Direktlänk till inlägg 19 oktober 2010

Ny vecka

Av linnsan77 - 19 oktober 2010 11:25

Bara några dagar kvar nu..
Snart fyller syrran och snart fyller jag..det ska vi fira på allahelgonahelgen med papsen..Jag har ju redan fått min fina telefon som jag är så himla nöjd med..vilka finesser det finns..

Åkte och handlade lite mat och åt faktiskt på max unnade mig en suprme junior och liten pommes..sen stannade jag på lantmanna och köpte kattmat så de blir nöjda därhemma..

Hem igen och fixa inför middagen efs svärfar och carina ska äta med oss..jag ska göra älgsautè med potatisgratäng..och det blev så lyckat synd bara att älsklingen kom hem så sent så han fick äta själv..sen har de börjat att riva ut golv och sånt där nere..

Älsklingen kommer jobba där nere hela veckan nu så de är skönt att ha han hemma även dagtid :)


På fredag åker han på älgjakt igen men sa åt han att han får komme hem lördag kväll och åka igen på söndag morgon..så vi kan ha lite tid själva..får se om jag gör ngn fläskfile i ugnen och kanske klyftpotatis o pepparsås..


Härligt att prata med carina och frida i telefonen alltid lika upp piggande :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av linnsan77 - 23 augusti 2014 08:16


Som sagt tiden går fort. Nere i Stockholm på snabbvisit kom igår åker hem idag. Idag är det dop för kusin sonen Leo . Vi åker till älskade mamma och hälsar på vid graven då det är hennes födelsedag imorgon. sen åker syrran med mig upp i eftermiddag...

Av linnsan77 - 14 juli 2014 11:01

                     Idag firar jag pch Emil 2 år som gifta och har känt varandra i 6 år 💜💜💕💜💕.Nu lämnar vi Stockholm för några dagar efter 40 års firande med Alex och Renata och träffat syrran en...

Av linnsan77 - 9 juli 2014 22:59

Jag har ju faktiskt semester så ska väl hinna med att skriva lite iallfall. Mycket har hänt sen sist men lägger ut bilder så ser ni. Vi har fått klart vårat hus äntligen efter 2 års nybygge och allt. Jag har fått min walk in closet ;) och mycket ...

Av linnsan77 - 30 december 2013 13:56

Har inte tid men ska verkligen bättra mig till nästa år.  Ingen vit snö iår 5 plus grader men jul blev det ändå. Dock förkyld hela veckan innan jul och fortfarande dock inget som smittar enligt läkaren och hostan är iallafall borta. En underbar jul...

Av linnsan77 - 7 oktober 2013 15:49

I torsdags vabbade jag och hann göra kanelbullar då de var kanelbullens dag på fredagen.Hann göra egna kransar till dörrarna :)  Sen kom papsen i fredags och Så mysigt att haft pappa här i helgen men tiden gick så fort. Hon var i viken en sväng på cr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tösen med Blogkeen
Följ Tösen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se