Alla inlägg under januari 2010

Av linnsan77 - 7 januari 2010 13:45

Jag gick upp vid 8.30 och åkte till fyrklövern :) vad kul att träffa alla igen saknar er verkligen..sen blev det en sväng till vällingby och sen hem och hämta pappa och åka in till stan..vi stannade och köpte oxfile tillmiddag , älsklingen skulle komma  15.30 till t-centralen men tåget var försenat så han kom vid 18 tiden till mamma..vi åkte sen hem och laga mat och så..underbart att du kom.det gjorde båda så gott..Tur att du alltid finns där och ställer upp..jag älskar dig..


Av linnsan77 - 6 januari 2010 21:36

Jag vaknade vid 8.30 så jag gick upp sen började jag städa mammas badrum.vi åt frukost sen fortsatte jag med städningen och vad fint det blev..pappa bytte lysrör och småstädade o rensade i garderober..de har så mycket i detta hus..

Grannen kom förbi...kallt ute.. -18 grader..

Vi åkte in vid 14 tiden och de var mycket bättre idag..igår var de inge bra alls..hade feber och så :( men idag var hon uppe och åt när vi var där och så..


Imorrn komer min älskling hit förhoppningsvis..åker tåg ner..älskar dig!!

Hoppas de funkar med tåg o så när det är så kallt..-30 grader där uppe..

Missarna är nere hos svärfar och de får stanna där..han har spikat hela dagen och inatt blir de rävjakt en timme eller så..


Imorrn ska jag upp i tid och åka förbi dagis och vad kul o träffa dem där och sen ska jag till vällingby en runda..ska handla lite till mamma också..


NU ska jag snart gå o sova e så trött..tar på krafterna detta..

natti natti

Av linnsan77 - 5 januari 2010 08:38

Åker neråt snart och stannar där till fredag..vad jag kommer sakna mina små älsklingar här hemma..

Mannen ska jag imorrn och sen även på natten och sen e det gästhusbygge..ska bli kul o se hur mycket han har gjort när jag kommer hem..

Resan gick bra och har träffat mammi.....känner att jag inte är stark..behöver min darling här..

vi kom hem vid 17.30 då gjorde vi mat..älggrytan och kokt potatis... sen blev de tv..mådde inge bra så gick o la mig vid 21 tiden..


Av linnsan77 - 4 januari 2010 11:44

Ja då var det ny vecka igen

Har gjort korvstroganooff och frostat av frysen..och en kladdkaka att ha i frysen till när vi får besök..

Till middag blev det köttfärssås o pasta o avocado med skagen till förrätt och sen äppelpaj till efterrätt

Av linnsan77 - 3 januari 2010 11:30

Vi kom hem vid 22 tiden efter god tacos och trevligt sällskap ..vi spelade tp med sara o johan, olle o carina..

Mannen gick upp vid 8.30 och åkte till svärmor efs de ska ha hjälp med flyttkartonger till västergården sen blir det flytt ut till mormors hus med testen efs dick med familj flyttar förhoppningsvis in i veckan..konstigt att inte karin & hero bor där..

Jag klev upp vid 9 och har jag fixat med älggrytan och ska åka o handla i kilafors på coop..på väg dit var det smockat med bilar på 83.an ..alla stockholmare är på väg hem..hehe tur man bor här uppe..igår inleddes jakten på varg och det har tydligen skjutits massa..

Manne kom hem vid 14 sen har han hållit på med ockelbo skotern..nu har han fixat den så den fungerar..han har kört flera gånger så att han kan åka skidor sen :)

Ja då blev de så iallfall..trist men men..jag har bestämt att åka ner till storstan själv på tisdag och åker hem på fredag på lördag ska vi på 30 års fest..konstigt och vara ifrån varandra så här men bra intalar jag mig ;) och vara utan missarna..Älggrytan blev jättegod och sen åt vi äppelpaj som fanns i frysen till wallander på tv:n

imorrn ska jag jobba

Av linnsan77 - 2 januari 2010 13:16

Vi såg spindelmannen 3 och mös i soffan..somnade vid 23 tiden sen vaknade vi 9 imorse..åt frukost sen har emil fixat med skotern och jag har skottat snö och busat med kissarna och promenerat lite..har gjort köttfärssås och sen har jag fixat med älgstek i marinad...imorrn ska emil hjälpa spörsen att flytta men jag är hemma..

Ikväll ska vi till olle och carina och äta tacos..får se om sara o johan kommer också...


Av linnsan77 - 1 januari 2010 13:00

Ja då var det dagen efter..det var en rätt lugn nyårsafton..skönt..vi åt gott ingen traditionell nyårsmat men väldigt gott..

Vi spelade ett roligt spel också som var killfrågor till tjejer och tjejfrågot till killarna..tjejerna vann såklrt..

Vi kom i säng vid 3 tiden o lars åkte hem vid 4 så vi sov dåigt..det var så varmt inne och vid 11 gick vi upp..vi åt frukost och sen hemmåt vid 12.30

Nu är det ett nytt år..2010 och jag hoppas det ska bringa lycka till alla och ett nytt år med nya möjligheter och förväntingar..

Jag blir arbetslös i mitten av denna månad..:( men det leder völ kanske till ngt bra också..

Det har kommit en massa snö under nyår så när vi kom hem från totte o julia så var det att skotta snö..emil åkte med olle och tittade på en gammal skoter ockelbo från 73 som lars pappa säljer för 5000kr..den köpte han för att ha att köra ved och annat ..men på vägen hem så körde olle ner med ocikup och släp i diket så han fick gå och hämta traktorn och dra upp dem ...hehe inte bara jag som åkt i diket..

Vi åt egengjord pizza till middag..

                    

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards