Alla inlägg under juni 2010

Av linnsan77 - 14 juni 2010 18:16

Åkte på stan och handlade lite inför midsommar..handlade mat..bl.a lax och sill och färskpotatis, var på dollar och hittade lite gardiner och annat smått o gott itll gästhuset..vad jag längtar till alla möbler är där inne..men vi väntar på micke som ska dit och koppla in alla lamporna..denna eviga väntan och sen kanske han inte kommer på onsdag efs helena ska ha barn den 18onde..sa till emil idag att allt ska vara klart på söndag för sen är de mat och bakning som jag ska göra för sen kommer pappa på onsdagen nästa vecka..

Vi ska till ikea på lördag då de är kungligt bröllop..

Jag undrade varför ja inte fått ngra skatte pengar..men då hade de satt in dem på mitt gamla nordeakonto som jag trodde var nerstängt då jag lämnade in dosan..sjukt..så nu måste jag till nordea imorrn´..

Handlade också rosa lakan som vi hade i blått redan..ja men de var så fina i rosa också :) kunde inte motstå..

Gjorde sen 90 köttbullar till midsommarlunchen att frysa in..

imorrn ska jag luncha med elin sen till nordea och sen jysk och kollad va de har där..

Ska måla en kruka nu sen blir de tv:n.

    

  

Av linnsan77 - 13 juni 2010 16:24

Vi gick upp vid 8.30 och åt frukost sen blev de att damsuga här hemma och sen ut och städa i gästhuset..damsög och svabbade av en gång..satte på en tvätt och sen göra oss iordning för dop på sävstorpet  klockan 11 av eva och johans lilla emil..Tur de inte regnade utan var fint väder men kallt..efterråt gick vi till karin och olle johans föräldrar vi gick förbi de söta lambifåren  och hos johans föräldrar fick vi god mat..potatissallad, rökt älg och sallad och bröd och sen tårta och kaffe..så gott vi kom hem vid 14.45

Nu håller älsklingen på att städa ut garaget och pannrummet..Hoppas verkligen  micke kommer imorrn och drar klart all el så vi sen kan börja sätta in möbler i huset :)

Tiger kom in med en fågel idag :(


Ikväll ska jag göra pizza till middag..Men de blev middag och svärfar som ringde och frågade oss om vi ville äta mat med dem..sen gick emil o jag ner till ån och fiskade med katterna..lillan blev rädd först men tiger tyckte de var jättekul..men de ville inte äta fiskarna..tokiga katter och kräsna..

    

  

        

Av linnsan77 - 13 juni 2010 16:19

Fick sova länge efs mannen åkte till mora på crosstävling i regnet vid 6.30

Gick upp vid 9 sen gjorde jag mig klar efs jag o carina skulle åka till sara vid 12..vi köpte presentkort på scandic så vi ska ha en tjejkväll med räkfrossa..så gott ska de bli :)

Sen fick jag veta att jag inte gått vidare på intervjun..de skulle bli en intervju 2 och sara skulle på den på söndag..

Vi fick god maräng och jordgubbstårta och sen vid 14.30 åkte jag hemmåt..

Älsklingen kom hem vid 17 tiden och då skulle vi ha myskväll bara han och jag och äta gott och kolla på film.VI såg först sista wallande filmen sen blev det en med george Clooney..väldigt bra..

Vid 23 gick vi o la oss..


Av linnsan77 - 11 juni 2010 16:15

De var skolavslutning i alfta idag så vi gick med barnen till kyrkan och tittade på alla fina elever med klänningar och kostymer såg några studentflak och även de som gick ut nian..Efter jobbet så fick jag sanera efter att kissarna tagit en råtta sen gjorde jag iordning för grillning..gotti..

Vi grillade och sen gjorde älsklingen klar hojen för morgondagen..jag ska inte följa me utan åker me carina till sara som har fika efs hon fyller år..

Jag gjorde iordning pastasallad till darlingen att ta me imorrn då de ska regna hela dagen..

Sen blev de soffan..

Av linnsan77 - 10 juni 2010 16:00

Glömde säga att igår så Stannade jag på intersport som har brandrea allt ska bort efs de brann..köpte mg ett par svarta converse för 380 istället för 550..luktade ingen brandrök alls..sköpte mig tre par björnborg kalsonger och en  rosa peak keps som de var 70 % rea på..Invigning av Willys var de ju igårkväll också så stannade där en snabbis efter intevjun och köpte lite mat..väldigt fräscht var de..

På jobbet så hittade jag och ett av barnen en halvdöd trollslända..stackarn..  

Efter jobbet så stannade jag på pizzerian och köpte mig en pizza efs emil skulle köra cross så vi skulle inte äta ihop..

Gott me pizza och sen kolla tv och bara vara..

Sen när älsklignen kom hem så satte vi potatis i landet och planterade ner hallonbuskar och missarna var me..

      


Av linnsan77 - 9 juni 2010 16:00

Uppe med tuppen sen hem o vila och sen hämta sara vid 17.30 och åka till arbrå på intervjun på lekstugan.

Den gick bra men såklrt förstår jag att de är ett minus att man har barn i tankarna..

När jag kom hem var älsklingen klar med tapetseringen i gästhuset..så fint..sen hade vi niofika nere hos svärfar..elin och fredrik var här på snabbvisit..

    

Av linnsan77 - 8 juni 2010 15:45

Vi gick upp samtidigt och sen blev de att åka o jobba...Efter jobbet handlade vi tillsammans på ica och sen blev de hem och göra mat pa          pasta bacon och creamfraiche basilkioch sen skulle älsklingen tapetsera i gästhuset..Jag klippte gräset och Sen blev de tv och sen sängen..imorrn öppnar jag..

  

Av linnsan77 - 7 juni 2010 15:45

Vi hämtade också en säng med jordfräsen i spörs igår och sängen hade emil köpt ör 7 år sen på en loppis som han tyckte var så fin en barnsäng     


Nu är badrummet klart micke har varit här och fixat och själv skulle jag ha jobbat men var så förkyld och lite feber..men imorrn ska jag jobba och hela veckan..

Micke larsson kom hit och skulle fixa med elen och sen äta middag..ja sa att emil får fixa den korv och makaroner.

Sen kom källänge förbi en sväng och kollade läget..

Vi l oss vid 22.30 tiden

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards