Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Jobb idag me :)

Av linnsan77 - 27 januari 2010 08:11

   Fick jobb idag me klockan 9-14, så träffar lena på fika sen och ska handla mat och simma blir det ikväll senare..emil ska till micke och jobba ikväll..

Dagen flöt på..nu kunde jag alla namn på barnen..de var lätta namn att lära sig :) vi var ute och tur jag hade mina varmaste jägarkängor med så jag inte frös när vi var ute i 2 timmar..

Emil ska hjälpa micke med huset efter jobbet så han blir sen..

Vid 14 slutade jag då åkte jag till mekonomen och köpte ett solskydd att ha fram i vindrutan efs det snöar så jäkligt hela tiden konstant.. så jag ska slippa skrapa och borsta snö.. Sen åkte jag till krokanen och mötte kära lena..magen växer och växer :) Vi drack varm chklad med grädde och jag åt winervröd ;) så gott..Sen tog jag en snabbis på stan och sen till hemköp och handla inför helgen..kom hem vid 17 då var de ner till svärfar att ta in post och skotta snö..sen upp till oss och göra detsamma..ingen emil som är hemma och plogar nu när svärfar är borta..sen slänga i sig paj och sallad för att sedan åka vid 17.45 till simhallen..träffade nina där och sen kom helena och linda..vad mysigt vi hade..vi basta, bubblade pool, simmade några längder och bubbla igen..sen hade linda och helena beställt in sallad till sig..sen vid 20.30 åkte vi hemmåt..det ska vi göra snart igen!!!

När jag kom hem hade poffen plogat lite till oss också så gulligt men ingen emil hemma..Grr..

Jag kom inte upp med bilen för backen för de var så halt så jag lämnade bilen där och så får emil köra in den sen..

Var så trött..kollade lite tv och väntade in emil men ingen emil som kom..han som måste ploga nere hos svärfar och lite här uppe me efs det snöar hela tiden..Annars kommer det klagomål i byn för att svärfar inte är hemma..


Pappa ringde när jag badat klart i simhallen ch berättade att de beställt en spritt ny volvo v 70 :) en svart metallic som kommer i slutet av april..vad kul..snygg färg också istället för vinröd som de haft på två bilar nu...Oohh vad kul för dem med en ny bil..som emils pappa han har också beställt en ny audi som kommer i slutet av april :)

Så är ngn intresserad att köpa en vinröd v70 classic 00 som gått 19000 mil automat, vinter, sommardäck finns, dragkrok och beige skinnklädsel..en ägare..så hör av er ill mig..säljes för 45000 kr..men dock så får ni den när de fått sin nya bil :)


Vid 22.30 kom han då ska hade jag lagt mig..han åkte ner  och hämtade grävaren men det tog sin tid..den ville inte starta..typiskt..vid 23.30 kom han in stackarn och den funkade inte..Jag sa att jag tyckte synd om han..han skulle upp vid 4 imorrn för att se om han kan ploga då..men sa att micke måste ju förstå att emil måste sköta saker här hemma också nu när olle e borta..darlingen har så svårt att avbryta och säga att nu måste jag hemmåt..


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se