Alla inlägg under september 2010

Av linnsan77 - 14 september 2010 06:31

Pratade med papsen igår och vi ska ner på fredag till han sen kommer han upp den 8 oktober :)

Det regnar ute idag :( och ska det resten av veckan...men blev en fin regnbåge

Idag slutar jag tidigt ska handla som vanligt och sen hem och rensa svamp..

Handlade mat sen hem och rensa svampen och förvälla den. Älsklingen kom hem vid 18 tiden idag och jag hade gjort potatisgratäng av färskpotatisen och stekt falukorv till det..sen blev det cheesecake till efterrätt.


    

Av linnsan77 - 13 september 2010 06:15

Förkylningen kryper sig sakta fram i kroppen :( Jobbar denna vecka också

Jobbar mellantid idag så gick upp och åkte vid 6.40 och äntligen har darlingen fått tag i jannebanan och fixa servicen på bilen men frågan är när...

Jag köpte maskmedel och sen ingredienser till tacopaj på lunchrasten..när jag kom hem tog vi katterna direkt..tur de var i tablettform..älsklingen höll fast katt och tassar medans jag bände upp mun och tryckte ner tablett..lillis var jätte snäll men tiger blev lite wrong..han var ju tvungen att ta två tabletter för han är större än henne..men sen var de klart och inga fler för denna gång..smidigt än o ta flytande i 3 dagar..

efter tacopajen åkte vi till skogen och jag plockade svamp och emil lingon...

sen hem och kolla lite tv och sen sova för imorrn öppnar jag..

sov gott

        

Av linnsan77 - 12 september 2010 06:15

Darlingen gickk upp vid 7.30 och fixade plats i vedboden så svärfar kunde köra in mer ved sen åt vi frukost vid 9 tiden sen bar han iväg till viken på seriecross som funktionär..själv kollade jag på dumburken och satt vid datorn..jag tvättade och städade undan och sen käkade jag sallad rester från gårdagen till lunch..vid 16 kom älsklingen hem och jag hade upptäckt att katterna hade bandmask men som såg ut som små platta riskorn som pasta..äckligt men tur de inte var rundmask som spagetti då hade jag inte klarat av det..apoteket var stängt så imorrn ska jag köpa tabletter..

vi åt pizza i kilafors sen kollade vi på bio och åt popcorn..knight and day var jättebra kan jag rekkomendera..action, drama och romantik allt i ett :)

när vi kom hem kollade vi ama cross sen blev det sängen..


Av linnsan77 - 11 september 2010 10:15

Ja då var det 9 år sedan de var den tragiska terrorattacken i new york..vad fort tiden går..

Vi gick upp vid 5.30 sen åkte vi vid 6.30 till hasse och hämtade upp han och nora sen vid 8.45 var vi framme i älvdalen..de var ruggit ute..bara de inte regnar så..

bergren o stina med pappa var där..trevligt..

nora o jag mådde så illa på ditvägen för de var en kurvig väg så när vi åker hem blir det en annan väg...

emil låg bra till med sen ramlade han 3 gånger i heatet o var less och förbannad sen i finalen ramlade han och skadade armen så han bröt och fick bandage av läkarna..tur de inte var ngt av..

vi åt rester från igår och sen chips och kollade på salt med angelina joli..väldigt bra film..

imorrn ska darlingen jobba i viken de är seriecrossen men jag blir hemma..ska vara surväder..och sen på kvällen ska vi gå på bio night and day med tompa o diaz..


Av linnsan77 - 10 september 2010 08:01

Jag stänger idag så kommer hem runt 18 tiden..ska fixa pasta, skink och ost sallad till imorrn att ta me då det är upp tidigt för avfärd mot älvdalen på crosstävling om det inte regnar då struntar jag i det..

darlingen hade slutat tidigt så han höll på med pastasalladen till tävlingen och fixade ute i garaget..jag gick vid 17 och sen hem och gjorde maten, fixade färskpasta till korvstroganoffen sen blev det god chokladmousse till efterrätt..


Trevlig Helg allihopa!!

Av linnsan77 - 9 september 2010 07:45

Öppnade så slutade vid 13.15 vi hade bara 11 barn idag så skönt..imorrn stänger jag så de blir sent men ska göra stroganoff så de bara är att värma den och koka färsk pasta till middag imorrn..

Jag köpte en klocka :) häämtade mina gamla bågar med min syn i och solglasögen med min syn i..så skönt att kunna se igen i solen utan att ha billiga solglasögon utan min syn i..

Var och handlademat och sen hem och fixa middagen..när jag kom hem var det fjädrar överallt..jäkla tiger..och blod på gardiner och golvet så jag fick börja dammsuga och skura golv och sen ta ner gardiner och tvätta..han hade ätit upp en fågel :(

Sen kunde jag packa upp varorna och fixa med maten..

vi åt bloddypuddy till middag eller som jag sa när jag var 2 år pockondi haha blodpudding..

Sen fixade ja naglarna lite bara la på lite lack o så och sen kom carina förbi så vi tog en promenad i höstvädret..

Pratade med carina i stocksholm de så var länge sen..vet att man har fullt upp men inte för sina vänner som jag brukar säga :)

Sen med papsen en sväng och vi kollar när han ska komma hit nästa gång..

La oss vi 22 tiden och tiger låg i sängen men sen hoppade han ner och började kräkas på golvet och de  var fågeln som kom upp ....sen låg han nere o sov hela natten ...

emil spolade ner allt och papper så de blev stop i toan..klockan var nu 22.45..tillslut rann det undan..

gonatt

imorrn åker syrran och david på kryssning med virre och alla andra..hoppas ni har det bra och what happends on the boat stays on the boat :) eller hur var det nu igen...

Av linnsan77 - 8 september 2010 06:41

Idag jobbar jag mellantid..känner att kroppen inte är helt ok åker hem och vilar sen..imorrn öppnar jag och då ska jag sen rösta och sen handla

ikväll ska vi äta blodpudding..ingen höjdare men jag lär mig och det är mycket järn i de och det behöver min kropp..

när jag kom hem vid 17 hade inte darlingenkommit hem ännu som skulle handla mjölk så jag gjorde middag då blev de fisk och färskpotatis..så får vi ta blodpudding imorrn..sen åkte han på mötet vid 18.15..själv kollade jag tv, tv'ättade, tog undan tvätt, kokade lingonsylt och rensade och föprvällde svamp..

imorrn ska jag hämta ett par glasögon och sen handla mat och rösta..

kollade idol sen såg vi efterlyst och la oss..älsklignen har nu fått ont i halsen , snoprig och ont i huvet :( bli frisk ät vitlök så han tog en macka med pressad vitlök och drack äppelcider vinäger..

Av linnsan77 - 7 september 2010 06:30

Drömde mardrömmar inatt..bara ja inte blir sjuk för det är då jag brukar drömma sånt..

På jobbet var det bara 10 barn och två av personalen var på utbildning så vi hade en vikarie..dagen flöt på bra men hade en smygande huvudvärk..tog alvedon och sen när jag skulle hemmåt kräktes jag nästan för jag hade så ont i huvet och mådde så illa..kunde knappt köra bil..älsklingen hade gjort mat pasta, bacon, creamfraiche, paprika, basilka men jag åt jättelite sen la jag mig och sov till 20.30 när han kom hem från ett politiker möte..ska på det imorrn me men då är det tekniska nämnden..

kände mig bättre..vi kollade lite på politik på tv sen la vi oss vd 21.30 han hade också huvudvärk..

jag tror det är min visdomstand som kommit upp som spökar..har inte tid med att operera ut den nu..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards