Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Ny vecka dåra...

Av linnsan77 - 12 oktober 2009 19:33

Sov lite oroligt men det är nog för att emil inte är hemma..Idag börjar älgjakten och fick ett mms av älsklingen klockan 9 på en älg..han sköt en 12 taggare..grattis..

Tur att jag mådde bättre så jag kunde jobba idag..har inte råd att vara sjuk..

sara ringde vid 7 imorse och sa att det är jätte halt ute och att e var 4 bilar som låg i diket vid en avfart nära jobbet..så de var snällt efs jag har sommardäck fortfarande..

Hoppas emil kan byta de i veckan..

Svärfar och carina kom hem inatt så de är hemma hela dan så då vet jag att katterna är med dem :)

Hade en praktikant på jobbet idag som är en syster till ett barn och barnet var helt hysterisk idag..ville bara vara med systern..vi har aldrig sett barnet så här arg och bestämd förrut..men tydligen är barnet så hemma :)

Efter jobbet åkte jag till företagshälsan för att se om jag hittade adressen efs jag ska dit imorrn efter jobbet..

Ska bli skönt att få prata..ska till polisen på onsdag..

Har nu ätit middag och betalat lite räkningar efs jag fått ett nytt visakort..ska sitta med försäkringspapperna nu och sen blir det soffan..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se