på två ställen      :( inge vidare..vet inte vad vi ska göra

Vi somnade väl vid 2.30 tiden och sen vaknade vi vid 10.30


Av linnsan77 - 20 augusti 2009 06:20

Ja vilken tur jag har, älsklingen rensade hinken med blåbär och jag frös in dem :) Sen blev det mys frfamför tv:n...

Vi la oss vid 22.30 och somnade direkt..

Jag vaknade vid 4 för då hade lillan knuffat upp sovrumsdörren och ag tänkte jag sover en timme till men så blev det inte.tiger var ute och jag fíck för mig att han fastnat i skogen eller så för han brukar alltid vara inne på natten..så jag gick upp och ollade i huset och sen la jag mig igen och lillan ville inte vara själv så hon fick ligga i sängen tills jag skulle upp..

Hon väckte emil också efs hon bäddar så och kurrar..så vid 16.40 gick jag upp..Gick ut och ropade på tiger och då kom han med sågspån på kroppen..han hade legat ute i ladan :)

Lillan fick någon knäpp och bajsade inne på mattan i korgen..hon är lite lat med kattluckan..Får väl se om det hänt något mer när man kommer hem idag..

Ska till bolaget efter jobbet sen blir det hem och städa lite och vila en sväng för sen ska jag till sara och äta middag..får se om emil och jag samåker efs han ska träna cross i bollnäs..då kan han köra mig och sen hämta mig kanske...

Hade inte hänt ngt mer i huset bara det att de är fullt av äckliga flygmyror igen..va fasen kommer de ifrån..när allt är stängt..

Har dammsugit och tömt diskmaskinen och ska snart iväg och träffa sara...

Ha det så bra allihopa..


 


Av linnsan77 - 19 augusti 2009 20:01

Inskolningen gick bra idag..fick klä på henne och ta med henne ut utan mamma och imorrn ska mamma gå iväg en sväng och lilltjejen ska äta...

När jag slutade åkte jag och handlade till ostpaj som vi ska ha med på fredag..stannade till hos sandström och där var älsklinge n och de höll på att gjuta golv i källaren..jag åkte sen hem och gjorde pajen , gjorde också en vinbärskaka med gräddfils fyllning och satte den i frysen..den kan vi ha på lördag om vi ska grilla..får väl se om sandstöm kommer..vi var egentligen bjudna på kräftskiva men skippar de..vi ska ju fiska och äta det på fredag :)

De hade tydligen varit bärplockare uppe vid oss idag..så jinder hade ringt runt och berättat det efs hon var själv och gick med lovieg i skogen på promenad..lite läskigt när man inte har allt låst och kissarna som är hemma..


Jag gjorde kyckling och wokgryta med ris till middag och har nu varit ute och cyklat med carina 8 km..vi träffade jinder, bubblerina och en till när vi kom tillbaka från turen, de stod och pratade om händelsen med bärplockaren..EMil klippte gräset sen har han nu plockat en hink med blåbär...hoppas han rensar dem också..själv hittade jag lite kantareller till varsin svampmacka..


Ska göra mig iordning för kvällen och kolla lite tv sen blir det sängen efs jag öppnar imorrn..



Av linnsan77 - 18 augusti 2009 07:59

Idag stänger jag så då får jag sova till 7.15..har nu ätit frukost och ska snart åka till jobbet...måste tanka på vägen..

Älsklingen ska iväg och träna cross sen så jag har tagit fram wallenbergare att värma till middag och koka potatismos till det..

Vi ses runt 21 tiden ikväll...ska själv ta tag i garderoberna uppe..

Tiger kom in med en jättefågel idag :( han ville visa sig duktig..


Ha en härlig dag allihopa

Har nu ätit och pratat med sara en sväng..ska till henne på torsdag och käka middag :)

Poffen kom förbi och vi pratade och planerade in kräftfisket  på fredag i ån :)

Har tvättat en mörk tvätt nu och ska sen kolla tv..


Av linnsan77 - 17 augusti 2009 18:31

Öppnade idag så gick  upp vid 5..var så trött..sov dåligt..

Hade två nya inskolningar idag och sen de två sen förra veckan..fick reda på att ett barn av våra 5 åringar har flyttat nu :( trodde han skulle de 1 september men tydligen flyttade han i helgen..hoppas de kommer och säger hej då så vi kan ge han cd skiva med kort från hans tid på förskolan..

Det var en jobbig dag idag, men de var så rörigt alltihopa..vi hade lite barn men de kändes som 15..hoppas det flyter på bättre imorrn

Jag slutade vid 13.30 sen åkte jag och handlade och även ett nytt halsband till tiger..Är så trött efter jobbet..behöver verkligen en powernap efter jobbet..

Ringde och pratade med hyresvärden och ska behålla garaget för de är så bra att ha när man är nere på helgerna i storstan..

Har kollat tv och tvättat en maskin och gjort kassler i ugn med krossadtomat, ost och annanas och kokt potatis till..gotti

Ska fixa lite nere i köket nu med skåpen...

Mannen kom hem vid 19 och värmde på maten sen åkte han ner och tömde ur bussen från mina saker från källarförrådet..

När jag var klar med skåpen så cyklade jag 8 km och älsklingen sprang interwall på den sträckan..ngra minuter fort sen några minuter snabbare och så höll han på så..

När vi kom hem så kolla han cross :) och jag duschade och kollade tv..

Gonatt



Ska ladda upp kort senare i veckan..


Av linnsan77 - 16 augusti 2009 07:11

Hann inte träffa alla jag ville men så är det alltid..

Vi gick upp vid 9 , åt frukost, packade sen ihop och körde syrran til tåget och åkte till lägenheten..träffade de som hyr och fogade igen hålen..de berättade att de var en som dött i lägenheten uppe..de luktade så äckligt...och så e det ju rötmånad..blää

Vi åkte sen hem till mamma o pappa och sa hej då och sen åkte vi till barkaby outlet och såg om vi hittade ngra väskor där men inga..men hittade två fina tunikor på in wear och emil köpte ett par snygga jeans..Vi fortsatte och stannade i östhammar, gimo hos sysslingen johan..han håller på med att renovera hela villan..vi fikade och sen drog vi vidare hemmåt..kom hem vid 18 tiden och då lagade jag makaroner och korv som gick fort..sen packade vi ur lite ur bilen..ska ta resten imorrn..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards