Alla inlägg under april 2010

Av linnsan77 - 14 april 2010 15:00

Gick upp vid 8 och åkte till stan vid 10 och köpte två rosa små dukar a 10 kr styck att matcha löparna på bordet ute på altanen, hann också att köpa bebis kläder till lilla alice som vi sa till på fredag kväll..sen vid 10.30 hämtade jag upp fina Carina..

Vad kul och ses igen och att du gått ner så efter operationen  :)

Vi åkte till mataffären och handlade sen blev det mobackes och köpa fler penseer och sen dollarstore..Sen bar det av hemmåt och äta lunch..blev soppa sen fixade jag naglarna på henne..vi gjorde korvstroganoff till middag och vid 16.30 åt vi för sen skulle emil väg och träna cross.

Efter maten tog vi en promenad och sen blev det lite tv tittande..

      

Av linnsan77 - 13 april 2010 16:22

Vila i frid Stig   

Jag har så svårt att accpetera att så fina människor går bort så tidigt..varför..kan inte förstå..Blir så ledsen och tänker på min älskade mamma..

De lämnar kanske plats åt små bebisar men livet är inte rättvist..


Idag har det varit underbart väder ute och jag har städat för imorgon kommer min underbara Carina hit..hon kommer med tåget vid 10.30..ska bli så mysigt att ses igen..Igår häll älsklingen på med taket på gästhuset..

Jag har varit ute och gått en pormenad och katterna gick med hela vägen i geggan men de var tungt för dem..de la sig för de var så trötta flera gånger..men de skulle promt gå med mig..små pluttarna..

Har fixat mina naglar idag och de blev silvriga denna gång..ska göra naglar på carina också ska bli kul att göra på någon annan igen..

Vi ska äta fiskgratäng rester till middag och sen ska jag bara vara med älsklingen som sörjer sin pappas bästa vän Stig som lämnade jorden igår..


                  

Av linnsan77 - 12 april 2010 19:15

Strålande väder idag igen..kanoners..igår planterade jag en massa blomfrön ska bli spännande och se om de blir något..

Idag har jag varit med sara nästan hela dagen..började med hemköp imorse och pantade en massa burkar sen på stan o hämta min stövlar sen mötte jag sara och vi åkte hennes bil efs hon hade mammans hund i bilen..vi åkte o lämnade henne hos mormor och morfar och sen åkte vi till alfta rehab där vi åt en jättegod lunch. träffade hennes mamma som jobbar där och sen åkte vi till hennes pappas jobb och träffade en söt liten sally en likadan hund som jag har haft..så himla söt..vill ha en fieldspaniel igen..

Sen åkte vi vidare till gamla jobbet och de var kul att träffa alla igen..sen blev de en sväng till saras mammas hem och jag fick se hur hon bott som barn och sen hämtade vi hennes sommardäck där..jag handla sen mat på hemköp och lite violer och penseer på mobackes ..

Jag gjorde sedan fiskgratäng till middag och sen blev det att plantera lite och lillan var med på ett hörn också :)

        


Av linnsan77 - 11 april 2010 14:01

Vi gick upp vid 8 och åt frukost..vid 9 åkte älkslingen iväg och hade lastat bussen.

Det är toppen väder ute..jag har nu suttit inne i 2½ timme och provat att göra naglar på Helena..det gick bra men som sagt hon är min provdocka..har kollat lite utbildningar vad de kostar och var de är..men får se..kul att hålla på nu när jag har tid iallfall..tar ju inge betalt efs jag inte är utbildad och sen gör jag de för att träffas och umgås och för att de är kul och lära sig att göra på någon annan, det är svårt att få till den vita kanten på franska gelen..

Helena kom vid 10 och nu har jag ätit lunch och ska ut och gå en sväng i de vackra vädret..

  

Imorrn ska jag träffa sara på lunchdejt igen och hämta skor som är nyklackade och ska simma en sväng också.



Av linnsan77 - 10 april 2010 13:45

Vi vaknade vid 10.30 och åt frukost..

Tack för igår så trevligt vi hade det. Och jättefina tulpaner jag fick :)   

Jag ska få göra naglar på helena imorrn, spännande efs jag bara har gjort på mig själv tidigare..

Har städat undan från gårdagen och Emil fixar nya stötdämpare på bilen och byter till sommardäck efs jag ska besikta den på fredag..

Älsklingen har också fixat med köket i gästhuset..det börjar ta sig :)

  


Vad kul på onsdag kommer bästa väninnan Carina hit..ska bli så kul och sen fick jag veta härom dan att min allra bästa barndomsvän ska ha barn nu i maj..de fick veta de när hon var i vecka 15 och sen har hon inte haft chans att säga de till mig med tanke på allt som hänt med mamma och allt. Men jag är verkligen glad för er skull.Gulligt med en liten bebis     

Älsklingen har gjort tre nya fågelholkar och satt upp.

Sen har han fixat med crossen för imorgon ska han ut på premiär träningen och fixat crossbussen..

Vi åt rester från gårdagen till middag..

Sen blev det mys i soffan..

Av linnsan77 - 9 april 2010 14:51

Vilken konstrast..det regnar ute idag och igår var det så fint..aprilväder..

Ikväll ska vi ha gäster..vi  ska bjuda på älggryta och sen blir de citron cheescake tilll efterrätt..


Är det någon som känner igen min bakgrundsbild?

Ledtråd..bara de som varit hemma hos oss som vet :)

Av linnsan77 - 8 april 2010 09:55

Solen strålar genom fönstret och hoppas detta blir en bra dag..ska träffa sara om en timme och vi ska ut och gå sen blir det lunch i stan och lite shopping.ska kolla present till min älskling som fyller år snart...

Igår åkte vi till svärmor och jag skulle få parfymen diesel som hon köpt till mig men hon hittade den inte..typiskt..vi åt pizza där i nya huset..så fint.

På kvällen målade emil taket i gästhuset..nu är de snart dax för golvläggning och tapetsering.

Nästa fredag ska jag besikta bilen så jag hoppas älsklingen gör klart bilen nu i helgen så jag kan åka ner till stocholm en sväng för sen är de uppbokade helger framöver... och sen är det begravning den 7 maj        


Imorgon ska helena, michael, nina och torbjörn komma hit på middag..trevligt ska de bli.

Av linnsan77 - 5 april 2010 10:00

Ja då var det regn ute..och den årliga vedkapningen är nu slut..tack pappa och syrran för en underbar helg..så ledsamt att ni måste åka hem.. och tack för all hjälp med veden..

Kommer bilder men har bara tagit ett få med mobilen de andra är på pappas kamera..             

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards