Alla inlägg under november 2009

Av linnsan77 - 12 november 2009 20:45

Öppnade i morse så kom till jobbet vid 5.50

Idag har vi specialpedagog och en annan tjej i enheten som ska göra språk screening på 4åringarna..blir intressant sen får vi veta vad vi ska arbeta med tillsammans med alla barn..

Efter jóbbet åkte jag in till stan efs de öppnade kappahl idag :) hade 25 procent rabbat och det blev en snygg klänning och kofta.. Sen åkte jag förbi emils kusin micke vars son var hos oss igår och sålde jultidningar och vi hade bara stora sedlar så jag tog ut 200 till honom och då fick jag samtidigt träffa deras söta gula labrador valp sune på 9 veckor..så gullig..

Efter maten så färgade jag håret mörkt igen efs det blev för ljusa slingor..sen kom svärfar förbi och vi pratade gästhusutbyggnad och sen kom dolmen och eva hit så vi fikade och satt och snackade..

Vid 21 ringde jag papsen och vi pratade om att jag ska byta bank nu efs vi ska ha gemensamt lån på bilen..så vi ska träffa en bankman på måndag kväll..

Shit vad jag är trött..

Imorrn är det fotografering på jobbet så ska lägga mig nu så jag inte har svart påsar under ögonen imorrn ;)

Av linnsan77 - 11 november 2009 19:21

Idag går jag mellantid..

Några barn gick på sagostund på biblioteket så jag var kvar med de minsta..sen kom kollegan så vi satt med beställningar..

 Fick ju reda på av en kollega att det finns en guldfynd i bollnäs :) haha hade inge aning om det..så jag ringde älsklingen och vi bokade dejt vid 16.30

Vi har nu köpt ringarna och de kommer om en vecka..här nedan är en bild på hur ringarna ska se ut men de kommer vara i vitt guld.. Jag är så lycklig med dig min älskling..Älskar dig så så mycket!!


När vi kom hem åt vi creolsk gryta med ris..gotti sen blev det äppelkaka till efterrätt och vaniljsås och har nu tvättat och fixat lite här hemma och emil har tagit bort utemöbel och lagt granris över rabatterna..

Ska nu duscha sen blir det tv:n och en massa myyyyys.



                 

  

Av linnsan77 - 10 november 2009 07:43

Grå väder ute men inge regn än så länge..jag stänger idag och vi har 17 barn så jag ska ta och gå till skogen med några av barnen tänkte jag..

Ikväll ska vi äta rester antingen paj eller tacos får se vad vi känner för..

Imorgon har jag och älsklingen en dejt på stan efter jobbet..

Det blev andra planer..efter jobbet stannade jag i stan och köpte nytt loppmedel till katterna på recept..vilket kostade 460 kr..sen köpte jag en ny plånbok efs den andra blev stulen..jag mötte sen älsklingen och vi kollade på ringar i vitt guld..de är så fina..men vi såg också en fin häsinge ring..men vi ska fundera och även kolla på guldfynd när vi åker ner nästa helg till storstan..

Har dammsugit soffan nu och tvättar plädar och sånt igen så får vi hoppas allt loppmedlet funkar bättre denna gång..


De kom lite snä ute idag  och de 'r minusgrader ute..

Älsklingen är nu hos poffen och snickrar..Själv ska jag kolla tv


Av linnsan77 - 9 november 2009 06:29

Vi la oss vid 22 tiden efter att ha tittat på playa del sol och parlamentet och presenten jag köpt till min darling för att jag älskar han så och att han är min blivande fästman och en grym jägare som skjutit två älgar denna helg och sen har han faktiskt namnsdag nästa helg men då är han i falun på novemberkåsan som mekaniker för micke som kör..det var robert gustafssons nya dvd..skitkul men måste säga att lösvikt den tidigare dvd:n var mycket bättre..


Sov dåligt inatt är så trött och så har jag samtal med chefen efter fruksot och sen ska jag handla efter jobbet då det är min tidiga dag och sen göra räk och champinjonpaj efs sara kommer över vid 16.30 och då ska vi se om jag kan få lite ljusa slingor i håret..


Åkte och handlade och sen hem och göra iordning paj och sallad och sen även värma på äppelkakan..emil ringe och sa att han blir sen och att han sen skulle tilll janne och prata med micke om helgen då de ska till falun på november kåsan..

Räk och champinjonpajen blev lyckad och likaså äppelkakan..emil sa att de var supergott båda pajerna :)

Sen började vi slinga mitt hår och de blev lite ojämnt måste jag säga och väldigt ljust men ska låta de vara så och sen lägga i en brunare färg i helgen..

Kollade sen på tv och vid 22 la jag mig

Av linnsan77 - 8 november 2009 13:40

 GRATTIS PAPSEN PÅ FARSDAG!! Hoppas din dag blir bra trots att ingen av dina döttrar är där och firar dig..    

 Jag vaknade väldigt tidigt och gick upp vid 8.30..fixade iordning och satte in alla gamla papper i min pärmar och sen blev det att gå ut i garaget och rensa frysboxen ute så det finns plats för mer älgkött :)

Min fästman ringde vid 10 tiden och berättade att han skjutit en ung kviga..Du är grym min älskling och vad jag är lycklig med dig !!!Kyss

 

Ikväll blir det tacos till middag och sen en massa mys och har köpt en grattis sak till dig för att du är en så duktig jägare..

Får se om vi åker till Hedda en sväng efs hon fyller 14 imorrn..men vet ej när Emil kommer hem..


Av linnsan77 - 7 november 2009 13:30

Vaknade vid 4 av lillan som kom in och busade, tiger låg hela tiden i sängen..jag gick pp  och gav de mat sen somnade vi om igen..vi sov till kvart i tio då älkslingen ringde och beröttade att han skjutit en ungtjur..vad kul..

Sen tvättade jag en tvätt till och satte upp nya gardiner uppe..sen bakade jag en äppelkaka att ha på måndag till efterrätt när sara kommer hit och ska slinga mitt hår och se om det syns mer denna gång..

Jag åkte in till stan en sväng men hittade inget..vid 17 kom en gammal vän till emil förbi som jag aldrig träffat förr och han åkte sen ner till olle och sa hej..

vid 17.30 begav jag mig neråt till svärfar och sen kom sara och johan dit..Vi åt god pasta med spenat och ostgratinerad kycklingfile och till efterrätt blev det god blåbär och hallon smulpaj..det regnar och regnar ute..missarna var med ner och de var så mysigt och avslappnat...

Vi pratade lite om julfirandet attt vi ska fira hos svärfar på julafton och sen är det utgång juldagen ..

Vid 22 åkte jag och kissarna hem och kollade lite tv sen blev det sängen..


Av linnsan77 - 6 november 2009 20:13

Kul carina att du uppdaterat din blogg och snygg frisyr du fickTungan ute. Stackars frida hoppas du blir bättre snart..

Idag ska Emil fixa födelsedags middag till mig och sen ska han iväg till spörs efs han ska jaga imorgon..

Vi åt god älgbiff med gräddsås med kalvfond, rosepeppar och timjan i och gele och klyftpotatis och morötter i ugnen..supergott älskling...

Sen åkte han och jag sitter nu här vid datorn..ska kolla idol nu och ska sen hämta svärfar med sambo på tuppens i natt efs de är där ikväll..

Imorgon ska jag kanske åka till spörs men överväger nog att vara hemma och gå ner till svärfar och äta god middag med dem och ta med kissarna och så skulle sara och johan komma över dit också och äta :)

Nä nu ska jag hänga tvätt sen kolla idol

Ha det så bra

Jag höll mig vaken trots att jag var så trött och vid kvart i 1 ringde carina och ville att jag skulle åka och hämta dem..vi kom tillbaka hem vid kvart över 1 och de blev inge maxmål på hemvägen :)

Natti natti

Av linnsan77 - 5 november 2009 07:43

Jag fortsätter att hosta men annars är det inge fel på mig..har nu bestämt att vaccinera mig men ska göra det efter den 21 så man inte har ont i kroppnen när vi ska på kryssning´;)


Det är kallgrader ute och jag stänger idag. ska handla tunnbröd så kan vi äta tunnbrödrulle med korv och mos till middag :)

Katterna har legat ch sovit inne båda två inatt..lillan ute i soffan och tiger i sängen..igår natt sov hon hos svärfar :)

Köpte jättefina julgardiner också spm jag ska sätta upp sen såå får ni se..

Jag är väldens lyckligaste tjej..pappa och mamma var så glad och gratulerade oss och jag fick tillbaka 4500 av försäkringsbolaget..bättre lite pengar iallafall..

Emil ska byta försäkring på min bil från vesta till dina och det blev 4400 på ett år istället för 4000 per halvår som jag hade tidigare :)

Vi mös och kollade på tv efter middagen och sen blev det sängen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards