Alla inlägg under juni 2010

Av linnsan77 - 22 juni 2010 18:33

Ett stort Grattis Helena och Micke till er lille prins som kom inatt 23.55  

Grattis Sara som fick en halvtids tjänst..men konstigt att de lagt ut en heltids tjänst och så får man bara halvtid och inte får veta vad man får för lön heller..ja de lät märkligt men tur jag inte fick jobbet så jag kan fokusera på mig och älsklingen..  

Har fixat naglarna idag och sen gjort två kladdkakor till efterrätten på midsommar aftonskväll..med jordisar och grädde..

Har färgat håret i mörkare ton igen och sen planterade jag om en tomat som behövde mer jord..

Älsklignen kom hem vid 16.30 då åt vi potatismos och fiskpinnar med remoladsås sen åkte han på cross träning och själv sitter jag nu här och bloggar :)

Längtar tills imorgon då papsen kommer och då ska han få inviga gästhuset :)

Pratade med syrran om lite planering inför helgen och mat och så..


    

Av linnsan77 - 22 juni 2010 18:25

Vi storstädade igår också vilket jag glömde säga..så fint de blev nu i huset och i gästhuset..klart för främmande hela helgen..

Pratade med svärmor och vi ska träffa dem på växbokrog på söndag och äta middag tillsammans..så trevligt det ska bli..http://www.vaxbokrog.se/ och supergott..

Vad ledsamt Nettan att du inte mår bra..tänker på dig jätte mycket och vill ringa och prata med dig men vet inte vad jag ska säga till dig..Jag finns här för dig om du vill /behöver prata..eller bara prata av dig så lyssnar jag det vet du..Kram      


Skönt att gästhuset är klart nu..men vilken stress de blev för Emil efs de skulle vara klart nu till midsommar..  Jag har städat volvon så hon är skinande ren nu utvändigt och invändigt..har silikonat lampan fram där ett stenskott tagit sönder en litet hål i glaset..

Jag tog en promenad och kissarn avar med som vanligt         


Till middag åt vi köttfärssås och spagetti sen blev de ner i garaget och städa efs vi ska sitta där nere på midsommarfestkvällen..Svärfar har fixat badtunnan som vi ska bada i..

Fick höra att Micke och Helena åkt til gävle idag på dan..spännande vad de ska få..

Av linnsan77 - 22 juni 2010 18:21

Vi forsatte med gästhuset så de verkligen blev rent och fint där inne..De blev älggryta till lunch från frysen sen tog jag fram korv och makaroner till middag..Johan kom förbi så vi åt lite tårta som fanns kvar sen blev de att åka en sväng till Hasse och Nettan och fika i corvetten..premiärtur för mig för iår..Vi kom hem vid 22 tiden.     

Av linnsan77 - 22 juni 2010 18:11

Ja då var det kronprinsess bröllop..Har satt på inspelning hela dagen och kvällen..så jag kan se allt i lugn och ro..Vi åt frukost och kollade på tv..de var fint väder i stockholm och tur är väl de med tanke på alla människor som är där för att få en skymt av bröllopsparet..tur man kan se dem här hemma ändå ibland..

Grannar i bild under hela bröllopet.

Daniels föräldrar är så vackra.

Kungafamiljen.

Brudparet.

Tårarna hos Daniel då Victoria mötte honom i kyrkan, hans tårar då hon satt hennes ring på hans hand. Viktorias tårar efter att hon lovat att älska honom till döden skiljer dem åt.

Det allra vackraste bröllop jag någonsin sett.

Westlings spelmän utanför kyrkan.

Ett sagolikt bröllop en flickas dröm...Så vacker och perfekt hon är tillsammans med honom.. Kunde inte låta bli att ta kort på tv:n


Jag och älsklingen åkte till ikea och köpte en massa för 4700 kr..och sen hem och sätta upp dörrar, små krokar  taklampor etc..vad fint men ett tag trodde vi inte vi skulle komma hem för ´nykeln till crossbussen gick av..vi tog den för att vi skulle få plats med allt som garderobsdörrar etc..men så går den av..jag hade som tur en hårklämma i väskan och kunde med den dra ut den del som gått av och sen packade vi in allt och sen satte vi ner den lilla delen i tändlåset och sen resten och vred om..vi kom hem men vågade inte chansa att stanna bilen..hemma hade vi ju extra nyckeln som tur va..

                                            

Vid 18 tiden åkte vi mot kusin Poffen som fyller år och han och loppan firar 18årig bröllopsdag..vi åt och drack gott sn hem vid 23 tiden..helt slut

gonatt

Av linnsan77 - 18 juni 2010 17:30

Ja idag jobbar jag så upp tidigt 7.15-16 sen ska jag hemmåt och de får bli pyttipanna till middag..älslingen hade fixat klart när jag kom hem...sen har vi fixat i gästhuset hela kvällen och vad fint de blir..satte upp mera hyllor och i badrummet och imorrn ska vi till ikea och köpa garderobsdörrar och lite annat smått o gott sen mattan till vårat hus som vi inte hade pengar till förra gången vi var på ikea..


Av linnsan77 - 17 juni 2010 19:34

Gick upp vid 8 och började bädda sängarna och sen skulle jag träffa lena o lilla alice på lilla k på lunch..så trevligt och gott..sen åkte jag till albert o herbert igen och köpte korgar till badrummet..sen till dollar och köpa massa loka för de var 10 kr styck för 1½liters..och toalett papper bra att ha till midsommar..

Sen hem och fixa med lite tvätt och stryka etc..ska häfta fast skynket till soffan igen som är nytvättat..Har bäddat i crossbussen till midsommar så frida kan sova där :)

Älsklingen har klippt gräset och nu fixar han med hyllor i gästhuset...

Imorrn ska jag jobba och skönt de är fredag...

      

            

Av linnsan77 - 16 juni 2010 19:15

Jag gick upp i tid och sen åkte jag ner och frågade svärfar om han kunde hjälpa mig med möblerna..han tog de i pickupen sen fick jag tvätta av alla möbler för de var så dammiga..sen har jag inrett hela dagen och sen paus för att äta lunch..fick bli pizza från frysen..sen forsatte jag och fixade fint i gästhuset..ska forsätta imorrn..ska göra korvstroganoff till middag och en jordgubbstårta att inviga gästhuset ikväll med svärfar och carina när jag kommer hem ska på sommarfest på gamla jobbet..

De var jätte trevligt att träffa alla barn och föräldrar igen och åt glass me jordisar och grädde..gotti sen körde jag hem malin med barn på vägen hem igen..

När jag kom hem hade älsklingen satt ihop min gamla dubbelsäng..vad fin..så imorrn ska jag bädda..

Tiger tog en fågel idag..vad arg jag var på han..grrr

     

      

Av linnsan77 - 15 juni 2010 09:15

Gick upp vid 9 och en tog jag fram mycket av porslinet som skulle ut i gästhuset och annat..åkte sen innåt stan till nordea och då säger dem om skattepengarna att de är på mitt swedbank konto 15.30 på eftermiddagen..sur jag blev som skulle shoppa till gästhuset och så..men men jag åkte till jysk och hittade lite handdukar och annat att ha och sen förbi rusta ..sen mötte jag elin på lunch trevligt sen hemmåt..var hemma en timme sen åkte jag in till stan i gen och pengarna hade kommit..jag åkte till albert och herbert och sen till helena o micke en sväng och hon sa att micke skulle komma till oss idag..jippi inte imorgon..men emil ska komma hem sent han ska till sonja och massera nacken sen fakturera på jobbet så jag får käka middag själv med micke om han vill ha..

Åkte sen och handlade mat på ica sen hemmåt och göra räkgryta..micke hade redan käkat..sen hämtade jag mina möbler på höskullen och körde upp dem till oss och höll sedan micke sällskap medans han kopplade in elen snackade vi och jag städade ur luckorna så jag kan sätta in porslinet och så..michael, helena och teo kom förbi trrevligt men hade ju inge fika typiskt jag som alltid har men men..sen kom älsklingen hem vid 21 tiden och vi städade ur och satte upp duschdraperiet och jag bar in mickorn etc..så fint de kommer bli..

Imorrn ska jag svabba golv och bära in lite möbler..hoppas svärfar kan hjälpa mig..

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards