Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Ny vecka igen

Av linnsan77 - 25 januari 2010 14:45

         Gick upp vid 8.40..tog lite sovmorgon..väntade att service killen skulle komma och laga tvättmaskinen..bokade dejt med lena på onsdag om jag inte får jobb..

sen har jag pratat med a-kassan och de sa att jag måste skicka in orginalen på arbetsgivarintygen..jag hade skickat kopiorna..typiskt..sen skickade jag in ett papper till dem  att jag vill ha kassakorten via nätet istället för att jag ska skicka in via posten varannan vecka.. Skickade utdrag ur registret till ovanåkerskommun så jag blir inskriven på vikarielistan där..

Vid 11 gick jag ut på promenad efs ingen service kille kom..lämnade dörren olåst..när jag kom hem var han där och sa att de var stopp i en slang men att de fattas saker som emil måste inskaffa så kan han laga den själv..jaha typiskt jag som velat sätta på en maskin tvätt..

Kissarna gick med mig en bit på promenaden sen stannade de efs nennans mamma med hunden jennie kom..sen har jag inte sett till dem..de är nig inne hos svärfar efs carina är hemma och packar idag efs de åker imorrnbitti till arlanda..

Darlingen ska till micke idag efter jobbet så han kommer hem sent..

Jag pratade med lars och ann och vi bestämde att jag ska dit nästa vecka och hälsa på för ann var inge pigg..hade haft  39 graders feber och sen var deras föräldrar där och hjälpte till och även sofie med hästarna..

Pratade med sara och fick ett jobb hos dem 10februari en dag :)

Älsklingen kom hem och åt middag med mig iallafall och mussade med mig..efs han inte fick äta middag med micke o helena för maten räckte inte..va fasen laga ngt annat då eller fixa hämtmat..ska darlingen hjälpa er får ni väl ställa upp ni me..han har ångest för han har så många att hjälpa och vill hinna träna också...min stackars älskling..

Nu blir det tv:n som gäller..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se