Direktlänk till inlägg 29 september 2010

stålande väder ute men kallt

Av linnsan77 - 29 september 2010 15:42

Det är strålande väder ute men kallt..när jag gick upp vid 7.30 så satt en liten mus i hallen stackarn och lillan satt om hörnet och lurade..då har hon släpat in en levande mus  igen..jag stängde av så den inte skulle ta sig ngnstans sen gick hon iväg och åt i sin matskål..så fick jag tag i den in i en låda och sen ut och rädda den in i skogen..

Vid 9 åkte vi till gävle en sväng och det blev en snabbis dit och ska dit på måndag igen..men de blev väl inte som vi tänkt mer säger jag inte..men håll alla fingrar och tår på måndag..

Vi åt lunch hemma sen åkte älsklingen till jobbet.. Jag gick ut i skogen med missarna hack i häl och vi hittade lite trattisar igen :)

Mår inge vidare känner jag så har nu legat i soffan och vilat en stund..

Tack fina Lina för samtalstunden idag..synd du inte kan komma och hälsa på mig..Tack Sara och Fridis såklart som alltid bryr sig om mig   

Ikväll blir de falukorv och stuvade makaroner.sen idol och sen efterlyst

      

Gick ut på promenad med carina i det fina vädret och pratade med papsen och kul att han ska träffa svenne i helgen :)

 
ANNONS
 
Lina

Lina

29 september 2010 20:44

Miss ya!

http://www.linaboman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se