Alla inlägg under oktober 2010

Av linnsan77 - 23 oktober 2010 19:00

Gick upp när älsklingen ringde vid 10 och vi pratade..under dagen har jag städat lite och ska göra mer imorgon..åt rester till lunch och färgade håret brunt och sen vid 16.30 åkte jag till svärmor..trevligt och träffa släkten och äta god älg till middag sen blev det pannacotta till efterrätt :)

Vid 22.åkte vi hemmåt och älsklingen me efs han inte ska jaga älg imorrn utan det blir snickra nere hos svärfar..

La oss när vi kom hem..

Av linnsan77 - 23 oktober 2010 11:17

Jag började med att ta bort bänkskivan i köket och sätta dit kökssoffan istället..blev jättebra :) och vände på bordet..

Gjorde en creolskgryta med fläskfile, chorizo, ris och annat gott till ikväll..sen äppelpaj till efterrätt..

Åt lite lunch sen åkte ja till stan til rusta och apoteket och sen handlade jag lite på ica som jag glömt..

Har så ont i magen :( mensfia igen då..

Svärfar och carina ska äta middag med oss sen ska älsklingen åkatill svärmor efs de är älgjakt imorrn..

Vi låg i soffan mellan 19.30 till 21.00 och bara pratade och jag älskar dig så Emil över allt annat..sen åkte han och jag kollade klart på idol och måns möller sen la jag mig..

imorrn ska jag till svärmor och äta middag med hela tjocka släkten :) ska bli trevligt har inte träffat vissa sen harsa i juli månad..


Av linnsan77 - 21 oktober 2010 15:59

Vaknade vid 8.40 av att Finalina ringde :) börjar bli min personliga väckarklocka..hihi

Sen vid 9.40 kom Micke och älsklingn upp och fikade sen åkte jag och handlade mat och sen på dollarstore en sväng och  köpte bland annat en lykta att stå nere vid jordkällaren..hoppas den klarar att stå ute det visste inte hon i kassan men den kostade 100 kr så vi får se..

Kattluckans svängdörr låg på gräsmattan när jag kom hem och likaså var mattan inne i hallen i köket..så måste ha varit race..tiger måste ha bråkat med ngn katt.stackarn så var inte matte hemma och rädda han..

Tur de gick att laga kattluckan men de blev en spricka på utsidan av den men den funkar iallfall..

Nu har de börjar julpynta på stan för fullt..så mysigt med alla jul och lucia och halloween saker..älskar denna årstid med alla ljus och så men inte att det blir så kallt och mörkt ute..


Har varit och köpt lite presenter till syrran efs vi ska fira henne och mig allahelgonahelgen då vi åker ner till papsen..


Idag ska vi äta soppa och pannkaka till middag..

Ikväll ska älsklingen åka och hämta älgkött som vi ska mala när han kommer hem.

Imorrn åker älsklingen till svärmor igen för de är älgjakt..men han kommer hem lördagkväll och sen iväg igen söndag morgon..


Av linnsan77 - 20 oktober 2010 15:45

GRATTIS älskade syster på din födelsedag !

Saknar dig men snart ses vi. Kramis



  

 

Gick upp vid 8.30 efs Linafina ringde mig :)

Åkte in till stan och köpte den fina tunikan från Tiger som äntligen kommit in..och lunchade med Elin sen blev det en liten sväng på lindex och köpte lite strupor och hårfärgning och annat smått..tre snygga nagellack i blåglitter, lilaglitter och rosaglitter..

Sen hem och  duscha och sen ska jag på middag ikväll till Sara..så skönt att åka härifrån och slippatänka på mat..blev bjuden på god torsk i cocossås med lime och ris..sen chokladsås med glass och egna maränger till efterätt och kolla halvåtta hos mig och bonde söker fru och bara prata..så behövligt. Tack Sara..

 Sen hem och kolla Efterlyst med älsklingen..

Av linnsan77 - 19 oktober 2010 11:34

Fick väldigt positiva åsikter om middagen igår..att det var så gott..Kul att höra från carina som själv tycker om att göra nya maträtter..


Sov länge har lite mensvärk :(

Skönt att veta att darlingen håller sig runt hemomkring hela veckan.

Älsklingen kom hem vid 9.30 och då kom han upp och pussade på mig och sa att han skulle fika så jag åt lite fruksot ja me..sen ska vi äta grillkorv med pommes till lunch vid 12 tiden.

Tog en liten kort promenad men de är kallt och känns som regnet hänger i luften..imorrn ska jag till jc och köpa en tunika som kommit och luncha med elin..skulle gjirt allergitest imorrn me men boka om det till den 3:e.

Imorrn fyller systeryster år också :)

Ikväll blir det middagsrester från igår
Ska börja läsa boken jag köpte med Mia skäringer..ska bli kul..


Jag fick ett ryck så jag gjorde köttfärssås och spagetti till middag och sallad sen kom carina in och vi tittade på lite mattprover..


Av linnsan77 - 19 oktober 2010 11:25

Bara några dagar kvar nu..
Snart fyller syrran och snart fyller jag..det ska vi fira på allahelgonahelgen med papsen..Jag har ju redan fått min fina telefon som jag är så himla nöjd med..vilka finesser det finns..

Åkte och handlade lite mat och åt faktiskt på max unnade mig en suprme junior och liten pommes..sen stannade jag på lantmanna och köpte kattmat så de blir nöjda därhemma..

Hem igen och fixa inför middagen efs svärfar och carina ska äta med oss..jag ska göra älgsautè med potatisgratäng..och det blev så lyckat synd bara att älsklingen kom hem så sent så han fick äta själv..sen har de börjat att riva ut golv och sånt där nere..

Älsklingen kommer jobba där nere hela veckan nu så de är skönt att ha han hemma även dagtid :)


På fredag åker han på älgjakt igen men sa åt han att han får komme hem lördag kväll och åka igen på söndag morgon..så vi kan ha lite tid själva..får se om jag gör ngn fläskfile i ugnen och kanske klyftpotatis o pepparsås..


Härligt att prata med carina och frida i telefonen alltid lika upp piggande :)

Av linnsan77 - 17 oktober 2010 11:15

Det var så trevligt hos stina och henrik och vad de bor fint med tomt nere vid älven. Gott med tacos och sen god efterrätt.. Kul och träffa luva i fest sammanhang och trevliga grannar och floken och nemah såklrt.

Synd att vi skulle hem i tid efs älsklingen skulle upp på älgjakt så vi åkte hemmåt vid 12 men hörde idag av stina att henrik låg däckad fortfarande för de had åkt in till tranan sen och dansat :)


Älskligen åkte vid 6.10 och själv sov jag till 9.30 men hörde att de höll på med åkern och tröska från 8 ..

vid 10 kom olle upp och började packa in för idag flyttar de upp efs de ska renovera sit hus nere..

Vid 15.30 åkte jag till svärmr som bjöd på älgfärsbiffar och mos till middag..gotti och sen åkte vi hemmåt vid 18.30 och emil var så trött..


Vi la oss vid 21.30



Av linnsan77 - 16 oktober 2010 15:42

Ja blev väckt av jannebanan som sa att han måste ta bilen idag för imorrn är det KM som han glömt..så åkte dit vid 9.30 och gick hem 3 km i kylan.tur jag hade underställ under myskläderna..

Sen har jag tagit det lugnt och småfixat här hemma och ikväll ska vi till Henrik och Stina på tacos middag/fest som avslutning på crosstävlingen.. Kul och se hur dem bor..Nu väntar jag in att älsklingen ska komma hem..sen åker han igen imorrnbitti men sen kommer han hem imorrnkväll för att stanna :)

Janne ringde och sa att bilen var klar så jag begav mig på en promenad på 3 km och hämtade bilen.tur det var fint väder idag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards