Alla inlägg under januari 2010

Av linnsan77 - 15 januari 2010 14:45

   Ja då var det upp tidigt efs vi ska börja 6 med utvärderingen..min sista dag :(

Vi jobbade på och vid 11 gick agneta efs hon skulle till  gävle till sjukhuset..

Vi förflyttade oss till en annan lokal och vi åt pizza till lunch fick också en god chokladbulle till fika..

Precis när vi skulle hemmåt vid 13.45 kom chefen och jag fick en jätte vacker tulpanbukett av honom och en referens..

Sen åkte jag till bollnäs och gick på bolaget och shoppade lite snygga vårplagg..nu blir de ingen mer shopping på ett tag :(

Pratade med Micke och vi sa att vi skulle käka middag nästa helg :)

Svärfar ringde och bjöd oss på midag..fläskfile och klyftpotatis, bea, och ugnsgratinerade grönsaker..men vid 19.30 kände emil att han inte kunde vara kvar..mådde så illa..nu är det hans tur..vi gick upp och kollade på spåret och lets dance..imorrn ska han hjälpa johan med huset och på söndag jaga uppe i spörs..


Av linnsan77 - 14 januari 2010 20:01

   Sov jätte dåligt men ikväll blir det sängen tidigt efs jag ska upp tidigt imorrn me då vi har utvärderingsdag och slutar 14..

Idag är jag lite ledsen..det är sista dagen som jag jobbar med barnen och de var bara 9 av 17 barn..många sjuka av andra dosen av baconsprutan.. ska komma och hälsa på dem och tänkte bjuda på glass då så det blir ett riktigt avslut...barnen ville inte att jag skulle gå idag..de höll för dörren..

De ringde från söderhamn och ville att jag skulle skicka in hela ansökan via datorn så ska hem och fixa det..tur man har internet och dator hemma då ;)


Slutade ju tidigt så jag handlade och sen hem och elda för de var kallt inne och sen blev det chiliconcarne och ris till middag.. älsklingen är nere och snickrar nu och har åkt lite skidor men de var så kallt så han gav upp..-20 ute..


Ingen bebis har kommit för ann och lars ännu men dem har fått iden på söndag..gud så gulligt..kommer jag vara där en del tror jag när jag blir arbetslös..


Nu ska jag kolla lite tv..

imorrn bli


Av linnsan77 - 13 januari 2010 19:45

                                           Ja var ju tvungen för arbetskollegorna att vara hemma så jag inte smittar..men det kändes bra onödigt men fick en del gjort..Älsklingen gick upp men värden snurrade för han så han stannnade hemma idag..

Han var så yr i huvet stackarn.. vi gick ut på pormenad sen vid 13 tiden och de var så vackert ute och kissarna gick med oss hela promenaden trots kylan..

till middag blev det pommes, basilika och persiljesås och fläskkotlett..sen blev det snickra gästhus för mannen som piggnat på sig och jag tvättade lite..sen blev det myys i soffan...

imorrn ska jag öppna så de blir sängen i tid...

Av linnsan77 - 12 januari 2010 19:30

Skönt att mamsen är där hon ska vara igen.

Typiskt att man spydde inatt då..jag som skulle jobbat...är hemma imorrn med men måste jobba torsdag annars får jag ju inte träffa ngra barn min sista jobb dag för på fredagen då ska vi ha utvärderingsdag utan barnen som då har vikarier..

Har skickat in om ett jobb i söderhamn ..får se om de hör av sig om det fattas ngt..

Till middag blev det köttbullar och mos och brunsås som älsklingen gjorde...


Av linnsan77 - 11 januari 2010 14:04

Ja då är man sjuk idag men har fått behålla maten i kroppen så imorrn ska jag jobba..jag stänger och vi har 16 barn.. har precis hämtat ut ett nagelkit på posten :) får se hur det funkar..sen lämnade jag tillbaka kläderna jag köpt till mamma efs hon inte kunnat prova dem..

Nu är det min sista vecka på jobbet sen går vikariatet ut och jag blir arbetslös :*(

Har pratat med arbetsförmdelingen idag och skrivit in lite på nätet..mycket som ska fyllas i när man blir arbetslös..ringde om arbetsgivarintyg från stockholm..


Är så trött nu..ska lägga mig i soffan en stund..


Av linnsan77 - 10 januari 2010 14:00

Försökte äta kräm o mjölk till frukost men de var tydligen inge bra för magen..det ända positiva med detta är väk att man går ner i vikt för stunden...

Emil åkte och handlade blåbärssoppa och fil , banan , coca cola etc och vi åt vid 14 tiden..sen blev det soffan igen.

vid 18 åt vi lite rester från gårdagen och de har jag fått behålla..ska inte jobba imorrn efs jag inte vet om jag får behålla all mat och efs jag är så klen..

vi kollade på cellisten av wallander sen blev det sängen...

Av linnsan77 - 9 januari 2010 13:45

Emil vaknade och mådde illa..själv var jag fit for fight..han sov och jag körde bil men vid töönebro bytte vi..jag började känna mig konstig..tur att han mådde bra..

vi åt ingen lunch.fikade lite snabbt hos svärfar när vi hämtade kissarna..sen tog jag bort all jul hemma och sen la mig i soffan..vid 18 kom emil in och vi åt korvstroganoff från frysen..när jag började äta sprang jag på toa och fick upp allt..senvar de bra..men sen efter en tugga så blev de lika igen..hade fått kräksjuka.. :( bläää..hade feber..var synd om lilla mig..tur att vi var hemma igen och inte hemma hos pappa..

katja kom dit idag så pappa inte behöver vara själv.


Av linnsan77 - 8 januari 2010 13:45

Vi gick upp vid 9 och sen åkte vi och handlade mat till ikväll..gös och sen blev det ikea och vi handlade en ny bäddmadrass och annat kirims krams :)

Vi åt lunch där och sen begav vi oss till mamma och det märks att mamma mår bättre..

Vi åkte hemmåt vid 17 tiden och sen kollade vi på spåret och lets dance under middagen..imorgon åker vi hemmåt :(

Jobbigt och bo så långt ifrån.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards