Direktlänk till inlägg 29 april 2010

Trötter idag

Av linnsan77 - 29 april 2010 16:16

Gårdagskvällen var jätte trevlig..vi bli allt som allt 21 vuxna och fyra barn varav två var en månads bebis och en 6 veckors bebis :) och en gravid mamma också..

Vi fick stor främmande av mormor aina från gruvberget 84 år som åkte bil hit ensam den långa bilen..vilken krut dam de är...hon hade med sig en smörgåstårta och de var behövligt..för folk käkade och sen även prinsesstårtorna som emil köpt..

Vi fick jättefina presenter fast de var han som fyllde år..en grill, penseer i kruka att ha ute, sen fick jag en mjölk kanna att ha blommor i som jag längtat att få äga..sen fick emil bok, kalsonger, strumpor en ockelbomössa och whiskey en johan carlsson crosströja, trisslotter och mycket annat..vid 22.30 gick de sista helena och micke som kom vid 20.30..På måndag fyller helena år såå vi ska dit på fika..så då blir de ingen kör för mig..men sen den 10onde då måste jag gå..


Var trött i morse när jag skulle gå upp..och ingen sol var de..de regnade igår kväll när vi hade främmande..

Har plockat undan från igår och tömt två maskiner disk och tvättat två maskiner tvätt..har börjat ta fram kläder inför nästa fredag..vet inte riktigt vad jag ska ha på mig..tur jag åker bil så kan jag ta med mig och sen välja..

Har varit ute och gott en promenad och hittade vitsippor och tussilagos.

älsklingen kommer hem sent idag o sen ska han skruva hoj och mecka buss så jag ska äta middag själv snart..sen blir de lite tv..

Blev ingen tv..har sytt gardiner till bussen så de inte är så ljust om man vill sova och sen blev det en cykeltur..älsklinen kom hem vid 20..och åt lite smörgåstårta och nu är han nere i gargaget..ska ner en sväng till han innan lyxfällan börjar..


Imorrn ska jag in till stan och hanlda mat inför imorgonkväll när de är valborgsfirande och vi ska till michael och helena och grilla.. :)

Ska träffa lena på lunchdejt och vi ska prata naglar :)              

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se