Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Rubrik saknas

Av linnsan77 - 13 oktober 2009 06:00

Vaknade och det var kallt i huset men åkte till jobbet och tänkte att emil får be olle elda...

Det var en jobbig dag på jobbet..ungarna var väldigt jobbiga..tur det var teater för de äldsta..men ett av de stora barnen fick vara kvar med mig och en vikarie och de andra 8 små barnen..inge vidare att flytta problemet vidare..bättre och ta tag i det..men det är svårt..

Jag gick tidigare efs jag skulle till företagshälsan..en jätte bra tjej som jag pratade med en timme om hela händelsen och så..men insåg inte förrän då hur karln betett sig..han fattade inte att man skulle polisanmäla när någon blivit drogad och hade ingen tanke på att min väska blivit snodd utan bara att jag mådde dåligt och ville få hem mig..det hela känns så jäkla jobbigt..det märks att man är uppvuxen i storstaden och varit ute mycket på krogen...Är inte arg på han utan älskar han mer än någonsin men det känns inge bra att reaktionen blev som den blev..

Tvättade lite och sen fick jag elda så det fanns varmvatten..gjorde korv och makaroner och sen blev det mys i soffan med kissarna och ollade ugly betty och desperate housewifes..sen sängen efs jag öppnar imorgon..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se