Alla inlägg under januari 2010

Av linnsan77 - 23 januari 2010 16:31

Gick upp vid 8.30 och började med efterrätten pannacottapajen sen fick jag mess att de inte kommer pga av sjukdom..typiskt..vad tråkigt det som skulle bli så kul att ses..men vi får ta det snart..

Då blir det ner och fira svärfar istället..trevligt de me :)

Åkte och simmade bara 20 längder idag efs jag ska träna imorrn me sen bubblade jag lite i relaxen och sen till mobackes och köpte fina tulpaner..emil hade köpt whiskey redan att ge bort..

Sen har jag kollat på johan falk och sen sommaren med göran :) och fixat naglarna fina :)

Ska vila lite nu så man orkar ikväll..

Trevlig kväll alihopa

Det var väl ingen vidare lördags mat men gott var det..svärfar fick 3 flaskor whiskey..trevligt med att träffa släkten.vi gick hem vid 23.30 tiden..


Av linnsan77 - 22 januari 2010 09:50

Gick upp vid 8 och trodde att service killen skulle komma till tvättmaskinen men han skulle tydligen komma på måndag med ett nytt rör..så typiskt..men tur att man har hållit undan och tvättat så de inte finns så mycket tvätt..

Ska in till stan och handla lite inför morgon då kära lena och lars kommer på middag..ska sen för bi Luva Motor och Fritid och träffa Elin på en fika..sen blir det hem och göra fint pch mys inför helgen..

Skippar träningen idag känner att kroppen måste vila..åker kanske lite skidor imorrn istället..

Trevligt och träffa elin ensväng sen tvättade jag bilen..skönt nu ser den vit ut igen :) sen hem och fixa hemma och förbereda middagen..

älsklingen skule hyra film men efter bolaget så åkte han tillbaka till jobbet sen blev det ner och hyra men upptäcker att plånkan är borta..stackarn..han har tappat den och vi spärrade allt och så typiskt..det är andra gången för honom inom 12 månader..

Sen åkte han skidor och avreagerade sig lite..sen åt vi en jötte god middag..potatisgratäng och kött och rödvinsås och sallad..sen kollade vi tv och sen blev ost och kex sen sängen..imorrn ska darlingen åka och jaga fågel uppe i spörs..

Av linnsan77 - 21 januari 2010 14:50

klockan ringde vid 8 och gjorde mig klar och åt gröt sen bar det iväg till stadshuset..de var jag och två andra tjejer som skulle skriva in oss och vi var där i 1½timme..sen blev det att gå till arbetsförmedlingen och lämna betyg och arbetsgivarintyg m.m sen åt jag min sallad..jag gick en snabbis på stan :) sen blev det att åka till simhallen..simmade 25 längder bröstsim..tönkte de får räcka som första gången..efteråt så basta jag...synd att inte relaxen var öppen för damer i dag..ska kanske simma imorrn och sen relaxa  med bubbelpool :) jag som älskar att sitta och bubbla.. annars blir det simning på måndag och bubbla då..

Ringde  och pratade med micke och han sa att han var så stressad..men vem fasen är inte det...tänk min darling då som ska hjälpa alla hela tiden och inte kan säga nej..stackarn han mår så dåligt när han inte hinner träna..inte undra på att man går in i väggen och har ångest över att han inte kan tillfredställa alla..

Jag sa att vi tar det en annan gång..när nu det blir och sen ringde jag Lena och lars och de ville jättegärna komma och äta middag med oss på lördag...det är alltid så trevligt att umgås med dem..

Älsklingen kommer hem sent ikväll så nu blir det soffan för min del..

Har satt på en liten maskin ljustvätt för att se om den fortfarande inte pumpar ut vattnet..låter konstigt..hmm


Av linnsan77 - 20 januari 2010 10:39

Nu har jag ätit frukost och sen skrivit alla papper som ska skickas till a-kassan..tur att jag fick arbetsgivarintyget från stockholm med posten igår..


Blir galen att inte micke och helena kan bestämma sig om helgen..så typiskt här uppe..ingen planering i förväg alls...

Hade tänkt simma eller åka skidor men har träningsvärk i arm så får gå ut och gå istället..


Har tvättat  men tvättmaskinen är det ngt fel på för den tömmer inte ut vattnet så jag tog nöduttömmning men tvätten är superblöt så får vänta till älsklingen kommer hem och kollar vad det är för fel..och ska damsuga av här i huset.., har staplat ved och eldat så det finns varmvatten..älklsingen kommer hem vid 20 och imorrn ska han hjälpa micke med deras hus så då kommer han hem senare..

Till lunch gjorde jag pasta sallad med fetaost och soltorkade tomater..gotti..gjorde så det blev kvar till att ta med mig imorgon till lunch :)


Imorrn ska jag till stadshuset och träffa vikariepoolsamordnaren aina sen blir det simma och förbi arbetsförmedlingen med resterande betyg etc..  

Fick utdrag ur belastingsregistret från polisen som jag också ska ha med till arbetsförmedlingen..

Har ätit middag..de blev spagetti och baconröra..

Svärfar o westberg var här en sväng och gosade med kissarna..

Av linnsan77 - 19 januari 2010 10:33

Jag gick upp vid 6 och åt gröt med älsklingen sen la jag mig igen..har ringt och jagat stockholms stad för arbtesgivarintyg men de var tydligen en annan tjej som har hand om det som jag ringt men bara telefonsvarare..

Vd 9.30 tänkte jag gå ut och gå men tog en sväng i skidspåret istället på en halvtimme sen duschen och vid 13 ska jag fixa naglarna och sen dejt med Sara :) bokade sen in mitt första pass på sporthallen..poweryoga klockan 19..bra start tycker jag..Bokade även in med elin på söndag ett nordic power pass..

ska käka lite lunch snart sen drar jag till karlssons först oc köper kuvert och frimärken..

Stannade till på lindex och köpte söta bebiskläder på rean till ann och lars lilla lizen..sen ett par gympaskor att ha när jag ska träna för 229 kr tur man har barn storlek..

Sen fixade jag naglarna och sen åker nagel lena iväg till thailand..unte ett dugg avundsjuk..not..och sen är hårfrissan i thailand me ..alla drar dit ju..vill också!!!

Åkte sen till sara på dejt och vi åt god brie och mangochutney paj sen blev det att åka till sporthallen..vad en bra start med poweryoga..lite styrka och stretching..

När jag kom hem blev det duschen och sen tv..

Av linnsan77 - 18 januari 2010 15:07

Gick upp vid 8.30 sen gjorde jag mig klarTiger kom in med en halv levande mus :( såjag fick ta död på denhelt..usch vad äckligt..sen tänkte han äta upp denmen jag kastade iväg den när han inte såg .. :*(

sen åkte jag till arbetsförmdelingen..den hade flyttat så fick åka en bit till..

Skrev in mig och fick bra hjälp direkt..träffade en annan tjej där som var med sin son..hon hade ett företag inom handle och frågade mig om jag var intresserad..jag sa javisst..kan ju alltid kolla vad det är för ngt..hon skulle höra av sig till mig om tid att träffas..

Jag fick också veta att jag måste söka aktivt jobb i hela sverige..sjukt ju..ska jag behöva pendla :*(..

Jag blir så less jag flyttade ju upp hit för att slippa pendla mellan stockholm och bollnäs..men alla jobb finns tydligen neråt landet minst 10 mil ifrån...blääää..

synd att jag inte har en karl som kan försörja oss båda ;)

sen åkte jag till sporthallen och fixade halvårskortet  med gruppträning..pratade med en där som rekommenderade mig att gå på spinning och sen valfritt..tänkte power yoga, vattengympa ngn dag och afropowerdance..Sen åkte jag till hemköp och köpte mat igen..blir annorlunda nu när jag ska fixa lunch hemma också..

Det enda positiva är att man kan få sova ut på morgonen om man inte får ngt jobb..  


Käkade kött och pommes till middag och sen blev det lite popcorn till tv:n

Älsklingen ko em vid 21 tiden och vi kollade lite tv sen blev det sängen och kissarna fick sova ute i vardagsrummet för darlingen kan inte sova när de väcker han hela tiden... ;) men nu kan jag de ...

Natti natti

Av linnsan77 - 17 januari 2010 15:00

       Vi gcik upp vid 8.30 åt frukost..älsklingen mådde bättre..vid 9.30 åkte han iväg till lappstan och jagade fågel..själv rensade jag i garderoberna och omstrukturerade lite..

Sen gick jag ut och åkte skidor och kissarna var med hela vägen.. :) sen åt jag rester till lunch..älsklingen  kom hem och tvärvände för de ringde från jobbet om att de är vattenskada i ngns hus så han och en rörmokare åkte dit direkt..tur han svarade på jobbtelefonen en söndag efs ingen av de andra cheferna gjort det..

Sen kollade vi tv och han läste ut sin bok..

vi åt tunnbrödrulle till middag och sen blev det popcorn vid wallander "prästen" vi spelade in johan falk att se en annan dag..

sen blev det sängen


Gonatt allihopa!!

Av linnsan77 - 16 januari 2010 14:45

   Det är -4 grader..äntligen nu kanman vara ute..utan att frysa ihjäl..

Gick upp vid 9.30 älsklingen mår dåligt stackarn..han spenderade större delen av dagen i badrummet..De blev inge snickeri för hans del..

jag städade lite sen blev de kolla tv med darlingen..Vi tog en promenad och kissarna var med...

Till lunch blev det resten av pizzan sen till middag blev det pommes strips och kyckling och rödvinsås..

Vi kollade sen tv och älsklingen la sig tidigt..själv satt jag och kollade en film till 23.30


Puss och gonatt!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards