Alla inlägg under oktober 2009

Av linnsan77 - 7 oktober 2009 18:28

Idag mår jag bättre..fick en tid hos monica på företagshälsan på tisdag och har pratat me pappa och han har fixat tid hos optikern på fredag när jag kommer ner..var med bilen och kollade lampan som lös om airbag och det var bara en kontakt under stolen som lossnat så han sa att jag inte behöver betala 700 för att de kollade var det var..tack o lov för det..

fick papper från försäkringsbolaget som jag ska fylla i..även papper om körkort..måste till expert och ta kort..

Hoppas få mitt bank kort innan jag åker på frdag..

Har gjort korvgryta till middag med potatis och äevn en äppelsmulpaj och en äppelkaka som jag frös in..

Ska packa lite efs jag åker på fredg direkt efter jobbet..

Emil åkte till poffen och snickrar och sen ska vi äta pajen till tv:n

Av linnsan77 - 6 oktober 2009 18:15

Jag pallar inte öppna, ringde majsan vid 4.40 och frågade om hon kunde öppna..tack för att du gjorde det..

Jag sov dåligt och nu har chocken kommit..fattar inte vad jag varit med om..att ngt sådant händer mig,

hade jag inte ringt emil den tiden jag gjorde det hade jag kanske hamnat på fyllecell eller på akuten utan att han visste det..

ag orkar inget. mår så dåligt och jag behöver verkligen emil..

när han kom hem så grät jag länge och han sa att det är bra att jag gråter..jag ville åka hem till stockholm till mamma och pappa men han sa att det blir inte bättre av det..jag behöver prata med ngn utomstående..

ringde jobbet och fick numret till företagshälsan och sa att jag e hemme onsdag me..

Kissarna kommer in hela tiden med möss..blir så trött på dem..men de gör bara det som deras instinkt säger dem..

Emil sa att vi var bjuda till poffen på middag och jag sa att jag inte orkar men han tvingade med mig o sa att du behlver komma bort och tänka på annat och äta gott..var där en och en halvtimme sen åkte jag hem medans emil fortsatte att snickra hos dem..

han kom hem vid 20 tiden och det ösregnade ute..



Av linnsan77 - 5 oktober 2009 18:15

Ja jag är hemma och mår inge bra..men ska jobba imorrn har jag tänkt..

har svårt att släppa jag vill veta vadsom hände mig..och  vem som har gjort det mot mig..

Jag flyttar från stockholm och har inte varit med om ngt sådant eller ngn jag känner och så händer det mig när jag flyttar till lilla bollnäs...

Det blir ingen bra reklam för nya tuppens danskrog som öppnade upp den 27 september efter att varit stängt i 4-5 år..och jag tror att hade jag och carina inte stannat till vid korgen efter jag varit på akuten så hade jag inte fått min jacka tillbaka..snällt av er som städade där att jag fick den..

vi kollade snabbt lite runt omkring om ngn slängt väskan men vi hittade den inte igår kväll..

Jag åkte dit idag och kollade när det var ljust och kollade i dikena längsvägen och med de som jobbar där en vardag och de hade inte hittat ngn väska jag gick in på toan och den toan var låst som jag varit på..skumt..ställde mig på toan bredvid och kollade över och det fanns ingen knapp som man drar och spolar med sen var det ngt annat som såg konstigt ut på toan...

När emil kom hem så åt vi räkgryta som jag tog fram från frysen..

Av linnsan77 - 3 oktober 2009 17:45

Ja nu ska jag skriva om lördagen som det nu är 4 dagar sen..

Jag vaknade när älskligen gick upp och åkte till poffen för att jobba..själv gick jag upp vid 9 åt lite frukost och sen blev det att städa efs mia, malin och elin skulle komma hit på förfest innan vi ska till tuppens..

Jag åkte in och handlade snacks vid 12 tiden..

sen blev det att prova kläder inför kvällen.. Jag värmde macaronilåda till middag och emil skulle sen ner och fixa med hojjen inför morgondagen då det är tävling i hedessunda..

Träffade helena olsson på såfin och vi pratade en snabbis..kul att se dig igen de var länge sen..

Väl hemma igen gjorde jag iordning mig och sen vid 18 tiden skulle de komma men vid 18.40 fick jag mess att de åkt från alfta..

Elin körde så då slapp emil köra oss till krogen.. Vi snackade och hade så trevligt och vid 21.45 åkte vi till tuppens..

De var nästan inge folk alls där men jag han ta lite kort från personerna i småstadsliv :)

Träffade mikaela där..peters tjej och sen även två föräldrar från jobbet :) hade  jättekul och klockan rann iväg..träffade även björns son från byn så vi sa att vi kanske ska dela taxi hem..fick hans nummer...

Jag dansade lite med mikaela och sen köpte jag två drinkar, en vanillasky och en piggelindrink..smakade av mikaela en jordgubbsshot som hon tror hon fått av en vän till henne Dennis hette han sa hon.. och sen fick jag en kaktuslime cider av ngn som stod pratade i samma klunga där vid baren då hon fått jordgubbs shoten.. sen är allt en dimma..

Men vet att jag satt vid ett bord med tjejerna och dracj vanilla sky drinken och då såg jag micke som också bor i acktjära vid baren bakom så jag sa till malin attjag skulle ta numret av han så vi kunde åka taxi hem..jag lämnade drinken vid bordet..sen när jag kom tillbaka satt det en annan kille på min stol johan åström heter han sa malin på telefon ngn dag senare..och jag tog drinken och vet inte om jag fått ngt i den då när de satt där vid bordet..men det var andra killar som stod där runt bordet och pratade med tjejerna..


Jag vet att jag sa hejdå till tjejerna vid ca. 1.15 och sa att jag skulle kissa sen ringa emil.. och att jag ringde emil vid 1.35 på min mobil dvs 1.30 och då satt jag på toaletten..höll telefonen i handen efs han sa att han skulle ringa när han var på väg..han ringde en 10-15 minuter senare och sa att jag skulle komma ut men jag sa att jag kan inte..sen kommer jag inte ihåg ngt..bara att vakten sa att kan du öppna dörren själv och de kunde jag och då låg jag på golvet på toan och han och emil bar ut mig från toan.. jag sa min väska och de sa att den inte var där på toan....emil sa vi tar jackan och väskan imorrn..men de skulle vi inte för vi insåg dagen efter att ngn måste ha sträckt sig under på golvet och tagit den från toan bredvid.. och jackan hade jag inte heller..efs nummerlappen till garderoben fanns i väskan..

Jag hade en svart skjorta från såfin, min rosa ipod shuffel, en annan mobil med kontantkort, kameran med korten från när mamma och pappa var här och hälsa på förra helgen, smink från makeupstore, korthållare med visa och körkortet i, portmonän från farmor med 200-300 kontanter, parfymen paris hilton heiress, mina glasögon  m.m allt var borta...


Jag har fått höra av Mia och Malin att jag var klar i huvudet  när jag hade sagt  hejdå till tjejerna säger dem klockan var då 1.15 på toaletten..jag stod vid handfaten och höll i telefonen och skulle ringa Emil då..jag hade min handväska på axeln ..men vet ej om jag ringde och sen gick in på toaletten..jag ser på telefonen att jag ringt iallafall 1.30 till emil ..


Jag har fått höra dagen efter av emil och andra att jag var klar i huvet när jag ringde honom och frågade om de var ok att han hämtade mig för ja inte fick tag i ngn taxi och att jag skulle komma ut till karlsson..javisst sa han..sen ringde jag igen och då var han påväg ut på 83:an och då sa jag att jag är på toan.men sen ringde han vid kvart i och då sa jag att jag inte kan komma ut och sen hörde han att jag kräktes och samtalet bröts det var då han förstod att han var tvungen att gå in..


Han och en vakt kom in på toan och det var tomt..spyor överallt inte bara på toan där jag var..en mitten toalett..

En av vakterna hade sagt att sånt händer om man dricker lite för mycket men en annan vakt sa att hon har blivit drogad jag såg henne för en timme sen och då var hon normal..


Enligt Mikaela har jag tydligt sagt att hon ska smaka på min cider och att jag tryckte upp den mot henne så en flisa av hennes tand föll bort..men jag kommer inte ihåg ngt av det.. likaså stannade vi i bilen flera gånger på hemvägen och sen ställde emil mig i duschen med kläder på och jag har inget minne av det..sen sov jag på soffan nere och det fattade jag inte förrän på morgonen vid 6.30 när emil kom upp efs han skulle iväg på cross tävling..

Han har så dåligt samvete att han åkte men han tog bedömningen att jag var ok..


Men på söndagen mådde jag fortfarande väldigt dåligt och efter att jag pratat med polisen och spärrat kort och pratat med ägaren på tuppen så körde carina mig till akuten vid 16 tiden..

De hittade innget i urinet och blodproverna får jag svar på om ca två veckor..men är det drigen ghb som jag fått i mig så kommer det aldrig synas på några prover..

Emils kompis lars pappas kompis kör ambulans och det hade varit en kaotisk natt på lördagen för de hade hämtat många tjejer från en fest där de fått i sig den drogen..sen hade det tydligen varit droger på sport in också enligt ryktesväg..

Jag är glad att jag överlevde och att det inte hände mig ngt mer.men mår psykiskt dåligt och känner mig så kränkt och knäckt och har ingen ork..

Alla som känner mig vet att jag alltid har stenkoll på saker tyvärr lite kontrollmänniska och väskan hade jag med mig på toan sen kommer jag inte ihåg..och det är så frustrerande att inte komma ihåg efs jag brukar komma ihåg och nu kommer jag aldrig att få veta..


Händelsen stod i tisdags i ljusnan men det var en försköning av det hela och inte så som jag uppgett till polisen..


Är det ngn som vet mer vad som hände mig  och vet klockslag och om de var ngn kille inne på tjejtoan etc så maila mig linn_ekdahl@hotmail.com


Av linnsan77 - 2 oktober 2009 09:00

Ja då var det fredag igen..veckorna springer iväg..snart är det jul..

kallt ute nu ska jag ta fram vinerjackan..minusgrader på morgonen..

de hotar med att det kan komma snö på lördag..

sov dåligt inatt med för lillan har sin tratt på huvudet..och mannen hör inget han bara sover och snarkar.. :)

Sa att han får fixa middagen idag..Dagen flöt på bra och åkte hem vid 15.45 och emil ringde och sa att han fixar pizza men kommer vid 18  tiden..

jag pratade med malin och pratade om morgondagen..vi kom fram till att vi köpt samma partylinne med paljetter på så jag sa att jag kan ta ngt annat..har ju garderoben full med sånna kläder..Cool

Kollade på idol och sen bara myyys i soffan..

Imorgon ska emil upp tidigt och jobba hos pofen igen så jag ska städa och sen åka och handla mat i bollnäs.. kanske gör en äppelpaj om jag hinner..

Av linnsan77 - 1 oktober 2009 09:00

Vi har vikarie idag igen på jobbet..en kollega är sjuk..men det har gått bra..

Efter jobbet idag fixade jag naglarna så skönt att få de fina igen och sen kom sara hit och käkade middag med mig :) hon fixade också mitt hår så nu ser det bättre ut med utväxten...Alltid lika trevligt att ha umgås med sara...

Härligt Lena att du hittat en karl..visst är det underbart att vara så där galet kär

Vi hade tre enduroåkare här på gården på eftermiddagen och älsklingen kom hem vid 21 tiden efter att ha varit hos poffen och jobbat..och han åt middag där...stackarn han hinner aldrig träna cross och på söndag är det tävling..

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards