Alla inlägg under december 2009

Av linnsan77 - 15 december 2009 06:15

     Det snöar och snöar..höll på att köra ner i diket ..det var snorhalt och jag pumpbromsade för fullt..tur hade jag..glans is under den nya snön..

Fick sluta lite tidigare och köre efter sara hela vägen till bollnäs..och tydligen var emil en bil framför henne..han hade tutat på mig men jag hörde inget...sitter ju och lyssnar på musik i bilen..:)

Stannade och handlade på hemköp, sen blev det rusta en sväng och jysk...imorrn ska jag fixa naglarna och till bolaget..

Till middag blev det maxhamburgare..gotti..

Emil kom hem vid 21.30 då hade jag precis lagt mig och läsa lite..imorrn öppnar jag så de blir sängen nu..


Av linnsan77 - 14 december 2009 07:28

   Hoppas denna dag går bra..två borta av personalen så det blir jag som ska ta hand om luciatåget..jag ska ta ton..vi har ju inte övat ngt och de är bara 9 barn av 21 som är på förskolan idag..de andra lediga kommer sen till 16.30

tur jag fick tag i carro som kan jobba..super tack..

Har aldrig varit med om så lite övande inför ett lucia tåg...men man vill ju inte komma och säga ngt heller..då är man ju taskig och så står man där iallfall...

efter jobbet ska emil till poffen och jobba så de blir lugnt för min del me..likaså imorrn ska han till johan o jobba o onsdag så då kan jag småfixa och handla de sista på onsdag av julklapparna..eller om jag tar det imorrn..

Dagen i ära är avslutad..luciatåget gick bra..men det blev ett roligt moment när agneta skulle ta ton för det var en sång som jag inte sjungit förrut..men hon hängde inte me så hon stod tst och sen började vi skratta..vi bjuder på det..som när jag o carina bjöd på melodifestivalen med barnen på gamla jobbet :) ett glatt minne att minnas :)

Barnen var suveräna och bara en av alla gick till sin mamma..en 1åring..de andra var kvar i luciatåget..sen fikade vi och åkte hemmåt vid 18 tiden..

Det snöar för fullt ute..

Av linnsan77 - 13 december 2009 14:44

   Vaknade vid 4.30 av tiger som ville gosa..jobbigt och varmt i sängen var det..dessa hormonsvängningar..haha..så jag la mig i soffan och lät han ligga i sängen med emil men när då kommer han ut till mig i soffan istället..

jag gick ner och fyllde på mat till dem och då gick de ner och åt så jag smög upp o la mig igen..vi sov till 9 sen åt vi lucia frukost..ägg, rostsmörgås och tomtegröt..

Har nu gjort köttfärssås till middag istället för tacos..inge sugen på tacos alls efs vi åt de igår..

Får se om vi ska till skolan ikväll då det är luciatåg i byn..

Har tagit fram jultomtar och pyntat lite och damtorkat lite men nästa helg blir det grov städning och även hämta in en gran att klä :)


Av linnsan77 - 12 december 2009 09:59

   Emil gick upp vid 7 och skulle jaga rådjur här i området..själv gick jag upp vid 9..har nu lyssnat på higher vinnarlåten i idol.den är så bra..har letat fram luciakläderna att ha till jobbet på måndag..ska också fixa och packa ner ps2:an som vi ska sälja till en kollega på mitt jobb för 700 kr..vi har ju mitt rosa kvar..känns onödigt att ha 2..så vi säljer emils :)

Ska ner och käka lite julgröt nu..sen ska jag baka pannacottapaj och städa lite..

Dagen har gått fort..damsög, hängde en maskin tvätt, gjorde pannacottapajen, vi gick ut på promenad en 20 minuter sen blev det in och äta varsin avacado med skagenröra och så ringde poffen och ville att vi skulle komma över på tacos vid 18..så vi får ta vår tacos i morrn..favorit i repris :) emil kör nu svärfar till tuppens och han ska hyra film till ikväll efter middagen,..

Imorrn kan vi sova ut och bara myyyysa.

Gott med tacos och trevligt sällskap..drack gott rosevin till och sen blev det kaffe och kladdkaka..vi åkte hem vid 22 tiden sen kollade vi på flickan som lekte med elden..jättebra men så grym..vid 00.10 rinde telefonen du åkte emil och hämtade svärfar och carina på krogen..vid 1 somnade vi sen..


Av linnsan77 - 12 december 2009 09:53

Slutar tidigt..efte rjobbet åkte jag till ett konkurs företag..där stod mickes mamma monica i kassan..kul..de är så skjukt lika...haha går inte att se vem hans mamma är iallfall :) jag köpte en juklapp till emil där..sen blev det att strosa lite på lindex.såfin.och kappahl..köpte en tunika och en kjol sen hem och fixa iordning för kvällen..tönde ljus óch gjorde iordning för tacos till middag men vid 17 ringde emil o sa att vi ska till svärfar och äta..typiskt ha att inte ringa mig..så de blev ändrade planer..tur att köttfärsen var fryst fortfarande..tar det imorrn till middag..

SKulle villa se flickan som lekte med elden ..kanske ska hyra den..svärfar och många ska till tuppz på julbord och för att barbadoz är där imorrn,,men emil ville ej dit..


Efter middagen gick vi upp till oss och sen blev det idol för hela kvällen spännande final i globen..nettan och tobbe och jonathan var där och såg live...

Vem ska vinna??

    


Jippieee!!!! Erik grönwall vann med låten higher..den är så bra..

Natti Natti


Av linnsan77 - 10 december 2009 17:36

  

Grattis Carina på födelsedagen! hoppas din dag blir bra och vilken tur att vi träffades i helgen..Saknar dig och alla på jobbet speciellt så här i luciatider..kramis

Efter jobbet böev det att åka o tanka sen hem och göra sig i ordning eftersom vi ska till nina, torbjörn och lilla edla på middag...

Vi kom dit vid 18 och åt gott och så gullig lilltjejen är...sen åkte vi hem vid 21.30 efs jag ska upp tidigt då jag öppnar..

Natti natti

Av linnsan77 - 9 december 2009 17:30

Var hemma idag..trodde jag skulle spy...har mått illa sen igår men idag är magen lugnare...de går ju magsjuka på jobbet så de kan ju vara de eller sprutan..vad vet jag..har huvudvärk och ont i armen och så himla trött..men imorrn ska jag jobba.. emil ska till sandström och hjälpa han med huset..fick höra att micke eventuellt köpt hus..

Imorrn ska vi till nina och torbjörn på middag..så trevligt..

Av linnsan77 - 8 december 2009 06:16

Öppnade idag så jag gick upp vid 4.45..är så trött..och är så nervös..är rädd för vad som kommer hända om jag tar bacon sprutan idag..men efs jag lätt blir sjuk så är väl det de bästa ELLER???

Jag är i valet och kvalet men ska åka dit idag på eftermiddagen och ta den..men vill inte bli sjuk av sprutan..

Det regnar ute som vanligt och är trist..stod en räv vid vägkanten idag igen...de är tredje gången jag ser en räv som står och tittar vid vägen när jag kommer körande i fullfart..tur att den inte springer ut framför bilen...

Har nu tagit sprutan och mår bra..men vad nervös jag var..tur att sofie var där vilket gjorde mig lugn..Hoppas jag inte får nge ont..men de kan ju komma en vecka efter att man får feber..

Skönt nu är den tagen iallfall   

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards