Alla inlägg under oktober 2009

Av linnsan77 - 15 oktober 2009 11:45

Idag stänger jag.. vikarie carro kommer idag me och vad kul det är med en som är nästan i samma ålder att jobba med..

Det gick jättebra på jobbet..en sån där bra dag..vi hade bamsegympa och sen gick vi ut när de minsta vilade..

Emil kom hem vid 18 och då åt vi köttfärssås och spagetthi och sen kom olle och carina över en stund och vi pratade..sen åkte mannen iväg upp igen till spörs..saknar dig redan..

Förlåt Carina  P att jag inte orkade prata med dig men var helt slut..vi kan höras på söndag när du kommer hem igen från Gimo.

Vad ensamt det blev igen..



Av linnsan77 - 14 oktober 2009 06:13

Klockan skulle ringa vid 4.50 men vaknade vid 4 så jag låg och drog mig en stund och gosade med kissarna..

det var kallt ute.. -3 grader men på jobbet var det -5.. det var kallt i huset igen så måste be emils pappa om hjälp..efter jobbet ska jag till polisen och ge en mer detaljerad redogörelse över händelsen och signalement..kommer vara jobbigt idag igen att prata om det som hänt..

Tur att älsklingen kommer hem ikväll..då blir det en massa myyyys..han ska jobba imorgon och sen åker han upp på jakt igen..

Jag ska handla sen efter polisen och eventuellt om jag hinner ta kort på expert till nya körkortet..

Sen blir det att åka till apoteket och hämta ut astmaspray efs jag är så förkyld och får förkylningsastma..


Det gick bra hos polisen och hon skulle kolla upp vad som händer om man får i sig ghb drogen men det är inte vanligt i bollnäs att få droger i sig..enligt henne..hon tror inte de ska gå vidare med fallet efs det inte fins signalement på person heller..men att jag om jag ville kunde kontakta vakterna om de vet mer..men att jag måste släppa detta och gå vidare tyckte polisen..

Lagade kycklingwok med ris till middag..och så kom min älskling hem..vad underbart det var att träffas igen..sist vi såg s var ju i fredags morse inna jag åkte vid 5.30 till jobbet..Det var så kallt i ´huset så vi eldade innne också och bara låg i soffan och myste..

Imorgon äter vi middag sen åker han upp igen till spörs..får se om jag åker dit i helgen..



Av linnsan77 - 13 oktober 2009 06:00

Vaknade och det var kallt i huset men åkte till jobbet och tänkte att emil får be olle elda...

Det var en jobbig dag på jobbet..ungarna var väldigt jobbiga..tur det var teater för de äldsta..men ett av de stora barnen fick vara kvar med mig och en vikarie och de andra 8 små barnen..inge vidare att flytta problemet vidare..bättre och ta tag i det..men det är svårt..

Jag gick tidigare efs jag skulle till företagshälsan..en jätte bra tjej som jag pratade med en timme om hela händelsen och så..men insåg inte förrän då hur karln betett sig..han fattade inte att man skulle polisanmäla när någon blivit drogad och hade ingen tanke på att min väska blivit snodd utan bara att jag mådde dåligt och ville få hem mig..det hela känns så jäkla jobbigt..det märks att man är uppvuxen i storstaden och varit ute mycket på krogen...Är inte arg på han utan älskar han mer än någonsin men det känns inge bra att reaktionen blev som den blev..

Tvättade lite och sen fick jag elda så det fanns varmvatten..gjorde korv och makaroner och sen blev det mys i soffan med kissarna och ollade ugly betty och desperate housewifes..sen sängen efs jag öppnar imorgon..

Av linnsan77 - 12 oktober 2009 19:33

Sov lite oroligt men det är nog för att emil inte är hemma..Idag börjar älgjakten och fick ett mms av älsklingen klockan 9 på en älg..han sköt en 12 taggare..grattis..

Tur att jag mådde bättre så jag kunde jobba idag..har inte råd att vara sjuk..

sara ringde vid 7 imorse och sa att det är jätte halt ute och att e var 4 bilar som låg i diket vid en avfart nära jobbet..så de var snällt efs jag har sommardäck fortfarande..

Hoppas emil kan byta de i veckan..

Svärfar och carina kom hem inatt så de är hemma hela dan så då vet jag att katterna är med dem :)

Hade en praktikant på jobbet idag som är en syster till ett barn och barnet var helt hysterisk idag..ville bara vara med systern..vi har aldrig sett barnet så här arg och bestämd förrut..men tydligen är barnet så hemma :)

Efter jobbet åkte jag till företagshälsan för att se om jag hittade adressen efs jag ska dit imorrn efter jobbet..

Ska bli skönt att få prata..ska till polisen på onsdag..

Har nu ätit middag och betalat lite räkningar efs jag fått ett nytt visakort..ska sitta med försäkringspapperna nu och sen blir det soffan..

Av linnsan77 - 11 oktober 2009 17:31

Ja då var det dags att åka hem till missarna..och ingen älskling hemma efs han är i spörs och förbereder för morgondagen med älgjakten..

Hade så ont i halsen i natt och vaknade hela tiden.. :(  vaknade sen med värk i kroppen och snorig som bara den..

Packade iordning och åkte från carina vid 11 tiden sen till mamma och pappa som jag sa hej då till..

kom iväg vid 12 tiden med alvedon i kroppen så jag orkar hela vägen hem..fick kinapuffar som resgodis av pappa och en halvtank..super tack mamma och pappa för allt i helgen..vi ses allahelgona helgen..

När jag kommer hem ska jag bara lägga mig och vila..så jag kan jobba imorrn..

Tack carina för en underbar helg!!

Av linnsan77 - 10 oktober 2009 09:55

Lördag morgon..vaknade tidigt av att jag frös,har ont i halsen, kallt nere nu..sen blev det ljus nere så jag gick upp vid 8.30 tiden..ska bli skönt och sova hos carina inatt..

Det är traviatadagen..städdag i området hos mamma och pappa..pappa och jag ska till v-by och kolla telefon och åka till försäkringsbolaget sen ska jag träffa carina som fixa naglarna och sen äter vi lunch och jag installerar mig hos henne..sen ska vi iväg vid 17.30 tiden..

JAg åkte till vällingby och så kom pappa dit..men de på länsförsäkringar sa att bättre jag vänder mig till handläggare i bollnäs så då ska jag göra de..sen blev det en ny telefon..tack för en tidig födelsedags present..först skulle de blivit den senaste ericsson som kommer ut om en månad med 12 megapixel kamera och toutch screen men jag sa att de är inge bra jag och mina naglar och sen var den så stor och klumpig så det blev en mindre snygg i silver 995 heter den..med 8 megapixel kamera och det är en walkman :)

Pappa bjöd på lucng på jonnes grill :) sen åkte vi till carina och kollade nätet och fixade lite och vilade...jag ska ta bilen ikväll till fredrik som katja känner sen 12 år tillbaka som fyller 31 i alvik..mår inge vidare har ont i halsen och snorig..sk ta en alvedon så jag pallar..

Kanske svänger förbi nettan och tobbe sen på hemvägen ikväll..

Av linnsan77 - 9 oktober 2009 06:24

Vad trött jag var imorse..tiger väckte mig vid 4 och ville att jag skule upp men sov till kavrt ifem.. kissarna vet att det är jag som vaknar och ger dem mat..efs husse bara ligger och sover och snarkar och märker inget ;)..Men i helgen har de inget val...då är det bara husse som är hemma..


Ja då var det fredag igen och jag sitter på jobbet..var 0 grader ute så jag har med mig varm jacka och skinnjackan..öppnade idag..har bilen full efs jag ska åka direkt efter jobbet..känns lite jobbigt att köra när det är mörkt och inte ha glasögon...hoppas jag hittar ett par snygg bågar idag som jag får uppskickat hit om en och en halv vecka..saken är den att de måste vara barnbågar efs jag har så litet huvud..annars ser det så konstigt ut...


Idag har vi fem barn på jobbet så det känns bra att det är lugnt..på måndag blir det full fart igen..

Börjar få lite ångest om jobb..vet inte vad jag har för jobb efter sista december då mitt öräldravikariat går ut..det är så hög arbetslöshet här och de som gick ut på lärarhögskolan i gävle i sommar har inte fått jobb än...hoppas verkligen på jobb..



Har lite ont i halsen..inge bra..

Fick åka hem halvtimme tidigare och stannade till på posten och hämtade ut bankkortet sen hemom och hämtade posten..bl.a skadeanmälan från polisen..körde på 2½timme..pratade med malin och fick mer info om lördagskvällen..

Pappa, jag och syrran åkte till optikern och jag betällde ett par glasögon...när vi kom hem så åt vi god picata melanese med ris...gotti..kollade idol.

Sen blev de sängen..


Av linnsan77 - 8 oktober 2009 20:09

Det kändes bra idag att jobba och få tönka på annat men jag blir påmind av det hela tiden..

Efter jobbet stannade jag och handlade lite smink etc på vårat gemensamma konto efs jag inte fått mitt nya bankkort ännu. hoppas jag får det imorrn..

Pratade me pappa och han kollar upp olika telefoner efs jag behöver en ny telefon.. :)

Imorrn ska jag hemom och kolla posten innan jag drar ner till stockholm..kommer sakna emil jättemycket för när jag kommer hem på söndag är han uppe i spörs på älgjakt och kommer hem onsdag sen pker han igen torsdag till söndag..men jag kommer nog åka upp och hälsa på ngt..

Ska bli härligt att träffa mamma och pappa och syrran och Carina..på lördag ska vi på fest men då ska jag köra bil..känner olust till alkohol efter detta som hänt..

Ska till optikern vid 17 imorrn när jag kommer ner..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards