Alla inlägg under augusti 2009

Av linnsan77 - 7 augusti 2009 08:39

Vaknade utvilad vid 4.30..det var strålande sol och varmt redan nu..det blir en underbar dag igen..slutar 12.30 och ska då åka och handla lite till förskolan efs vi öppnar på måndag och ska sen till långnäs och bada med carina..sen blir det kräftor ikväll  :) Jag mötte majsan p å affären :) ska titta förbi din butik i veckan som kommer och det ska bli kul och se den..

Imorrn är det cross tävling i rättvik..sen eventuellt grillning hos englund..

Första jobb veckan efter semestern är avklarad :)

Jag mötte carina på långnäsbadet och vi var där ett par timmar..vi badade och åt god bakad potatis med skagenröra :) och sen vod 16 bar det av hemmåt och kissarna var nere hos olle och de fick vara där tills emil hämtar upp dem.. Jag kokade kronärtkocka, fixade med kräftorna och gjorde en god kräftpasta sallad till imorgon att ta med på crossbanan och sen gjorde jag grillspett som jag la i marianad till imorgon att ha med när vi ska anna och lars och grilla..jag hann också göra en vinbärskaka som vi ska fika ikväll :)

Har precis hängt tvätt och emil håller på och rensa blåbär...tack för att jag slipper det idag..är helt slut nu..var uppe tidigt..

Ska bli skönt att lägga sig sen.

Av linnsan77 - 6 augusti 2009 08:40

Vaknade av att klockan ringde vid 5.15..usch vad trött ja var idag..

Åkte till jobbet vid 5.45 Idag känns det att det kommer bli jättevarmt så vi ska sätta på duschen ute och vatten lekställningen..

Efter jobbet ska jag handla och sen fixa naglarna, nu har det gått 4 veckor så de är verkligen dags..får se om jag eller älsklingen kommer hem först och fixar middag...han ska iväg sen och köra cross träning och själv ska jag bara ta det lugnt och småfixa..imorrn öppnar jag me..

Det blev att handla efter jobbet, sen fixa naglarna..sen blev det att åka hem och göra middag för älsklingen skulle inte köra cross för det var så varmt..vi åt tacopaj sen plockade vi blåbär och senare svamp sen var han ute och sprang en mil och jag cyklade medans han sprang..sen blev det varm macka med kantarellstuvning vid tv:n..

Så underbart det varit ute idag..man blir så glaad..


Av linnsan77 - 5 augusti 2009 12:49

Vaknade utvilad idag me..så skönt..

Igår var det så äckligt för när vi kom hem från tävlingen så var hela köket fullt med flygmyror..de vita köksluckorna  var svart och de drogs till lamporna som vi tände så emil fick slå på damsugaren och damsuga upp dem..bläää

Tankade på vägen till jobbet.. idag är det varmt och kvavt ute och jag stänger..de har städat förrådet här på sommarjour förskolan.

Imorgon öppnar jag och likaså fredag och på fredag ska jag komma ihåg att handla massa till jobbet då jag slutar 12.30  innan jag ska åka hemmåt. så majsan har frukost på måndag när hon öppnar..

Idag skulle emil eventuellt hjälpt johan med huset men det blir att åka hem och fortsätta med målandet på huset istället..Vi ska äta kycklign paj till middag..imorrn ska jag fixa naglarna..jippi..har inte gjort det på 4 veckor..och emil ska träna cross imorrn kväll..

Stackars Englund hans cross pajade igår så han kan inte köra på en månad :(


Har nu ätit middag och satt på en tvätt , bytt sänglakan och rensat lite blåbär..ska snart ut och cykla en sväng...

Det var så mycket flygmyror överallt som flög mot mina vita munktröja så det blev att cykla in i skogen..hittafe massa fina kantareller :)




Av linnsan77 - 4 augusti 2009 12:20

Vi åt varma mackor vid 21.30 tiden igår kväll efs jag hittade två karljohan svampar när jag och Westberg cyklade 8 km..Emil körde interwall träning..

Sov som en princessa i natt..hade visst pratat i sömnen..drömde att jag var gravid..som alla är här uppe..

Ikväll blev det ändrade planer..ska till viken direkt efter jobbet..har med mig matlåda efs emil ska åka vid 17 redan hemifrån och jag slutar vid 16.30

Han skippade synsam och tar de imorrn istället..

Jag fick sluta en halv timme tidigare så jag hann åka hem och vi käkade maten sen drog vi dit vid 17.15

Kul och träffa julia där och likaså lena, lars med tjejerna :)

Även nettan var där med sin syster som fått en liten max såm var 3 månader och såklrt lars med lilla vendela var där :)


Emil blev stum i händerna första körningen så han åkte av..sen andra gången körde han så han blev femma och han var inte trött men kände av i armarna så han hade kunnat placera sig ännu bättre..kul att de går så bra för honom..ska bli kul och se han på lördag:)

Vi kom hem vid 22 och sen blev de sängen vid 22.30


Kort kommer snart

Av linnsan77 - 3 augusti 2009 18:31

Gick upp vid 5.10 och sen åkte jag vid 5.50..skulle ju jobba med sara denna vecka så det känns kul..

Sov lite dåligt efs man ska upp tidigt och inte kommer isäng i tid..men dagen flöt på..vi var på sommardagis denna vecka ocksp..vi hade bara 8 barn av 14 men imorrn kommer väl alla 16 som vi ska ha..

Eil avbokade synsam och kom hem vid 16 tiden så vi åt rester från frysen som vi grillat häromdan..Det är strålande väder ute nu och ska ta och plcoka lite blåbär nu och sen cykla en sväng..emil har klippt gräset och håller på att installera kattluckan nu..vad bra för kissarna..men inge vidare om de tar in fåglar och möss..men det är väl sånt man får leva med..

Ska äta lite kladdkaka senare ikväll som är kvar sen vi hade främmande...

Imorrn blir det jobb till 16.30 sen hem och äta..jag har tagit fram kycklingpajen ur frysen som jag gjorde häromdan för sen ska vi till viken då emil har tävling..tur att jag börjar sent på onsdag för vet inte hur sent de blir efs tävlingen börjar vid 19..



Av linnsan77 - 2 augusti 2009 18:19

Ja vi vaknade vid 9 och gick upp..de regnade så emil sa idag blir en inne dag..men så blev de inte..

Vid 11.30 kom micke, martin, erik källänge och pelle efs micke bjudit in dem..han har då ingen respekt mot mig som också bor här i huset, eller har jag fel..visst frågar man väl om han kan bjuda över fler..visst är det ok att martin är med men ändå..jag var lite bakis och kanske bara ville ligga där uppe i soffa och kolla tv utan att behöva sminka mig..men så blev de icke.bara ner och klä på sig och fixa till mig så man såg någorlunda fräsch ut..

Vi kollade cross och vid 13 ringde westberg och frågade om vi ville äta meíddag med dem efs hennes dotter elin med kille och en kompis  och även sara skulle komma..men jag sa att då är inte tävlingen slut..men jag ville ju gå dit me ..men vid 14 tiden kom grabbarna på att de skulle äta och även källänges skulle hemmåt så jag duschade snabbt och sen gick vi  ner till 15 ändå..vid 16 käkade vi och det var så gott med grillad lax och färskpotatis från deras land..mmm så gott..

sen hem igen vid 18 och sen ut och cyklade medans emil  sprang..vid 20 kom källänge och malin förbi efs han glömt sin n plånbok här även svärfar, elin och carina kom upp och hälsade på kissarna..

Vid 21 gick vi och la oss i soffan och kollad på en bra actionfilm..vid 22.30 var det sängen för min del efs jag skulle upp vid 5.10 ..


Av linnsan77 - 1 augusti 2009 18:00

Ja då var det upp vid 7 och sen åka lite innan 8..hoppas på fint väder idag..

Vi kom till banan och jag var så trött..vi packade upp tält och stoällde oss bredvid sketner..De triggade varandra efs de är en intern tävling mellan de vem som ska bli bäst :)

Englund kom och sen micke efs hans halvbror tompa skulle köra för första gången..Krille kom och frågade om vi villekomma till honom ikväll och äta för han skulle ha fest..vi tackade ja efs det lät jätte trevligt och de var så fint väder..

Kvalet gick bra för Emil trots kawasaki kent som ramlade framför honom..han gjorde att sketner inte hamnade i samma final som emil så båda var så förbannade på honom..jag sa att de bara är en lek grabbar...

Emil hamnade i B finalen och likaså Eglund..jag och Ann stod och hejade på dem och visade de rosa skultarna vilken placering de hade i bandepån.. Älsklingen slutade som femma och var glad han var..de bästa han kört på superlänge..jag var så stolt :) Lars blev 10:a bra de me..

Vi bestämde me Ann och Lars att vi skulle åka fin bilarna till festen..

Vi åkte hem och gjorde oss iordning och kissarna fick vara kvar nere hos svärfar..Vid 18 pkte vi förbi ann och lars sen vidare till krille och malin...

De satt ute på deras veranda när vi kom och vi satt och snackade vid 20 så började de grillas..emil stod på baksidan med krille och grillade kött medans sketner stod på framsidan och grillade alla grönsaker..

Kul coh träffa maria  och daniel som fått en liten bebis som var 6 veckor och liksaå att träffa mia sketners flickvän..och såklrt malin och krille..malin är en supertrevlig tjej och så Hult förstås och så gulliga vovisar de hade..

Vi åt och drack gott och sanckade och hade trevligt och åt mer supergod  jordgubbstårta och vid 24 tiden åkte vi hemmåt i regnet..


Vi hämtade upp kissarna som var kvar hos Olle och Carina sen gick vi och la oss..

Så trevligt avslut på semestern..



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards