Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Dop av Lill Emil

Av linnsan77 - 13 juni 2010 16:24

Vi gick upp vid 8.30 och åt frukost sen blev de att damsuga här hemma och sen ut och städa i gästhuset..damsög och svabbade av en gång..satte på en tvätt och sen göra oss iordning för dop på sävstorpet  klockan 11 av eva och johans lilla emil..Tur de inte regnade utan var fint väder men kallt..efterråt gick vi till karin och olle johans föräldrar vi gick förbi de söta lambifåren  och hos johans föräldrar fick vi god mat..potatissallad, rökt älg och sallad och bröd och sen tårta och kaffe..så gott vi kom hem vid 14.45

Nu håller älsklingen på att städa ut garaget och pannrummet..Hoppas verkligen  micke kommer imorrn och drar klart all el så vi sen kan börja sätta in möbler i huset :)

Tiger kom in med en fågel idag :(


Ikväll ska jag göra pizza till middag..Men de blev middag och svärfar som ringde och frågade oss om vi ville äta mat med dem..sen gick emil o jag ner till ån och fiskade med katterna..lillan blev rädd först men tiger tyckte de var jättekul..men de ville inte äta fiskarna..tokiga katter och kräsna..

    

  

        

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se