Alla inlägg under maj 2010

Av linnsan77 - 7 maj 2010 20:45

Tung dag idag..men ett vackert avslut

Vila i frid älskade underbara mamma.

Vi gick upp vid 9 och gjorde oss iordning..emil slängde lite saker i containarna som kom efs de är traviata dagen i imorgon..pappa o emil åkte en sväng i nya  bilen som emil ska köra sen till kyrkan..de hissade sen flaggan ute på framsidan som mamma fick när hon fyllde 50..

Katja o jag gjorde iording o tog fram fika och gjorde sallad till pajerna efs mammas syskon med respektive o vivvi o claes skulle komma hem till pappa efter minnesstunden.

Vi kom till kyrkan vid 14.15 då var norrlandsgänget där utanför..de var ett kärt återseende av allla men också väldigt jobbigt..Fick tårar i ögonen hela tiden.

De flög ner i morse från umeå och tog taxi till kyrkan..

Emil tog kort inne i kyrkan och ute sen..

Sen träffade vi viivi o jocke o claes och görel kom..de var väldigt jobbigt..sen kom prästen och hon sa att vi kunde få se kistan uppe innna de började släppa in alla i kyrkan..de var så vackert men man fattade det inte..

Vi tågade sen parvis in i kyrkan genom hela församlingen och de var jobbigt med varsin röd ros i handen..sen hade jag , pappa o katja varsin fågel att lägga på kistan ute vid graven..

De var så fint men så jobbigt och tungt..fick panik när vi tågade in ..tur emil höll mig i handen hårt o stöttade mig enormt..tack för allt min älskling för att du fanns där hela tiden..tur att pappa stöttade katja för de var jobbigt..

De var 70 personer i kyrkan och sen 60 efteråt vid minnesstunden då vi fikade sandwischar och prinsess och frukt tårta..

De var jobbigt att se alla gå fram till mamma och lägga blommor på kistan men samtidigt väldigt fint.

Tack Alla nära och Kära för allt stöd i denna svåra tid..väldigt vackert att ni kom för mamma..hon var verkligen efterlängtad..

Vad fint oscar o sara sjöng o spelade i kyrkan ..v'ldigt vackert men sorgligt för de är sånna starka minnen till de låtarna...

När det var slut i kyrkan gick några hem de andra gick upp till sockenstugan där vi sen skulle fika..vi närmsta tågade ut efter kistan till graven och tog ett sista farväl där då vi la fåglarna på kistan..

Sen gick vi upp till alla och hälsade på alla och vi skrattade och hade trevligt för de hade mamma velat..prästen läste upp vilka som skänkt pengar till sri lankas barn och de var massor och sen läste katja upp sina tankar om mamma..väldigt starkt gjort..pappa höll också tal för mamma och spelade upp två låtar en som mamma tyckte om och en till henne...

Efteråt körde vi till hotellet där norrlandsgänget skulle sova men de bytte om sen hem och göra klart för att äta senare..veronica följde med hem också..de var trevligt och vi åt god paj som jag gjort med sallad och sen kladdkaka och cheescake till efterätt.

Klockan blev 23.30 när vi la oss och vi var alla helt slut efter denna dag..

                  


Vila i frid älskade mamma..jag älskar dig  

                

Av linnsan77 - 6 maj 2010 21:15

Sov dåligt i natt me..men somnar väl av ren utmattning ikväll kanske

Imorrn är det begravning och det känns tungt.men skönt med ett farväl och avslut.

Vi fortsatte städningen sen blev de att åka till firman och tömma mer grejer och jag tog en kontorsstol att ta me hem till bollnäs...Tiger en orange katt som alltid kom till mammas kontor när hon var där kom idag och när vi var där..kändes tungt..en tom lokal och ingen kattmat att ge som mamma alltid hade i ett skåp till honom..

Sen åkte vi till sockenstugan där minnesstunden hålls efter begravningsakten och lämnade cd skivan vi ska spela och minnesboken till imorgon..

sen blev de hem och rensa ogräs bland stenplattorna och bädda gästsängen till morbror som soka sova här en av dem..svennis o eva o ingalena sover på hotell o anders med familj sover hos kusinen..

Vid 18 åkte jag o syrran till topwok och köpte mat sen hem och äta och sen vid 21 kom min älskling hit..

vi kollade tv och mööös..sen blev de sängen

          

Av linnsan77 - 5 maj 2010 21:00

Sov dåligt inatt..kanske för att inte darlingen var här..

Jag har fortsatt städningen och igår kväll städade pappa o jag hans badrum och de blev så fint..

Klockan 14 åkte jag o hämtade carina o pappa åkte till begravningsbyran och hämtade ett programkort som vi skjlle klistar in i minnesboken..

Carina o jag åkte till förskolan och va kul o träffa alla igen..vid 15.30 åkte vi till plantagen och köpte lite penseer till pappa sen blev de ÖB och jag hittade min parfym den rätta..diesel :) 300 kr..billigt. de var carina som sett den där :)

Sen blev de hem och pappa o jag åkte till svanström o köpte ett lim sen till konsum o handla middag..de blev kyckling sallad o vitlöksbröd för sen kom katja med bussen..

Syrran började stryka skjortor som jag tvättat och sen åt vi o kollade sen tv..


Av linnsan77 - 4 maj 2010 09:21

Jag vaknade när älsklingen kom hem vid 8.30 tiden..han skulle hämta nyckeln till molins efa han ska jobba här hemma i deras hus..Jag gick upp och har nu ätit gröt och packat iordning kylväskan..satte på en maskin tvätt också och vid 10.30 tänkte jag dra mig iväg mot storstaden..tror jag packat ner de mesta..som sagt vet ej vad jag ska ha på mig och sen om de blir regn, för de vet man aldrig..

Kom till pappa vid 13.30 sen åkte vi och handlade på kfem en vit skjorta till honom sen blev det att handla på coop..vi skulle käka lax i ugn till middag sen var det dags och börja städa i huset inför helgen o tvätta..

Kollade desperate housewifes sen blev de sängen

Av linnsan77 - 3 maj 2010 09:00

grattis wiveca och helena på era födelsedagar!!

Vi kollade på luftslottet som sprängdes sista stig larsson filmen och den var väldigt bra..vi kom i säng vid 23.45

Ringde wiveca och gratulerade och även till lille bebisen, sen pratade jag med lina en sväng och carina..

Ikväll ska vi till helena vid 19 så hoppas vi får smörgåstårta som man alltid får och fika..kul och se nya huset där darlingen spenderat ett antal timmar..

Kors i taket vi har träffat helena o micke 3 ggr under 6 dagar..

Jag åkte och köpte kryddor till helena och en fin kruka att ha dem i..

Sen blev de hem och packa för imorgon åker jag till pappa..

Hoppas att de blir fint väder på fredag.

Vi åkte vid 18.45 till helena och de var jättefint i huset men emil tycker de är för mycket ikea över de..men de är ju de jag tycker är fint ;) stort och rymligt kök och likaså hallen..

tyvärr blev de ingen smörgåstårta utan bara massa fika ..vi åt oss mätta på de..inge bra men gott..vid 21 åkte vi hemmåt och var lite låg vet inte men de är jobbigt med alla små och sen kollade jag lite tv och ringde papsen och checkade av inför morgondagen..Älsklingen betalade sista räkningarna och jag väntar på att få mina resterande 5000 nu så jag kan ge honom mina pengar..

Vi la oss vid 23 tiden

Måste lägga ut den fina mjölk kannan jag fick av svärmor i förra veckan.. och kort på mina darlingar såklrt..

          

Av linnsan77 - 2 maj 2010 17:04

Vi sov till 9.30 idag..vi åt frukost sen har vi lyssnat lite till och från på webradion efs de är sm i motocross från uddevalla..

Jag har packat klart inför stockholm och begravning och älsklingens kostym men han måste köpa skjorta och slips..

Har bokat bussen till honom till torsdag och har lagat korvstroganoff till lunch och till middag blir de masala och kyckling med ris..

Har nu ställt ut mina växter i krukorna som stått inne i ladan..och hoppas de klarar den blåsten som är nu och att darlingen vattnar de när jag är borta..

Älsklingen håller på med gästhuset och sätter klart köksdelen..vad fint de blir :)

sen ska de sänkas ner en spishäll i bänkskivan längst till vänster..

  

Jag ska ut och cykla en sväng nu har fixat naglarna och sen har vi varit nere och fikat hos svärfar en snabbis..



Av linnsan77 - 1 maj 2010 10:45

Ja vi kom hem vid 22.30 tiden från michael och helena..kul att micke o helena kom dit också:) vi grillade grillspett och åt potatissallad och chips och annat got och jag drack några cider..älsklingen körde efs vi skulle på tävling idag..

Vi såg majbrasan eller kasen som de säger här uppe..sen åkte vi hemmåt ..     


Hasse kom vid 7 och då åkte vi mot hofors..tog ca en timme och de hade sagt det skulle komma regn men de var sol här hemma..men de var kallt ute..

Vi träffade henrik och stina med sin pappa där på banan..jag och stina kommer väldigt bra överens..satt i bussen och snackade en massa tjejsnack...hon är 36 och han är 44 men de tror man inte de är och ser väldigt unga ut..vi blev bjudna till deras deras landställe framöver, en stuga som de köpt 21 mil från bollnäs.

De började regna och usch vad trist men dagen slutade bra ..älsklingen kom på 3.e plats i c-finalen..dvs 43 plats av 109 förare.så vi väntade tills prisutdelningen sen blev det resa hemmåt igen..

åt smörgåstårta sen blev de soffan som gällde...vi kollade på kvartert skatan sen la vi oss var så trötta...

        

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards