Alla inlägg under september 2009

Av linnsan77 - 7 september 2009 06:27

Ja då var de ny vecka och det ska bli så skönt på lördag då vi drar till kroatien en vecka..

Vaknade vid 4 men drog mig till 4.45 och kissarna har legat på min sida av sängen hela natten.. vad kallt de var ute 5 grader..nu är det verkligen höst och dimmigt och frost ute..

jag slutar tidigt idag så de blir bara en sväng på stan och sen hem och vila lite..får se vad de blir till middag idag..imorrn blir de iallafall köttfärssås för de har vi i frysen så det är bara att värma och emil ska träna cross imorrn och jag stänger så det blir perfekt de..

I veckan ska han fixa servicen på bilen också..har ju gått 15000 mil nu..


Jag åkte inte till söderhamn orkade inte..köpte en väska på åhlens istället och sen lite annat smått att ha..när jag kom hem vid 15 hade älsklingen precis kommit hem..tidigt..han skulle fixa med altanen etc  och klippa gärset men får se om klipparen går att laga..

Jag gjorde god räkgryta med ris till middag..och sen ska vi fika vinbärskaka till 21 fikat...

imorrn stänger jag och emil ska träna cross..


Vi ska försöka få ihop en kryssning den 14onde november med galaxy..hoppas det funkar :)


 

Av linnsan77 - 6 september 2009 15:35

Emil gick upp vid kavrt över 7 och åt frukost sen åkte han till banan..själv gick jag upp vid halv nio och åt frukost sen handlade jag sallad o lite annat på hemköp sen åkte jag till banan...de var ren lervälling där..och emil körde träning när jag kom dit..de var värre bana idag än igår..helt sjukt...

Han var inte motiverad alls att köra..själv hoppades jag på att de skulle gå bra utan brutna ben..

Han körde första kvalet och de gick bra men han såg typ inget och han låg på 13onde plats och bröt..jag trodde han skadat sig men han sa att han inte såg ngt och sa att han var sist men de var han ju inte..de är därför ngn ska stå med skylt och skriva..

Jag blev lite less..men men..han visste inte om han skulle köra c -finalen..vi kollade andra kvalet jag åkte hemmåt var bara så less..känner mig inge vidare vet inte vad det är men jag är så sårbar..och emil frågade om jag var sur innan jag åkte hemmåt..

Han var iallfall kvar och messa mig och frågade varför jag var ledsen men jag sa bara på allt...de är allt med allt tjat från folk om när vi ska gifta oss eller skaffa barn...de blir för mycket..

Micke övertalade han att köra c finalen iallfall och de gjorde han för han ringde nyss och sa att han kom 2:a på den..så de var ju jättekul för honom..grattis älskling synd att jag inte fick se dig komma på så bra placering...men hoppas på bra placering i en b-final ;)


Vi ska se sommaren med göran ikväll på bio..men får se när han kommer hem..

Ska göra en kladdkaka nu för hade visst två ägg som gick ut i fredags..

Vi käkade sallad till middag sen drog vi på bio..filmen var ju jätterolig..den kan jag rekommendera..fasen vad vi skratta..

När vi kom hem kollade vi lite tv sen blev det sängen vid 22 efs jag ska upp imorrn och öppna . Sen får jag se om jag drar till söderhamn en sväng..men tror inte de..


Av linnsan77 - 5 september 2009 15:31

Vi gick upp vid 7.30 och de ösregnade och blåste..inge vidare väder men vi åt frukost tillsammans med linda och björn och sen bar det av till banan.vi var där vid 9 tiden..

De var så geggigt och halt på banan...De gick inge vidare för emil och i fialen hamnade han på en 29onde plats :( men de är en tväling i bollnäs imorrn så hoppas på bättre placering då..

När vi kom hem slängde jag alla kläder i maskinen och han tvättade ut bussen och hojjen för morgondagen..vid 18 körde han westberg och olle till fest och jag hade gjort iodning middagen när han kom hem vid 19 tiden..korv i ugn och mandelpotatis..

Sen åt vi god svartvinbärskaka med glasyr till efterrätt uppe i soffan och kollade tv..

vi la oss vid 22 vi var helt slut efter denna dag..


Av linnsan77 - 4 september 2009 15:25

Vaknade vid 4 och drog mig till kvart i fem då klockan ringde...var mensfia igen då..tur att de kom nu och inte sen när vi ska utomlands..

Vi hade planeringsdag idag så vi var på plats vid 6 chefen kom vid 7 tiden.vi valde mattro till nya lokaler i skolan och färg på väggar..vi kollade lite annat vi behöver och sen gick vi till skolan och kollade hur långt de kommit..sen bjöd chefen på lunch på fridas och de var väl helt ok mat men hade hellre ätit på gästis :) men men..

åkte hem och tänkte vila men de hann jag inte utan gjorde sallad till imorgon då de är tväling sen förvällde jag katarellerna som emil rensat igår kväll..

Sen packade jag klrt och vid 16.30 kom han hem och vi kom iväg vid 17.45 och framme hos linda och björn vid 19.15

De bodde så fint och hade en fet snabb båt som nu var uppe på land..vi åt god mat..pasta och kycklinggryta och äppelpaj till efterrätt och gott vitt vin..sen åkte vi till annelie och agge och sa hej och fick se fler kort från brölloppet och sen förbi moster marie med man..så söt vovven laban var...

när vi kom tilbaka var klockan 22.45 då skulle de se småstadsliv och satt och garva åt den..jag och linda gick och la oss...vi var så trötta...och jag hade så ont i magen och huvudet..:(

vid 23.45 kom emil upp och la sig..


Av linnsan77 - 3 september 2009 07:39

Hoppas att denna dag flyter på och inte börjar med ett kaos som i måndags..

Efter jobbet ska jag köpa två katthalsband och sen kolla ett handbagage att ha till resan om jag hittar ngn bra och inte alltför dyr..

Vi ska äta pajen till middag sen drar emil till viken utan crossen..men det är möte klockan 20 inför tävlingen den 26:e

Imorgon har vi planeringsdag och ska börja 6 så vi kan sluta 14..sen ska jag hem och göra pastasallad att ha me till falun efs de är tävling på lördag där..

vi drar till linda och björn vid 17 tiden imorgon..

Skönt nu är det bara en vecka och två dagar innan vi drar till kroatien en vecka..ska bli så mysigt älsklingen...puss

Dagen flöt på och de var ingen kaosdag utan 7 barn bara:) efter jobbet handlade jag söta bebiskläder till anna och eriks lille son och katthalsband..hittadeingen väska men ska kolla imorrn när jag slutar vid 14 tiden..

vi käkade pajen jag gjort och sen plockade vi svamp..blev en massa kantareller, och trattisar och ngn karljohansvamp..har förvällt lite av all svamp..


Av linnsan77 - 2 september 2009 09:57

Vaknade med febergräns så ska ta alvedon nu och hoppas att febern försvinner..

Kul att se att en annan jag inte vet vem det är som heter mikaela läser min blogg..hon tyckte det var vackra bröllopskort :)

Ska få i mig lite filmjölk nu sen blir det soffan nästa...

Känner mig så klen men imorrn ska  jag jobba för jag stänger och sen fredag är det planeringsdag och vi ska till falun e det ju tänkt...


Har gjort kycklingpaj att äta imorgon efter jobbet efs jag stänger..

Har precis ätit lite middag med älsklingen, wallenbergare och jag gjorde potatismos och hade lingonsylt och ärtor till..nu drog han igen skulle till poffen och sen fixa med hojjen inför helgen..han ska inte köra imorgon utan ville att vi ska plocka svamp om det inte ösregnar..får se..Jag frågade om vi kunde se på yesman men då sa han att han ska mecka till 21 -22 tiden..

Jag känner mig lite deppig igen vet inte men han kom hem var här en halvtimme och sen drog .fan vad han har det bra ibland..maten stod på bordet och jag mår inge vidare..

Vill ju känna den där närheten också..

Nu blev det kolsvart ute och det ösregnar..tur vi inte gick ut och plockadae nu då...

Jag  kollar på yesman själv..

Nu blev det strålande sol igen och filmen var inge bra tycker jag..

Älsklingen kom in vid 21 tiden  och sen kollade vi på efterlyst och fikade..



Av linnsan77 - 1 september 2009 20:25

Ja då kom den..hade feber så jag var hemma idag..har bara legat och glott på filmer på tv och sen åt jag och emil köttfärssåsen som jag gjort i söndag och sen drog han på crossträning..jag gick ut och var  ute en stund utanför och hittade trattisar och vanliga kantareller på 20 minuter och kissarna hoppade glatt med..tur att jag kände mig lite piggare av alvedonen..

Ligger nu i soffan igen med kissarna och är hemma imorrn med ,men hoppas på att jobba på torsdag och att febern är borta imorrn när jag vaknar..

Tur att man har massa filmer att titta på :) men synd att det är så fint väder ute bara..skulle vilja orka mer..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards