Alla inlägg under augusti 2009

Av linnsan77 - 15 augusti 2009 06:37

Vaknade vid 8 av att solen lyste i ansiktet på oss..vi drog oss sen gick vi upp vid 9 och åt frukost..vi åkte till lägenheten vid 11 tiden och då var inte de där som hyr av mig..vi tog ner lampor och persienner och hyllor som ska bort och tömde källarförrådet..imorrn ska vi foga igen några hål..När vi var klara åkte vi hem och duschade och sen tog vi en sväng till veddesta men hittade inga resväskor där sen bar det iväg till vällingby..vi träffade carina och rickard där.kul men nästa gång vi ses får vi träffas länge..

Vi gick runt en sväng i kfem och jag var såklrt inne på gina en snabbis..sen vid 16 åkte vi förbi familjen dykhoff men de var bara robban och lisa hemma sen åkte vi hem och gjorde oss iordning efs vi skulle åka till helens krog..vi åkte taxi till vällingby sen tuben till stan..vi träffade upp katja och åt en supergod middag och chokladmousse till efterrätt..sen vid 22 tiden tog vi tuben hem och mamam och pappa och katja åkte taxi hem och jag och älklsingen tog en promenad hem efter den god middagen..

Tack för en underbar dag!!

Sen blev det att kolla lite på tv och vi la oss vid 23.30 tiden...

Av linnsan77 - 14 augusti 2009 06:27

Jag har ställt fram allt som ska in i bussen ..vid 16.30 bär det av ...

Dagen flöt på...inskolningarna grinade och på måndag kommer två nya små 1 åringar..

Vi hade ett barn efter 12 så jag fick gå vid 13.45 istället för vid 16...

Åkte hem och duschade och packade in i bilen..kissarna var ute med carina och plockade blåbär :) ..vid 16 kom älsklingen hem och vi åkte iväg vid 16.45 och lämnade av kissarna nere hos svärfar..

Vi kom till mamma och pappa vid 19.15..och vi fick god gös och färskpoatitis med gräddsås till middag..gotti..till efterrätt blev det glass, jordgubbar och banan.. vid 21.45 åkte vi till nettan och tobbe efs jag tagit med tröjan hon glömt hos oss för 3 veckor sen..Vi satt där och snackade till 23.30 då åkte vi hem och satt en halvtimme på altanen med mamma och pappa..sen la vi oss..

Av linnsan77 - 13 augusti 2009 07:56

Vi hade fönstret stäng i sovrummet inatt..då är det höst när kylan kommer.. :(

 ..Nu känns det som att allvaret börjar när vi ska tömma lägenhetetsförrådet och allt som jag har haft kvar i lägenheten.. vilken tur att jag älskar dig min Emil annars hade det varit svårt..


Idag ska det regna ute..typiskt när jag stänger jag som ville vara ute på eftermiddagen..och jag och sara som ska plocka svamp ikväll..


Har nu ätit en tallrik gröt  att bara värma som älsklingen gjort och ett kokt ägg och en solrosfrösmörgås..ska snart bege mig till jobbet..


Vi hade 2 barn och två inskolningar vid 11.30 gick två av kollegorna hem så jag och en var var med två barn..vid 14 gick ett barn hem då var det bara jag och en kille kvar så jag skickade hem kollegan som slutar 16..vi gick och handlade på ica sen gick han hem vid 14.30 så jag åkte hem vid 14.45

Sara kom vid 16 och emil strax efter så vi åt pajen och sen drog han på crosstärning i växbo.

Jag och sara satt och pratade länge sen vid 17 gick vi ut i skogen och hittade en del kantareller..vi kom tillbaka vid 19 och sen åkte hon hem..mysigt och snacka tjejsnack och umgås :)

Vid 19.30 när jag rensade svampen kom carian förbi så vi cyklade 8 km..sen har jag packat inför stockholm imorrn och brännt ut en skiva att lyssna på i bilen..

Ska nu kolla lite tv sen väntar sängen och mannen på ingång..


Älsklingens kusin irngde precis och vill att vi fiskar kräftor nästa helg och äter :)



Av linnsan77 - 12 augusti 2009 06:32

Vaknade av att det blåste..fönstret med myggnätet i slog mot husväggen..gick upp vid 5 och gjorde mig iordning....Det var kallt ute men ändå lite sol och det blev skönare underdagen..vi plockade vinbär med barnen från buskarna på jobbet och frös in så vi kan göra vinbärskaka att ha på föräldramötet..

Ska handla lite inför pajbak som jag och sara ska äta imorgon innan vi beger oss ut i svampskogen..ska se om de har svampkorg på lantmanna denna gång :) eller om de är slut igen..

Känner mig fortfarande trött trots att jag sov på eftermiddagen igår och la mig vid 22 tiden..ingen tandvark eller huvudvärk iallfall..

Ska packa väskan inför stockholmsresan i helgen..

Efter jobbet handla jag lite mat sen prata jag me mamsen och skönt att du mår bättre..vi kommer på fredag ska bli härligt och träffa mamma och pappa..

De hade tre svampkorgset kvar..tur att jag åkte dit idag..så imorrn ska sara och jag inviga dessa..´:)

Har gjort kasller, champinjon och paprika paj att äta imorrn och sallad..idag åt vi fisk och räkcurrygryta och ris..

Har damsugit och tvättat mina gympaskor..blåbären gick inte bort på de vita :(

Har nu varit ute och cyklat med carina 8 km och duschat..nu väntar tv:n och kissarna ligger här i soffan..



Av linnsan77 - 11 augusti 2009 17:59


Vi var jätte trötta älsklingen ich jag när vi vaknade..inte konstigt efs vi somnade väl runt midnatt..

Jag åt frukost på jobbet i morse och vi hade bara 4 barn varav en var inskolning så tre efter lunch..så jag skulle slutat 16 men fick gå 14.40 :) jag åkte hem och sen la jag mig i soffan mådde inge vidare..vet inte om det är min visdomstand som spökar..så jag ska äta salladen jag gjorde att ha med idag till middag..emil åkte själv till tävlingen KM i Viken efs jag inte mår ngt bra..

Tack Carina för att du finns..saknar dig jättemycket!!!

Gick ut och cyklade 8 km med wstberg sen blev det duscha och lägga sig i soffan..

Pratade med sara och vi bestämde att vi ska plocka svamp på torsdag och käka paj till middag..

Av linnsan77 - 10 augusti 2009 19:37

Hade sovmorgon idag efs jag stänger, så jag gick upp vid 7 tiden..ringde några viktiga samtal och sen åt jag frukost och fick ta ut en liten död mus som tiger släpat in genom kattluckan...som jag slängde ut igen..

Har lite ont i magen och känner mig allmänt trött efs de är mensfia igen då..

Vi hade bara 4 barn och vi var 4 personal så de var ingen tuff start på veckan..men imorrn kommer nog fler barn efs de ska vara dåligt väder..

Just nu har det börjat ösregna men det är en nog bara en skur..

Jag åkte och handlade efter jobbet och emil klippte gräset när jag kom hem..jag lagade korvstroganoff och bandspagetthi till middag och gjorde också en pasta, ost och skinksallad till oss imorrn att ha med till banan eftesom det är klubbmästerskap imorrn då emil ska köra så jag åker dit efter jobbet..gjorde också en svartvinbärskaka så vi kan ha med oss att fika..idag orkar jag inte gå ut och gå eller cykla..ska bara lägga mig i soffan och kolla på tv..

Håller på att tvätta så jag vet vad jag ska packa ner till fredag då vi åker till storstan igen..ska tömma lägenheten helt och källarförrådet..vad konstigt det känns..

Men så blev det icke..när jag kom ur duschen stod martin och janne banan där medans emil sprang interwallträning..de skulle beställa crosssaker från nätet..så de fikade och sen satte emil på ett mx heat..typiskt så då var soffan ockuperad..blev  less för jag velat ligga där och bara ta de lugnt efs jag mådde som jag gjorde..de gick hem vid 22.40

vi hade en het disskussion men det löste sig sen...


 


Av linnsan77 - 9 augusti 2009 17:14

Ja vi klev upp vid halv åtta när klockan ringde..shit vad trött ja är..men men de är bara att gå upp.. Vid 9.20 var vi i spörs och sen bar det av till sommarstugan..jag hittade blekt taggsvamp och några karljohan..sen var det en grannson där..Vi åt god lunch som bestod av sallad, skinka, hericuvertes och vinigrett dressing och baguette till..sen badade vi medans grabbarna snickrade..jag och grannkillen fixade iordning badbryggan som flytit iväg..vi rodde ut och han fäste ny kedja i cementklumpen på botten och fäste den i bryggan sen kunde vi bada från den..vod 16 kom det regn så vi packade iordning och fikade lite..sen åkte vi hemmåt och jag har nu duschat och grabbarna är kvar och fortsätter med huset..vi ska fixa middag..färskpoatis ur landet och grilla..så gott. jag kommer nog somna fort ikväll..tur att jag stänger imorrn så jag får lite sovmorgon :)


Av linnsan77 - 8 augusti 2009 09:14

Vi gick upp vid 6 och jag somnade vid 24 kunde inte sova myggbett som kliar och så varmt..så jag bestämde att vara hemma idag istället så emil får åka själv på tävling..det är strålande sol coh redan 23 grader i skuggan..det blir orbaden istället..jag och carina åker dit och badar...

Hoppas ni alla får kul på madonna i götet ikväll..

Gick ner til westberg vid 10 med packad väska sne bar det av till orbaden..vi hämtade upp sara  på vägen efs johan låg och sov..vid 13 kom olle med gänget förbi i husbåten..såg inte så fin ut utvändigt men var jättefin innuti..de var på den efs det var firmafest...

Vid 16 tiden åkte vi hemmåt och jag gjorde en vinbärskaka att ha med mig hem till svärmor imorgon..sen gjorde jag mig klar efs vi ska iväg och grilla hos englund..några ska äta kräftor..

vid 18 kom älsklingen hemmåt och sen tog vi bilen dit efs jag inte ville cykla´..

Hult och Hanning var där så de var några igenkända ansikten...

Vi åt grillspetten som jag lagt i marinad dagen innan och köpt potatissallad..gotti sen blev de en massa cross snack och vid 22.30 tiden skulle de göra sig klara för ann skulle köra ner gänget till segersta rocken..vi skippade det efs vi skulle upp i tid imorgon..




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards