Alla inlägg under november 2009

Av linnsan77 - 4 november 2009 15:28

       Jag sov dåligt men det gör inget efs det är min födelsedag och ska jobba kort dag..

Älsklingen gick upp vid 4.45 och gav mig frukost på sängen..Fick en kassa bok ;) men sen fick jag ett kort med ett presentkort i ett halvår på bollnäs sporthall och sen stod det ska vi förlova oss? :)  min underbara älskling


Efter jobbet har jag nu förberett inför ikväll då emils föräldrar med flera kommer över..Jag hoppas att smörgåstårtan räcker..tur jag gjorde 2 kladdkakor iallafall till efterrätt..

Det känns lite jobbigt att bli firad så här när inte ens egen släkt och vänner kommer.. Super tack till alla fina gratulationer jag har fått idag på sms, facebook, mail och telefonsamtal..Känns att man är ihågkommen

Kyss

Ska lägga in kort i helgen tänkte jag när tiden finns..Jag lovar!!!

Nä nu ska jag göra mig klar inför främmandet..

Kram


Vilka fina presenter jag fick och tur att smörgåstårtan blev god och att den räckte..sen fick vi oväntat besök av lars och lena med tjejerna..vad kul supertack för att ni kom :)


Har också erbjudit mig att köra hem svärfar och carina på fredag natten till lördag då de ska på tuppenz ocg dansa..jag är ändå hemma och kollar på tv efs emil är i spörs och ska jaga äkg..får se om jag åker dit sen på lördag eftermiddag..


Måste också säga att jag fick en jättevacker fem armad ljusstake i silver som är så vacker..nu är det bara en kristallkrona som ska inskaffas :)

Vid 21 åkte de sista gästerna hem och vi fick undan det mesta och sen kollade vi lite på tv och sen la vi oss vid 22.40 tiden..


Tack allla för en underbar oförglömlig födelsedag..


Kram

Av linnsan77 - 3 november 2009 07:00

Ja var hemma idag me men kände mig bättre inte ont i kroppen..men hostar fortfarande..ringde arbetsförmedlinge om hur de blir i decmeber när jag eventuellt blir arbetslös..

Åkte och handlade mat och gjorde smörgåstårtan och sen till apoteket och köpte loppmedel till katterna..

Dammsög av huset och plockade undan lite saker sen gjorde jag fläskfile gryta ..Emil kom hem och vi kokade pasta till och efter middagen h sen kom olle o carina förbi och hörde om morgondagen om det blir något..jag sa att jag ska jobba men att jag hostar..

Ska nog ta vaccin iallfall efs jag känner i lungorna och astman när jag hostar..     

Av linnsan77 - 2 november 2009 06:45

Ja det är så typiskt...hade feber när jag vaknade så jag fick sjuka mig..

Vill vara frisk när jag fyller...

EMil handlade allt på listan inför smörgåstårtbaket..men jag sa att jag inte vet om jag orkar ha gäster om jag inte är frisk..

Tog alvedon och orkdae städa lite och göra korvstorganoff till middag..

Sen fick emil ett ryck..han satte upp de nya persiennerna och städade ute på altanen efs vi ska sitta där på onsdag och äta och sen storstädade han badrummet..tack så mycket det uppskattades verkligen..

Sen låg jag i soffan resten av kvällen och mådde inge vidare..är hemma imorrn me..


Av linnsan77 - 1 november 2009 06:45

Vaknade tidigt och det regnade ute..blää

Hade ont i kroppen och nacke..kändes som när jag blir sjuk..vi skulle stanna på biltema i gävle på hemvägen..

Vi åkte med pappa och besökte carinas grav och även hans gamla kollega susanne sen bar det av hemmåt till kallare breddgrader..

Vi åkte vid 12.30 och stannade på max i uppsala och käkade sen köpte vi nya fälgar till min bil och en handbok till volvon efs emil ska byta stötdämpare bak på bilen..det blev också två persinner att ha på altanen efs solen lyser in där när vi sitter och äter..jag hade en sen tidigare i lägenheten..

Känner att jag har väldigt ont i kroppen och är känslig..

Jag hittade ett par fina skor på din sko i gävle..efter mycket om och men så köptes dem.. :) Det blev en massa diskussioner om annat som inte kommit upp då utan nu..bättre att saäga när något känns jobbigt direkt än att vänta..vi kom hem vid 16.30 och sen krattade emil löv och jag packade upp..vi åt räkor och hummer och avakado med rkräftröra till middag..mm så gott sen blev det tv:n för hela slanten..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards